Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

canlarım ılk sayfada nerede tedavı gorduk paylasalım mı ısmını yazdırmak ısteyen soylesın lısteye alayım boylelıkle tedavı sureclerımızıde paylasırız

canlarım ılk sayfada nerede tedavı gorduk paylasalım mı ısmını yazdırmak ısteyen soylesın lısteye alayım boylelıkle tedavı sureclerımızıde paylasırız

artık inş üçüncü de tutar. bence de artık o hastaneyi bırakmalısın. çunku hemşire bir arkadaşımın dediğine göre aynı hastanede iki denemeden sonra hastaneyi değiştirmek lasımmış.demek ki o hastanenın tedavi yöntemi sana göre değilmiş. ist tüp bebek merkezini çok övuyorlar. bence de ona git. hem fiyat olarak da uygun. pazarlık falan da yaptırıyolar. ben tüm tetkiklerimi devlette yaptırıp oraya göstermiştim. aret beyle de tanıştım ama kısmet memorialeymiş.

ben şuan da transferi bekleme aşamasındayım :) 13 hazıran da yumurta toplama oldu. kısmetse pazartesi gunu transfer olacak. çok heyecanlıyım :))))

diliyorum Allahımdan inş senın de üçüncüde tutar..

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bizde tüp bebek düşünüyoruz memorial de maliyeti ne kadar oluyor bilgilendirirseniz sevinirim

istanbul tüp bebek merkeziyle telefonda görüştük şehir dışından geleceğiniz için size 4250 yaparız dediler

canlarım bi liste olusturalım ve tedavılerımızı devamlı burda arkadaslarımızla paylasalım hangı asamadayız birbirimize yardımcı olalım listeye katılmak ısteyenler ismini yazayım

evt canım ilaçlar dahil dediler

iyimiş bazı merkezlerde ılaclar dahıl deıl ben nahcecıde yaptırdım ıkı denememıde 4500 ılaclar dahıl deıl ama ılaclar cok tutuyor 1500 2000 arasıda ıalc parası verdık

sen basladınmı tedavıye baslayacakmısın daha burda bızımle devam etmek ıstermısın beraber paylasalım yaptırdıklarımızı

Son düzenleme:
Slmlar bende tedavime fulya jinemed de devam ediyorum gerci suan dinlenme donemindeyim kismetse agustosta baslicam dondurulmuslarla ilk asilama yapildi ama olmadi ve tup bebek arkasindan onuda 1 hafta once sonuc aldim yine olmadi bu kez dondurulmuslarla devam edicem hastanemden memnunum ozellikle canim doktorumdan herseyi benimke beraber yasadi her sey yolundaydi ama olmadi kismet sevvel cim hersey kismet yapicak bisey yok beklicez allah ne zaman nasip ederse o zaman olur
Benim ilaclar haric 5500 tuttu ilaclar da 1000 yani toplam 6500 gibiydi sanirim tam hatirlamiyorum esim yapti herseyi ben pek karismadim :)

valla ben degil ama akrabam Dr sami cengiz e (istanbulda )gittiler oldu çocukları allah olmayanlara versin herkese insallah..

canım bende bahcecıde ıkı defa denedım ama ıkısıde basarısaız malesef hemde ıkıncı transferım ıkız oldu aama tutmadılar nasip deilmiş yapacak bişey yok tabiki

benim iki tane dondurulmusum daha var bahcecıde ama ben onları kullanmayı dusunmuyorum bakalım istanbul tüp bebek merkezinde tekrar baslayacagım bende bu ay daha 12sınde ogrendım tutmadıgını ve bende bayramdan sonra gıtmeyı planlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…