Tüp Bebek yaptırıp 6.Haftada Kanama Yaşayıp Düşük Riski Olanlar lütfen yardım edin!!!!!!

Canım sana da çok geçmiş olsun evet bizim gebeliğimiz normal gebelik değil ki sen şimdi 10. Haftadasın Allah'ım inşallah bize bağışlar bebişlerimizi dikkat edicem beni Bikaç kişi çok üzdü canımı sıktım saçma sapan şeylere o yüzden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum 6. Haftalar en önemli haftaymış inşallah herşey güzel olacak kanamam ikinci gün sabaha kadar sürdü hatta koca bir kan pıhtısı geldi çok korkmuştum cuma kontrol gelsin Bebişimi göreyim de progestan iğnenin amacı kanamayı durdurmak sanırım bu nedenle de lekelenmeyi yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı yaşamadan anlamıyormuş insan bizim bu durumda yaşadıklarımıza yaklaşımımızın dengesini çok iyi ayarlamamız gerekir üzülmek stres yapmak zeynesudemin de dediği gibi birilerine kızmak bu tür duygulardan uzak durmak gerekirmiş bebişlerimizi düşünelim başka neye gerek var ki

canım ben ilk tedavide bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim...ikinci tedavimde ikizlere hamile kaldım rabbime şükürle olsun. ben de 8. haftada yoğun kanama yaşadım tam bu da gitii bitti derken,çok şükür ki onlar benimleydi. 3 gün hastanede kaldım. dr rapor verdi yolladı.tam düzeldim derken 2. kanamayı yaşadım tekrar rapor.rapordan sonraki muayenemde kanama bölgemin geçmediğini ve artık çalışmama izin vermeyeceğini soyledi. ben öğretmenim ve gurbetteyim evet dört duvar arası 14. haftaya kadar süren kanamalar..psikoloji alt üst. ama çok şükür ki şimdi 34. haftama girdim iki kız evlat bekliyoruz.şimdilerde tek korkumuz erken doğum ikizden dolayı..ben pişman olmamak için doktorumun her dediğini harfiyen uyguladım.evet maddi manevi uzun ve meşakkatli bir süreçten geçtik ama rabbim kolaylığını versin inşallah sen de doktorunu dinle tavsiyem KEŞKE dememek için.Allah herkesin karnındakini korusun ve olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah...sağlıcakla kal

cnm bebişin hayırlı olsun Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Trombofili paneli veya preferik kan testi yaptırdınmı hiç.. kan pıhtılaşması rahatsızlığı yaşayanlar gebelikte hergün mutlaka kan sulandırıcı iğne vurulmak zorundalar yoksa böyle zaman zaman kanamalar oluyor ve gebelik riskli geçiyor.. bunun çok farklı çeşitleri olabiliyor bende doğuştan genetik Homozigot Mutasyonu çıktı, şu anda hamileyim tüp bebek transfer gününden bu yana hergün kan sulandırıcı vuruyorum kendime.. doktorunla bu konuyu bir görüş istersen..

Zor günlerin ardından mükafatını almışsın canım, hayırlısıyla kucağına da alacaksın inşallah. Kanaman olduğu için şanslı sayılırsın, en azından dr.a gidip önlem alabiliyorsun. Ben 6 mı 8. hafta mıydı hatırlamıyorum kontrole gittiğimde kocaman iki tane kanama alanı tespit edildi. Dış kanama olmadığı için anlayamamıştık. 2 hafta wc hariç yataktan çıkmam yasaklandı. Çok şükür oğlum 1 yaşına bastı, yanımda uyuyor. Rabbim tüm hamişleri ve bebisleri korusun.

Canım yaşamayan anlamaz dedirten bi süreçten geçiyorum ben açıkçası sana çok çok geçmiş olsun Allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin zor dönemlerden geçmişsin ikizlerini kucağına aldığında lütfen benim yerime de kokla o cennet kokusunu... Canım doktorum çalışmam da kendimi çok yormamakla beraber bi sakınca bulmadı işime arabayla gidip geliyorum kanamalarım kesildi tabii lekenlemelerim devam ediyo hakkımızda hayırlısı olsun bizi bizden başka kimse anlamıyomuşsun bunu da gördüm 26 Eylül de kontrole gidiyorum eğer bi sakınca görürse işten ayrılıcam bakalım Allah yardımcımız olsun bizi çaresiz bırakmasın inşallah

Canım çok teşekkür ederim mutlaka doktoruma bu konuyu paylaşıcam sen de dikkat et kendine lütfen söylediğin şey gerçekten çok önemli bunu dikkate almak gerekir şimdi kanamam yok ama lekelenmelerim hareket ettikçe yaşıyorum kanamadan bu yana progestan iğne vuruluyorum hergün bitane bulantı ve kusma problemini şimdi çok daha da ağır yaşıyorum serum alıyorum Bikaç gündür yerde miyim gökte miyim belli deil canım ya ama olsun bugünüme de şükür zor günler geride kalıcak inşallah

Ay canım ya duygusal bi tablo Allah bize de bebişlerimizi bağışlar inşallah benim de kanamalarım durdu fakat kontrolde kesenin altında kanama alanı gördü doktorum 5 Dakika'dan fazla ayakta durman sakıncalı dedi işe de arabayla gidip geliyorum Allah'tan en azından evde durup kafamı onla yormamış dağıtmış oluyorum herşey yolunda olması için Rabb'ime sığındım Bikaç gündür şiddetli kusma ve bulantılarıma ani kasık batmaların da eklendi Allahım inşallah riskli dönemi hayırlısıyla atlatırım ne diim sürekli uzanıp dinleniyorum hiç yormuyorum kendimi ztn annemde kalıyorum transferden bu yana Allah'ım bana bağışlasın inşallah ne diim

tabi ki en doğru kararı sen vereceksin..Allah yardımcın olsun, yavrunu size bağışlasın.bir daha sıkıntın olmaz inşallah...doğurana kadar dabizi kimse anlamayacak salla gitsin.bütün dualarına da amin diyorum.kal sağlıcakla

Hiç merak etme canım, her şey çok güzel olacak. Bebeğine kavuşacak hatta hamileliği ozleyeceksin :) ben riskli donemi atlattiktan sonra doğuma kadar hem çalıştım hem de yüzme ve spora gittim. Kötü günler çabuk unutuluyor :)

Canım benim ağzından bal damlamış harika ben de kanama neredeyse kalmadı artık açık kahverengi lekelenme o da çok nadir oluyo Rabbim inşallah riski de uzak tutar bizden

Hepinize maşallah ,minik meleklerinize vaktince kavusursunuz inşallah.
Tüp bebek yontemi hep bu kadar zor ve kanamalı mi oluyor.

Hayır canım bazı durumlarda böyle olabiliyor hiç bulantısı ve kusması olmayanlar var hiç kanaması olmayanlar da var sadece çok çok dikkat etmek ve asla stresten uzak durmak gerekir... Formül basit

Selamlar.. bende tüp bebek yaptırdım ilk tahlili 3 Mart'ta yaptık hamileydim. Arkasından gelen tahlil sonuçlarında pek bir yükselme olmadı buğün yaptırdığım tahlil sonuçu 151 çıktı hala hamile gözüküyorum ama adet kanaması gibi kanamam oldu acaba düşük yada dış gebelikmi yoksa hala bebeğim varmı ctesi tekrar tahlil yapıcaz benim gibi olan varmı aranızda cevaplarsanız sevinirim..

Arkadaslar 6 haftamdayim dun siddetli bi kanama gecirdim hastaneye gittim lakin orda kanamayi durduramadilar kese duruyo bebeyi goremedi o yuzden dinlenmemi soyledi okadar korkuyorum ki bebeyim gitmis diye siizin tecrubelerinizle bana yardim edin bunu yasayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…