Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlık,mutluluk,güzellikler diliyorum ben Hipo Hipo teşhisi konmus biriyim yumurtalik rezervim de 0.495 24 Ekim 2018'de İzmir 9 Eylül Ünv. de tüp bebek tedavisi gördüm ve transfer oldu fakat ne yazık ki sonuç negatif oldu psikolojik anlamda çok sarsıntı yaşadım kullandığımız ilaçlar zaten bi sekilde zarar veriyor velhasıl ben 2.denememi yaptırmak istiyorum ama kendimi de kobay olarak kullandırmak istemiyorum sizde yapmayın bunu birbirimize fikir verelim hepimizin sikayeti farklı kimimiz hormonal, kimimiz yumurtalık ve rahim ,kimimiz de genetik ve kalıtsal rahatsızlıklarımızdan dolayı tedavi ile anne olabiliyoruz. #İzmir 'de yaşayıp tedavi olan veya yakını tedavi gören var ise fikir verin bana #EgeÜniversitesi #Tüpbebek servisi nasıl #embriyolog ların basarısı,laboratuvarlarin hijyen durumu,doktorların hastaya gösterdiği yakınlık,psikolojik destek,motivasyom nasıl acaba?
Bilmelisiniz ki bunlar çok önemli, Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz gercekten cok mutlu olurum...
Bilmelisiniz ki bunlar çok önemli, Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz gercekten cok mutlu olurum...