Tüp Bebek yaptırıpda olumlu sonuç alamayanların nedenleri...

dıger problemlerı aşman harıka ooo astıgın problemlerde onemli cd56 vucuttan emrıyoyu mıkrop sanıp atıyoor transferden bes gun once bır ılaç kullanıyooorsın o ıyı gelıyooor ınan transferden bır gun once doktor kesıyor toplam besgun ıçıyorsun zaten
dualarım senınle guzel haberlerını beklıyooz bana karsı ıyı dıleklerın için sagol

kızlar birşey sormak istiyorum .cd56 nedir anlayamadım ,ben 2 aşılama ve 2 tüp yaptım bana böyle bir hap vermediler ,birde progesteron diye bir iğne varmış ve bu da tutummaya çok yardımcı bir iğneymiş, doğrumu acaba ,ve bunu da vermedi doktorlar ya.....vallahi iki kadınlar klubü var herşeyi buradan öğreniyorum.....

çok teşekkürler canım inşallah uygulamaya çalışıcam.bende prolaktin hormonu yüksek,kist ve adet düzensizliğim var.metfull kullanıyorum 5 aydır adetim düzene girdi, çok şükür metfull kullanırkende hamile kalanlar varmış ama bende olmadı

cd56 nedir bilmiyorum ama progesteron iğnesini ben tüp bebek sonrası kullandım.ilacınıda aşılama sonrası kullanmıştım.

spermde sorun demişsin nelerdi bizdede olduğu için soruyorum neler yaptınız nasıl aştınız ve en önemlisi tedavin nerde oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…