Embriyo transferinden en erken 5 gün sonra bhcg salınımı başlar....Özellikle gebelik ikiz ise 5.gün kanda rahat belli olur...Ancak herkeste süre aynı olmayabilir geç tutunma vs..geç bhcg salınımı demektir..merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar daha iyi bilir diye sormak istedim yardımcıolursanız çok sevinirim
ben daha önce bir gebelik geçrdim düşükle sonuçlandı aşılama yoluyla olmuştu
ilk hamileliğimde kasığımda gerilme ağrıları olmuştu aşırı derecede ve mide bulantılarım
beliritlerimden 2 si buydu
şimdi bu pazar yine aynı kasılma ve gerilme ağrılarıyla uyandım ve mide bulantısıyla 1 gün boyunca ağrıdan ne yatabildim ne oturabildim oderece tamam dedim aynı şeyleri yaşıyorum hamileyim kesin dedim mide bulantılarım devam ediyor
zaten buay yumurtlama akıntısı olduğu günleri değerlendirmştk
çarşamba günü kanda gebelik sonucu 1.3 çıktı doktor şüpheli dedi hep 0 çıkardı normalde
test tekrarlanacak pazartesi günü (inşallah hamileyimdir)
şimdi büyük ihtimal eğer hamieleysem embriyo pazar günü rahime indi (çektiğim ağrıdan anladım )ve ben çarşamba günü yani 3gün sonra gebelk testi yaptırdım henüz betahcg salgısı için erken olabilrimi
şimdi sorum şu embriyonun rahime transferindn en erken kaçgün sonra beta hcg salgılaması bekleniyor lütfen yardımcı olun
çok teşekkürederim ozaman gebe olma şansım var demektirEmbriyo transferinden en erken 5 gün sonra bhcg salınımı başlar....Özellikle gebelik ikiz ise 5.gün kanda rahat belli olur...Ancak herkeste süre aynı olmayabilir geç tutunma vs..geç bhcg salınımı demektir..
Var tabikiçok teşekkürederim ozaman gebe olma şansım var demektir
inşallah yani tüp bebekle normal gebeliğin bir farkı yok değilmi yerleşme betahcg salınımı süreci konusundaVar tabiki
Benzer sayılır tüp bebek hesaplı bir işlem herşey bellidir..Doğal gebelikte yumurtlama zamanını tam tespit edemeyebiliriz ne zaman yumurtlandı ne zaman döllendi vs..geç yumurtlama ya da geç yerleşme olabiliyor haliyle hcg salınımıda geç olabilir..En garantilisi beklenen adet tarihinden bir kaç gün sonra kan vermek..inşallah yani tüp bebekle normal gebeliğin bir farkı yok değilmi yerleşme betahcg salınımı süreci konusunda
şuanlamda soruyorum embriyo yerleşmesi konusunda yani şimdi embriyo transfer ediliyorya tüp bebekte benimde embriyom rahime iniyor 2side aynı süreçleri yaşıyor değilmş betehcg konusunda yaniBenzer sayılır tüp bebek hesaplı bir işlem herşey bellidir..Doğal gebelikte yumurtlama zamanını tam tespit edemeyebiliriz ne zaman yumurtlandı ne zaman döllendi vs..geç yumurtlama ya da geç yerleşme olabiliyor haliyle hcg salınımıda geç olabilir..En garantilisi beklenen adet tarihinden bir kaç gün sonra kan vermek..
Evet aynı süreç..şuanlamda soruyorum embriyo yerleşmesi konusunda yani şimdi embriyo transfer ediliyorya tüp bebekte benimde embriyom rahime iniyor 2side aynı süreçleri yaşıyor değilmş betehcg konusunda yani
çok teşekkürederimmEvet aynı süreç..
Embriyo doğal ya da tüp ile rahme yerleştiği an hcg salınımı başlar her ikisinde de süre aynıdır..
Asıl kaydadeğer artış 8.gün olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?