herkeze ıyı gunler benıde lısteye alırsanız sevınırım ılk denemem umut tup bebek kımıyasal olustu 1 kere dondurulmuş sonuc negatıf 3.cu denemem zeynep kamılde yaptırdım sonuc negatıf dun gata ya gıttım 2.cı rapor cıkartmak ıcın acıkcası cok memnun kaldım herkeze tşk ederım cok guzel karsıladılar bu sefer ıns olur allah herkeze yardımcı olsun
gatadamı tedavine devam edeceksin
gataya baslayacaktım fakat dr anju oldu ve suanda orda dr yok bende umuta gıdıyorum dr suleyman beye gıdıyorum bugun basladım menegon 150
hayırlısı olsun bakalım inşallah basarıyla sonuclanır
bende ilk ikisini bahcecide sonrakini istanbul tüp bebekte denedim
hepsi negatif malesef
tekrar denemeyı dusunuyormusun valla bu benım son olucak zaten yumurtam rezervem cok az
2tane folıkul goruldu ultranonda umut cok az var onun ıcın daha fazla zorlamaya bır anlamı yok dıye dusunuyorum allah hepımıze sabır versın!!!
canım ben üçüncüyü istanbul tüp bebek merkezinde denedim hem vücut olarak hem psikolojik olarak cok yoruldum ne kadar zormus bu işler tekrar kendimi nezaman hazır hissedersem o zaman denemeyi düsünüyorum
hiç moralini bozma tatlım allahtan ümit kesilmez bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın incir kürünü filan denedin mi
moralımızı bozsak ne fayda:)) allah vermeyınce vermez normal yolldan sansım sıfır cunku tuplerım yok:)) yanı dr olmadan ve allah vermeden ımkansız bu sefer nereye denemeyı dusunuyorsun?? benım rapor hakkım sondu daha da dusunmem...
merhaba, ist. tüp bebekte hangi doktoru tavsiye edersın? çok fazla adı geçen bir merkez. benim hiç denemem yok. ilk olacak. henüz karar veremedim. ama yaz tatilini iyi değerlendirmem gerekiyor. bir an önce karar vermeliyim.
kızlar slm bende tüp bebek düşünnlerdenim ist tüp bebek merkezine gdecem inşallah ama benım bır sorum olacak o ncelıkle adetım suan ve bırıncı gunum pazar gunu 3. günüm olacak ve ben aret beye ozaman gıtmeyı dusunuyorum...daha once asılama falan yapılmadı sadece takıp yapıldı bırkereeye mahsuss (catlama ıgnesı ) negatif oldu benım sorum asılama ıslemı yapılmadan tüp bebek ıstesem yaparlarmıııı
ben devam edersdem yine istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda devam ederim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
hayırlısı olsun cnm dun hastanedeydım yumurtalarım yavas buyuyor 3 tane goruldu 1 8mm 2.cı sı 7mm 3.cusunu bılmıyorum hala adetlı oldugum icin bulanık cıktı fakat cok mutluyum 150 menegonla ıtyı cvp verdı 5 gun 225 le devam pazartesı kontrolum var ıns. cogalıp buyurler...
ayyy ne güzel bak hadi bakalım hayırlısı olsun ddaha cogalır onlar iğneleri vurdukca
yardım edın arkadaslar tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız ve memnun olanlar doktor tavsıye edermısınız
sevval -------------- istanbul tüp bebek merkezi
myra --------------- haydarpasa gata
ecrin38 -------------- gata
bilekhülya --------------- istanbul tüp bebek merkezi
türkemine --------------- istanbul tüp bebek merkezi
gamze_sedat ------------ irembe tüp bebek merkezi
sevda_linka ---------------- memorial --------------hamile
ozo83 ----------------- jinemed --------------hamile
alarakayra ------------------ taksim alman hastanesi-----------------hamile
papatyam34------------------ fulya jinemed
edanurcelıl-------------------- bursa jınamed
cy_76 ----------------------- istanbul tüp bebek merkezi asılama
anatolya20 ------------------------ tedaviye temmuzda baslayacak insallah
ilayda 255 ------------------------gata
elifinie -----------------------Alman hastanesi Op.dr.halit fırat
edanurcelil----------------------bursa jinemed murat erdemir
slm herkeze ben gatadan vazgectım dr olmadıgı ıcın suanda umut tup bebek hastanesınde gıdıyorum dun ıgnelerım 5.cı gunumdu 1 tane 8mm 1 tane 7mm bır tanede bulanık varmış az buyuduler sankı degılmı??? suanda 5 gun 225 menegon la devam allah herkeze nasıp etsın ınş.
burcak hn tanımıyorum bende 2 kere oraya denesım suanda ulun bey ve suleyman bey var tavsıye ederım ıkısıde cok ıyıler laboratuarı cok cok ıyı onun ıcın oaraya gıdıyorum yas kac bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?