Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

bahcecie iki tane tüp bebek denemem oldu malesef ikiside negatif artık orda devam etmek istemiyorum en son tutmadıgını b ay 11inde ogrendim iki gun once mahfoldum

artık ist da baska merkez ve baska doktorlarla devam etmek istiyorum

bana da bi arkadaşım istanbul tüp bebek merkezini önerdi. o orda ilk denemede hamile kaldı. şuanki fiyatı sadece hastaneye 3750 lira. ama ben orada başlamadım. başka bi öneriyle memorial de başladım. ben memnunum ordan. çok ii ilgileniyorlar. biraz yoğun olduğu için randevu saatleri biraz geçikiyo ama o kadar olsun di mi :) bide doktor seçiminde nur dokuzeylül u çok tavsiye ediyorlar. bende ona die gittim şansıma kadıncağız tatile çıkmadı mı? bende başlamış oldum bi kere. farklı bi kaç doktor takip etti beni. neyse. şimdi diceğim bugun yumurtalarım toplandı haber bekliyoruz. bu arada fiyatı 4750.

hayırlısı olsun canım ben bahcecı fulya tüp bebek merkezinde iki kere tüp bebk denedim ama malesef tutmadı ve bana cok fazla östrojen verdikleri icin miyomum olustu o yuzden bende simdi istanbul tüp bebk merkezine gitmeyi düsünüyorum

hayırlısı olsun inş. ben bide şöyle düşünüyorum ki, tutacağı varsa öyle yada böyle tutar zaten. herşeyın bi vakti zamanı var. tabi tedbir bizden taktir allahtan. insan bu kadar emeği boşuna gitmesin istiyor (( bide doktorunu değiştirmekle ii yapmışşsın. iki denemeden sonra üçüncüde doktoru değiştirmek lasımmıs. bi hemşire arkadaş söylemişti. bu sefer tutat inşş

benimde kalamış tıp merkezi jinemed 2.yi denedik şuanda beklemedeyim 2 adet daha dondurulmuşum var benimde inşallah gerek kalmaz onlara

ayyy canım ınsallah allah yardımcın olsun

amin cnmm Yüce Rabbim bizimde yüzümüze baksın öyle şeyler duyuyoruz ki ne bakacak durumları var nede istekleri sürüyle doğuruyolar yada kürtaj kürtaj üstüne bizse küçücük bir can için neler yapmaya hazırız ve yapıyoruz da hep böyle dua edıyorum Allahım bizden esirgeme merhametini, yüceliğini bizi evlatlarımızla sınama cok zor ve yorucu bi süreç

cok zor bı yolculukk nekadar zor bıde tutmadıgını ogrenmek ınsan mahfoluyor allah yar ve yardımcın olsun kardesım ne zamn ogreneceksın sonucu

istanbulda tedavı gorenler hangı merkezde tedavı gordunuz doktorlaeınız kımler memnunmusunuz doktorunuzdan ve ılgıden

baslamadan once hangı tahlıllerı ıstedıler

neden kimse cevap vermiyo yokmu tedavilerinde basarılı oolan yaaaa yada catlatma iğnesiyle hamile kalanlar neler yaptınız detayları anlatırmısınız

meraba ben taksim alman hastanesinde tedavi gördüm şuan üç aylık hamileyim doktorum serkan oral ve çok memnunum doktorumdan kesinlikle tavsiye ederim.

Slm arkadaslar bende fulya jinemed de tedavi gordum ve devam ediyorum ilk aslama sonra tup yaptirdim ama olmadi malesef tek emriyo konuldu ama hastanemden ozellikle doktorumdan canim doktorum her zaman yanimda oldu agustosta tekrar baslicaz ins olur bu sefer

canım sakın stres yapma ozel labratuarda yada acılde ver daha cabuk cıkıyor kan sonucları

canım aslında sakinim ama zaman yaklaştıkca heyecan yapıyorum sanırım doktorum murat emanetoğlu koşuyolunda muayenesı altında teknomed laboratuarı var orda yaptırcam murat beyın hastası oldugum ıcın cabuk cıkarıyorlar.bu arada murat bey kalamış tıp merkezinde yapıyo tüp bebeklerini teksen beyin doktorlarıyla birlikte çalışıolar. ben asagı yukarı 1 senedir tedavı oluyorum. gecen sene kan tahlıllerım yapıldı pko oldugum ıcın sürekli kan tahlılı ıstemedıler benden sadece iğneler aşamasında e2 im cok yukselmıstı bır ılacı kestırıp başka ilaç vurdurmuştu

hadı bakalım canım hayırlısıyla sonuclanır ınsallah

ben şişli memorial de tedavi görüyorum. doktorum nur hanım ve memnunum :) tüm arkadaşlara başarılar dilerim D

canım sen hangı asamadasın ben ıkı defa yaptırdım tutmadı 2 ay sonra tekrar gıtmeyı dusunuyorum ama ben bahcecıde yaptırdım ve artık oraya gıtmek ıstemıyorum muhtemelen ıst tup bebk merkezıne gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…