Tüp bebek

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Ark ben son 20 gün tüp bebeğe başladım; opu ve transfer oldu .
Opu dan sonra embriyoloğu aradım 9 tane yumurta toplanmış dedi 8 iyi 2 tane döllendi dedi , çarşamba toplandı pazartesi transfer dendi
Neyse eşim aradı 5 tane daha gelişti dediler.
Pazartesi olduğunda bana 2 embriyo yükleneceğini ve 5. Gün embriyosu olduğu söylendi neyse transfer pazartesi gerçekleşti ve ben salı tekrar aradım sordum neden iki tane yüklediniz dedim aklıma gelmediği için bugün öğrenmek istiyorum dedim kalitesiz diye mi iki tane yüklendi
- onlarda aynen şu açıklamayı yaptılar " Beşinci gün embriyosuydu ama çok kaliteli değillerdi fazla gelişmemişlerdi o yüzden iki tane yükledik dendi , yai sonradan geriden gelmiş bu embriyolar , 5. Gün embriyosu gibi değillerdi tam dendi 3 ve 4 gün embriyosu dendi moralim bozuldu pek bilgim yok ark nasıl oluyorda 5. Güne gelen embriyo kalitesiz oluyorlar lütfen takma yada kalite önemli değil demeyin bunları biliyorum Allah ol dedikten sonra olur zaten en azından soruma cevap alabilirsem kafamdanda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…