Kizlar selam.tup bebege basladik.3.ignemi oldum bugun.fostimon 150 ve merional 75 karistirip vuruyorum.ben polikistik overim.suan 8gunluk ignem war devami gelicek sanirim.ama korktugum bisi war pkolularda fazla doz ohss sendromuna yol aciyor.benim gibi pko olan varmi?ve bu dozda igne vurulan?
Canim valla benim kacinci gun embriyosuydu bile bilmiyorum ilk iki gun yattjm sonraki gunler normal hayatima devam ettim ama bir haftadan sonra cok adet sancilarim oldu dokuzuncu gjn dayanamayjp kan vermeye gittin ana cok agliyordum hemsire neden agliyorsjn dedi kesin tutmadi cok sancim var dddim ama sonuc hamileydim hrm de ikiz di darisi basina insallah
Merhaba senin gibi bende şuan çok ağrı çekiyorum hatta ağrıdan ve korkudan ağlıyorum sağ kasığımı oyuyorlar sanki benimde yarın transferimin 10. günü olacak ama hala test yapmadım yapmayada korkuyorum
Insallah senin agrilarinda hamileliktendir canim korkunun ecele faydasi yok derler o bekleme sureci cok zor o yuzden ben tahlil yaptim varsa da yoksa da bileyim dd bu stresten kurtulayim diye allah yardimcin olsun insallah pozitif sonuc alirsin
Insallah senin agrilarinda hamileliktendir canim korkunun ecele faydasi yok derler o bekleme sureci cok zor o yuzden ben tahlil yaptim varsa da yoksa da bileyim dd bu stresten kurtulayim diye allah yardimcin olsun insallah pozitif sonuc alirsin