Allah razı olsun çok teşekkür ederim cevap attığınız için bende ilk iki gün bel ağrısı ve hafif sol kasık ağrısı oluştu 3.gün sol kasık ağrım baya baya geldi karnım gurulduyor ve aşırı susuz kalıyorum sanki1. Kalite 2. Kalite yani 5a 5b deniliyor ikinci kalitedir embriyonuz. Ben 5. Günde belirti yaşamamıştım sanırım tam hatırlamıyorum benım belirtilerim adet olcak gibi karın ağrım olmuştu kasıkta batma göğüste hassasiyet olmustu adet olcam tutmadı sanmıstım.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim cevap attığınız için Evet belirtilere pek takılmıhorum ilk denemem ve aşırı heyecanlıyım ondan dayanayıp yazdımLütfen belirtilere takılmayın internette yazan hicbir belirti bende olmadi ama hamilelik gerçekleşti. Ananas kabak çekirdeği yumurta yemiştim bol bol. Şu içip dinlenmiştim umarım sizin de sonucunuz olumlu olur
Allah razı olsun çok teşekkür ederim cevap attığınız için Doğru diyorsunuz haklısınız ama heyecanım ve tecrübesizlikten dolayı ister istemez hem merak hem heyecan varne kalitesine ne de gunune takil. sabret dua et. 2. gun embriyosu bir kizim var. SUKROLSUN hic bir belirti de yasamadim
insallah Saglikli hayirli bir sekilde gecirecegin bir gebeligin saglikla Hayirla kavusacagin bir evladin olur.Allah razı olsun çok teşekkür ederim cevap attığınız için Doğru diyorsunuz haklısınız ama heyecanım ve tecrübesizlikten dolayı ister istemez hem merak hem heyecan var
Ay inşallah bebeklerim benimşedir 2 tane transfer edildi pek kaliteli olmadığı için belki de tutatr çarşamba test yapacam dua edin hareket etmek zorunda kaldığım için umudum azCanim valla benim kacinci gun embriyosuydu bile bilmiyorum ilk iki gun yattjm sonraki gunler normal hayatima devam ettim ama bir haftadan sonra cok adet sancilarim oldu dokuzuncu gjn dayanamayjp kan vermeye gittin ana cok agliyordum hemsire neden agliyorsjn dedi kesin tutmadi cok sancim var dddim ama sonuc hamileydim hrm de ikiz di darisi basina insallah
Bol bol su için istirahat edin ev işi falan bışverin ve elinizi karnınıza koyup salavat çekin dua edin.. hiç belirti yaşamayanda var yaşayanda var bütün kalbimle söylüyorum inşallah tutunmuştur bebişlerin banada haber vermeyi unutma ..Allah razı olsun çok teşekkür ederim cevap attığınız için bende ilk iki gün bel ağrısı ve hafif sol kasık ağrısı oluştu 3.gün sol kasık ağrım baya baya geldi karnım gurulduyor ve aşırı susuz kalıyorum sanki
Adet sancısı gibi oluyor agrın olursa iğnede yapıyorlar merak etmeKizlar selam.tup bebek surecine basladik bizde.pkoyum ben.ya bu yumurta toplamadan sonra cokmu agri oluyor?korktum yaa bikac kisi bole dedi
Kizlar tup bebek basindan gecenlere onemli sorum war.ben suanda vitamin asamasindayim ve 20nisanda duphastona ve estrofeme bsladim 29nisana kadar.kaan bey dediki mayista opu olur haziranda transfer.polikistik over hastasiyim ben.agustostada abimin dugunu war acaba mayista toplanan yumurta buyuk ihtimal mayis sonu olur agustosun 20sinde transfer edilse sansim dusermi?bende zaten dondurulmus transfer yapicak pko oldugum icin.toplucak 1 ay sora yapicak yani.yani transferim agustos 20gibi olsa nasil olur yorumlariniz onemli benim icin kizlar ???????
Kaç emriyo konulmuştu?Canim valla benim kacinci gun embriyosuydu bile bilmiyorum ilk iki gun yattjm sonraki gunler normal hayatima devam ettim ama bir haftadan sonra cok adet sancilarim oldu dokuzuncu gjn dayanamayjp kan vermeye gittin ana cok agliyordum hemsire neden agliyorsjn dedi kesin tutmadi cok sancim var dddim ama sonuc hamileydim hrm de ikiz di darisi basina insallah
Arkadaşlar 17 nisan da narkozlu transferim oldu bugün 5. Gün ne gibi belirtiler olmuştu sizde ,belirti hissettiniz mi?
Embriyolog şöyle demişti ; 5. Gün embriyosu ama istediğimiz gibi gelişmemişti , tam 5. Gün embriyosu gibi de değil di.İstediğimiz kalitede değildi o yüzden 2 tane yükledik dedi
Bende anlamadım sizce umut var mı herzaman umut varda , 5.gün embriyosuna gelen neden peki kaliteli olmuyor pek bilgi verilmedide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?