Y Ysmn93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Nisan 2021 8 0 1 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmn93 #1 Merhaba arkadaşlar eurofertil bursa da tüp bebek yaptıran var mı ? Memnun musunuz? Tedavi için 7 bin dediler daha sonra fiyat artar mı acaba .
Merhaba arkadaşlar eurofertil bursa da tüp bebek yaptıran var mı ? Memnun musunuz? Tedavi için 7 bin dediler daha sonra fiyat artar mı acaba .
P polens Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2020 263 237 33 33 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmn93 #2 Ysmn93 .!.: Merhaba arkadaşlar eurofertil bursa da tüp bebek yaptıran var mı ? Memnun musunuz? Tedavi için 7 bin dediler daha sonra fiyat artar mı acaba . Genişletmek için tıkla... benim asla memnun kalmadigim doktordan bile trip yediğim bi yer .3basarisiz denemem var önünden bile geçme derim
Ysmn93 .!.: Merhaba arkadaşlar eurofertil bursa da tüp bebek yaptıran var mı ? Memnun musunuz? Tedavi için 7 bin dediler daha sonra fiyat artar mı acaba . Genişletmek için tıkla... benim asla memnun kalmadigim doktordan bile trip yediğim bi yer .3basarisiz denemem var önünden bile geçme derim
Y Ysmn93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Nisan 2021 8 0 1 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmn93 #3 O zaman hiç bulasmamakta fayda var. Çok fazla şikayet vardı. Randevu aldım oraya birde
Saliha40 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 4.559 7.549 108 9 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmn93 #4 Ysmn93 .!.: Merhaba arkadaşlar eurofertil bursa da tüp bebek yaptıran var mı ? Memnun musunuz? Tedavi için 7 bin dediler daha sonra fiyat artar mı acaba . Genişletmek için tıkla... Ucretler merkezden merkeze değişir mi
Ysmn93 .!.: Merhaba arkadaşlar eurofertil bursa da tüp bebek yaptıran var mı ? Memnun musunuz? Tedavi için 7 bin dediler daha sonra fiyat artar mı acaba . Genişletmek için tıkla... Ucretler merkezden merkeze değişir mi
Y Ysmn93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Nisan 2021 8 0 1 15 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ysmn93 #5 Evet değişiyor soranus te ilk tüp bebek 18 bin e yaptırdım +ilaçlar+ dondurma ücreti . ikinci tüp bebeği 7 bin + ilaçlar .şimdi tekrardan 0 dan başlıyorum ama bu sefer 7 bin + ilaçlar olarak anlaştık.
Evet değişiyor soranus te ilk tüp bebek 18 bin e yaptırdım +ilaçlar+ dondurma ücreti . ikinci tüp bebeği 7 bin + ilaçlar .şimdi tekrardan 0 dan başlıyorum ama bu sefer 7 bin + ilaçlar olarak anlaştık.