Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

gatadamı tedavine devam edeceksin

selam kızlar. Ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm ve şuanda 1 aylık hamileyim :) Merkezden ve doktorumdan memnunum herkese tavsiye ederim :)

gataya baslayacaktım fakat dr anju oldu ve suanda orda dr yok bende umuta gıdıyorum dr suleyman beye gıdıyorum bugun basladım menegon 150

hayırlısı olsun bakalım inşallah basarıyla sonuclanır

bende ilk ikisini bahcecide sonrakini istanbul tüp bebekte denedim

hepsi negatif malesef

hayırlısı olsun bakalım inşallah basarıyla sonuclanır

bende ilk ikisini bahcecide sonrakini istanbul tüp bebekte denedim

hepsi negatif malesef

tekrar denemeyı dusunuyormusun valla bu benım son olucak zaten yumurtam rezervem cok az
2tane folıkul goruldu ultranonda umut cok az var onun ıcın daha fazla zorlamaya bır anlamı yok dıye dusunuyorum allah hepımıze sabır versın!!!

canım ben üçüncüyü istanbul tüp bebek merkezinde denedim hem vücut olarak hem psikolojik olarak cok yoruldum ne kadar zormus bu işler tekrar kendimi nezaman hazır hissedersem o zaman denemeyi düsünüyorum

hiç moralini bozma tatlım allahtan ümit kesilmez bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın incir kürünü filan denedin mi

moralımızı bozsak ne fayda:)) allah vermeyınce vermez normal yolldan sansım sıfır cunku tuplerım yok:)) yanı dr olmadan ve allah vermeden ımkansız bu sefer nereye denemeyı dusunuyorsun?? benım rapor hakkım sondu daha da dusunmem...

ben devam edersdem yine istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda devam ederim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

benim doktorum aret kamar canm

yaparlar tabi canım neden yapmasınlar sen isteyince

canlarım bakalım topiğimizin ilk bebeği ne zaman olacakkkkkkk hepimiz hamiş kalacağız insallah allahın izniyle.....

ben devam edersdem yine istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda devam ederim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

hayırlısı olsun cnm dun hastanedeydım yumurtalarım yavas buyuyor 3 tane goruldu 1 8mm 2.cı sı 7mm 3.cusunu bılmıyorum hala adetlı oldugum icin bulanık cıktı fakat cok mutluyum 150 menegonla ıtyı cvp verdı 5 gun 225 le devam pazartesı kontrolum var ıns. cogalıp buyurler...

ayyy ne güzel bak hadi bakalım hayırlısı olsun ddaha cogalır onlar iğneleri vurdukca

slm herkeze ben gatadan vazgectım dr olmadıgı ıcın suanda umut tup bebek hastanesınde gıdıyorum dun ıgnelerım 5.cı gunumdu 1 tane 8mm 1 tane 7mm bır tanede bulanık varmış az buyuduler sankı degılmı??? suanda 5 gun 225 menegon la devam allah herkeze nasıp etsın ınş.

canım bende ılk ıkısını umutta denedim burcak hanımda hiç memnun kalmadım ve orayı bıraktım

burcak hn tanımıyorum bende 2 kere oraya denesım suanda ulun bey ve suleyman bey var tavsıye ederım ıkısıde cok ıyıler laboratuarı cok cok ıyı onun ıcın oaraya gıdıyorum yas kac bu arada

burcak hn tanımıyorum bende 2 kere oraya denesım suanda ulun bey ve suleyman bey var tavsıye ederım ıkısıde cok ıyıler laboratuarı cok cok ıyı onun ıcın oaraya gıdıyorum yas kac bu arada

canım ben 28 yasındayım sen kac yasındasın

ben begenmedim bahceciyi ilgi önem yok diye düşünüyorum üçüncü denememi istanbul tüp bebekte yaptırdık ve suan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…