Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hasta icin ayni sartlar aranmiyor. Tahlillere ve degerlere gore degisiyor. Bende fakultede yaptirdim. Benden asilama sarti aranmadiDaha önce aşılama yaptırdınız mı fakültede tüp bebek yaptırmak için bazı şartlar var
Yok aşılamayı şart için sormadım yani direkt tüp bebek mi yaptıracak daha önce tedavi denedi mi diye bende fakültede yaptıracağım fakat merkez kapalı covid den dolayıHer hasta icin ayni sartlar aranmiyor. Tahlillere ve degerlere gore degisiyor. Bende fakultede yaptirdim. Benden asilama sarti aranmadi
Covidin gozu ciksin zaten biktik ondan. Neden kapali ki bi cok yerde acik diye biliyorum pandemi hastanesi mi acabaYok aşılamayı şart için sormadım yani direkt tüp bebek mi yaptıracak daha önce tedavi denedi mi diye bende fakültede yaptıracağım fakat merkez kapalı covid den dolayı
Hayır canım Gaziantep teyim ben hatta hastanenin farklı bir binasında sadece tüp bebek merkezi nisandan beri kapalıymış tam da bizi buldu yaCovidin gozu ciksin zaten biktik ondan. Neden kapali ki bi cok yerde acik diye biliyorum pandemi hastanesi mi acaba
Hayır yaptırmadım aşılama ben. Sadece tüplerim kapalıydı ve yapışıklık vardı ameliyat oldum sonrasında olur dedi dr fakat olmadı... ben de direk tüp bebek denemek istedim açıkçası.Her hasta icin ayni sartlar aranmiyor. Tahlillere ve degerlere gore degisiyor. Bende fakultede yaptirdim. Benden asilama sarti aranmadi
Biz nisan ayın da düşünüyoruz . İnş o zamana kadar açılır. Hangi dr gidiyorsunuzYok aşılamayı şart için sormadım yani direkt tüp bebek mi yaptıracak daha önce tedavi denedi mi diye bende fakültede yaptıracağım fakat merkez kapalı covid den olayı
Bunun kararini doktorlar veriyor diyebiliriz. Yani canim kafamiza gore ben tup yapicam diyemiyoruz belki ondan once denenebilecek tedaviler sana uygundur. Bazi hastalara asilama sansi veriyolar once bazilarina asilama sana yetersiz direkt tupe baslayalim diyorlarHayır yaptırmadım aşılama ben. Sadece tüplerim kapalıydı ve yapışıklık vardı ameliyat oldum sonrasında olur dedi dr fakat olmadı... ben de direk tüp bebek denemek istedim açıkçası.
Ben Gaziantep teyim canım merkeze hiç gidemediğim için doktorları da tanımıyorumBiz nisan ayın da düşünüyoruz . İnş o zamana kadar açılır. Hangi dr gidiyorsunuz
Biz nisan ayın da düşünüyoruz . İnş o zamana kadar açılır. Hangi drYok aşılamayı şart için sormadım yani direkt tüp bebek mi yaptıracak daha önce tedavi denedi mi diye bende fakültede yaptıracağım fakat merkez kapalı covid den olayı
Anladım hayırlısı olsun inşallahBunun kararini doktorlar veriyor diyebiliriz. Yani canim kafamiza gore ben tup yapicam diyemiyoruz belki ondan once denenebilecek tedaviler sana uygundur. Bazi hastalara asilama sansi veriyolar once bazilarina asilama sana yetersiz direkt tupe baslayalim diyorlar
Hangi dr yaptırdın ?Her hasta icin ayni sartlar aranmiyor. Tahlillere ve degerlere gore degisiyor. Bende fakultede yaptirdim. Benden asilama sarti aranmadi
Ktü prof. Cavit kartHangi dr yaptırdın ?