- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
- Konu Sahibi haziran0806
Arkadaşlar ben 29 yaşında 4,5 yıllık evliyim erkek infertilite sorunu nedeniyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik derken kısa ve öz anlatmak istiyorum istanbul tüp bebekte şansımızı denemek üzere tedaviye başladık doktorum Emre bey harika bi doktordur kendimi bu konuda müthiş şanşlı hissediyorum zorlu bir yolculuktan sonra zorlu diyorum çünkü eşim gördüğü kemoterapi öncesi sperm dondurma işlemi yaptırmış fakat yaptırmış olduğu merkez iflas edip kapanmış sağlık bakanlığı dondurulmuşlara haciz işlemi uygulatmış ve biz ancak sperm donörünü almaya gitmek istediğimizde öğrendik hastanenin yerinde yeller esiyordu dondurulmuş spermlerimizi bulmak 1 yılımızı aldı sağlık bakanlığına yazılar mı dersiniz kapanan hastanenin görevlilerini bulmak mı dersiniz çok zordu..... Ve yumurtalarım toplandı zamanımızı acımasızca harcayan bizi hiçbir durumdan haberdar etmeyen o hastanenin yediği haltlar sonucu kaybettiğimiz spermlerimizi bulduk ve hastanemize getirdik ve embriyo oluşumu oldu ama bendeki ohss riski nedeniyle iki ay daha bekledik ve sonunda transferim gerçekleşti!!!
gebeydim... 6. Hafta işyerimde kanamayla hastane yolu acı hüzünlü bekleyişte olacağımı Allah'tan başka kim bilebilirdi ki emek çaba maddi manevi yıpranmışlık doktorum hemen rapor yazdı şimdi annemde yatıyorum inşallah bebişim benimle kalır Rabbim inşallah onu bana nasip eder kalp atışını dıymuşken kanama esnasında doktorum bebeğimin ve kesesinin yerinde olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür kalp atışını duydum da progestan iğneye başlattı hergün 1 tane düne kadar kanamam ilk gün itibariyle bitip kahverengi lekelenmeye döndü benim yaşadığım şeyleri yaşayanların, tecrübe edinenlerin tecrübelerini paylaşımını rica ediyorum lekelenme normal mi? Düşük tehdidim hala devam ediyor mu???
gebeydim... 6. Hafta işyerimde kanamayla hastane yolu acı hüzünlü bekleyişte olacağımı Allah'tan başka kim bilebilirdi ki emek çaba maddi manevi yıpranmışlık doktorum hemen rapor yazdı şimdi annemde yatıyorum inşallah bebişim benimle kalır Rabbim inşallah onu bana nasip eder kalp atışını dıymuşken kanama esnasında doktorum bebeğimin ve kesesinin yerinde olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür kalp atışını duydum da progestan iğneye başlattı hergün 1 tane düne kadar kanamam ilk gün itibariyle bitip kahverengi lekelenmeye döndü benim yaşadığım şeyleri yaşayanların, tecrübe edinenlerin tecrübelerini paylaşımını rica ediyorum lekelenme normal mi? Düşük tehdidim hala devam ediyor mu???
Son düzenleme: