Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
yardım edın arkadaslar tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız ve memnun olanlar doktor tavsıye edermısınız

sevval -------------- istanbul tüp bebek merkezi
myra --------------- haydarpasa gata
ecrin38 -------------- gata
bilekhülya --------------- istanbul tüp bebek merkezi
türkemine --------------- istanbul tüp bebek merkezi
gamze_sedat ------------ irembe tüp bebek merkezi
sevda_linka ---------------- memorial --------------hamile
ozo83 ----------------- jinemed --------------hamile
alarakayra ------------------ taksim alman hastanesi-----------------hamile
papatyam34------------------ fulya jinemed
edanurcelıl-------------------- bursa jınamed
cy_76 ----------------------- istanbul tüp bebek merkezi asılama
anatolya20 ------------------------ tedaviye temmuzda baslayacak insallah
ilayda 255 ------------------------umut tüp bebek
elifinie -----------------------Alman hastanesi Op.dr.halit fırat
edanurcelil----------------------bursa jinemed murat erdemir

Son düzenleme:
merhaba ben 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ikisinde de hamile kaldım fakat birini 21 diğerini 16. haftada kaybettim tedavim haydarpaşa gata hastanesinde oldu ve ordan oldukça memnunum kısmetse 3. tedavimi de orda yaptırıcam oldukça ilgili ve disiplinliler tavsiye ederim en azından bir ön görüşme yap derim maddi manevi memnun kalırsın

Canm 2 kere yaptırdık ilki negatif 2. Şükür pozitif kesinlikle Bahçeci grubu ve Mustafa Bahçeci

merhaba 4 kere tüp bebek yaptırdım
ilk üçünü trabzonda yaptırdım ikincide hamile kaldım bebeğimi kaybettim ama ordan memnun kalmıştım
3. denememi istanbul memorialde yaptırdım ama hiçbirşekilde memnun kalmadım
bütün düzenimi yalnış tedavilerle mahvettiler
ama şimdi ben çok şükür 6 aylık hamileyim doğal hamile kaldım
inşallah sende hastane dr ların en iyisine rastlarsın ve bebeğine kavuşursun...

neden kimse cevap vermiyo yokmu tedavilerinde basarılı oolan yaaaa yada catlatma iğnesiyle hamile kalanlar neler yaptınız detayları anlatırmısınız

bu konu defalarca açıldı ve yazıldı. biraz formu gezersen görebilirsin.

mustafa bahçeci ve ekibi
brüksel tüp bebek merkezi
kadıköy şifa

genelde öne çıkan isimler bunlar. ama hepsi ile mutlaka ön görüşme yap. fiyat pazarlığı da yap sana göre çok özel bir olay ama onlara göre hizmet satışı...

inşallah normal yoldan hamile kalırsın.

hangi şehirde olduğunu yazarsan daha çok yardımcı olunacaktır sanırım..mesela ben Adana Tüp Bebek Merkezinde tedavimi oldum..1. denemem ve çok şükür hamileyim

canakkaledeyim mtatlım ben ve buralarda tüp bebek merkezi filan yok istanbula gitmeyi düsünüyoruz

ilk denemem Adana Başkent hastanesinde iki şubatta oldu. her aşamasında başka dokdor ilgilendi bu biraz yorucu oldu. Sonucu ayın 13 ünde öğrenicez bakalım kısmet

ankara etlik zübeyde hanım da tüpbebek tedavimizi yaptırdık.serdar dilbaz ve emine sobacı başkanlığında bir ekip çalışması gayet düzenli disiplinli çalışıyorlar.rapor çıkartma imkanı olanlar çok az masrafla tedavisini tamamlıyor.bizim bir çocuğumuz var bunun için tedavimiz ücretli oldu,ama özel merkezlerle kıyaslayınca daha düşük miktar tuttu.Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.

canakkaledeyim mtatlım ben ve buralarda tüp bebek merkezi filan yok istanbula gitmeyi düsünüyoruz

bende geliboluda oturuyorum sevval ve tedavi için nerdeyse 3 yıldır istanbula gidip geliyoruz allah yardımcın olsun inşallah ilk seferde alırsın bebeğini kucağına

yardım edın arkadaslar tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız ve memnun olanlar doktor tavsıye edermısınız

merhaba canım,
ben İstanbul Tüp Bebek ve Kadın sağlığı merkezinde tedavi gördüm.
Doktorum Aret Kamar'dı. Hem doktorumdan hem ekibinden hem de merkezden çok memnun kaldım.
Sana da tavsiye ederim canım.
İlk seferde hamile kaldım üstelik ben. Tedavi sürecim ve gebelik takibimi de kendisi yaptı hatta dogumumu da. O kadar memnun kaldım yani:)

İkinize de merhaba,
Ben de İstanbul Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm. Benim doktorum da Aret Kamar'dı bilekhülya:)
Kesinlikle herkese önerebileceğim bir merkez ve doktor Aret Kamar.
Merkezin temizliği özellikle çalışanların bu kadar güleryüzlü olması benim de dikkatimi çekmişti.

bahcecıde burcak hanımla dondurulmus embrıyoyla tekrar sansımı deneyecegımmmm bana dua edın sızler hangı merkezlerde tedavı gordunuz basarılı olanlar paylasırlarsa sevınırım hangı ılacları kullandınız tedavı asamasında

ben de izmir de irenbe tüp bebek merkezinde dilek aslan da tedavi oldum hem hastane hem personelinden çok memnun kaldım ve ilk denemem de melegim tutundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…