Merhabalar hayırlı olsun şimdiden anladığım kadarıyla tüm kromozomların tarandığı bir genetik test yapılmayacak çünkü bu testin süreci30 gün kadar oluyorKızlar tüp bebek sürecindeyim aklıma takılan şeyler var lütfen yardımcı olun iğneleri yaptım bugün çatlatma yapcm ve çarşamba yumurta toplama var genetik test yapılacak sağlam embriyo olursa bana doktor demişti ki transfer bayram sonrasına kalır ama toplama sonrası kullanacağım ilaçlar yazıldı ve dedi ki genetik test biz gönderdikten 24-48 saat içerisinde bana gelir kafam çok karıştı benim transfer bu ay mı yapılır yoksa haziranda adet olduktan sonra mı
Yani onu demek istedi sanırım kafam çok karıştı işte önce bayramdan sonrayı bulur demişti bu gittiğimde transfer günü elimde olur çünkü 24-48 saatte geliyo dedi benim transferimi ne zaman yapacak şimdiMerhabalar hayırlı olsun şimdiden anladığım kadarıyla tüm kromozomların tarandığı bir genetik test yapılmayacak çünkü bu testin süreci30 gün kadar oluyor
Yani öyle anladım bende önce ama sonra erken çıktığını söyleyince acaba bu ay mı yapacak dedimHaziran adetinden sonra donmuş transfer yapacak demekki
Haziran 15 regl tarihim ondan önce yetişir mi acabaMüsaitlik (regl) durumuna göre bu ay da olabilir haziranda da
Bilemiyorum doktorunuzla konuşsaydınız ya bunu size daha net cevap verirdi. Ben şimdi ne söylesem yanlış olurHaziran 15 regl tarihim ondan önce yetişir mi acaba
Embriyolar genetik teste giderse bırakı adete de kalabılırKızlar tüp bebek sürecindeyim aklıma takılan şeyler var lütfen yardımcı olun iğneleri yaptım bugün çatlatma yapcm ve çarşamba yumurta toplama var genetik test yapılacak sağlam embriyo olursa bana doktor demişti ki transfer bayram sonrasına kalır ama toplama sonrası kullanacağım ilaçlar yazıldı ve dedi ki genetik test biz gönderdikten 24-48 saat içerisinde bana gelir kafam çok karıştı benim transfer bu ay mı yapılır yoksa haziranda adet olduktan sonra mı
Kısa sürede geliyor dediği için şaşırdım ama ben opu günü tekrar sorayım en iyisiEmbriyolar genetik teste giderse bırakı adete de kalabılır
İki defa tüp bebek yaptım. İkiside adetten 2 veya 3 hafta sonra transfer yapıldı.Haziran 15 regl tarihim ondan önce yetişir mi acaba
Olmadı mı pekiİki defa tüp bebek yaptım. İkiside adetten 2 veya 3 hafta sonra transfer yapıldı.
ikinci transferim oldu şuan 5. Günündeyim bekliyorum. Haftaya çarşamba kanda test yaptıracağım. İnşallah tutunmuştur bebeğimOlmadı mı peki
İnşikinci transferim oldu şuan 5. Günündeyim bekliyorum. Haftaya çarşamba kanda test yaptıracağım. İnşallah tutunmuştur bebeğim
merhaba henüz yumurta toplanmadı benim. şu an hazırlık aşamasındayız. haziran sonu itibariyle tedavim başlıyor. bana doktorumun söylediği toplandıktan 50 gün sonra transfer dedi. dondurulmuş ve beklemiş yumurta daha sağlıklı oluyor sanırım. yani hemen transfer olmayacakmış.Kızlar tüp bebek sürecindeyim aklıma takılan şeyler var lütfen yardımcı olun iğneleri yaptım bugün çatlatma yapcm ve çarşamba yumurta toplama var genetik test yapılacak sağlam embriyo olursa bana doktor demişti ki transfer bayram sonrasına kalır ama toplama sonrası kullanacağım ilaçlar yazıldı ve dedi ki genetik test biz gönderdikten 24-48 saat içerisinde bana gelir kafam çok karıştı benim transfer bu ay mı yapılır yoksa haziranda adet olduktan sonra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?