Tup bebek yaptiracak arkadaslar toplansin!!!

smyrnalove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
211
62
37
Arkadaslar merhaba.ben Zeynep Kamil de 2 asilamadan sonra tup bebek raporu cikartiyorum.ordan alacagim raporla ozelde nasipse tup bebek yaptirmak istiyorum.bu surecte aklimiza takilan,bilemedigimiz,sormak istedigimiz seyler oluyor haliyle.bu sebeple bir grup kurmak istiyorum.o grupta birbirimize yardimci olmak amacli.burdan bu sekilde cok tanisip arkadas olan,birbirine yardimci olan,tavsiye veren kisiler oluyor.benimde bu surecte bilmeyip deneyimleyerek ogrendigim seyler oldu.simdi tup bebek icinde sormak isteyecegim seyler olacak.eminim birsuru kisi olacak benim gibi.o yuzden bu gruba katilmak isteyen olursa ozelden bana ulasirsa sevinirim.

Merhaba bende 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim herhangi bir problem eşimdede bendede bulunamadı 2 kere aşılama denedik olmadı bu sırada hormon ilaçları o psikoloji biraz zorladı tabi biraz ara vermek istedim bikaç ay sonra tekrar karar verdik ve başladık aralık ayında adet gördüğümde 2. Günü tedavime başlanacak Allah nasip ederse biraz gerginim kafamda çok soru işaretleri var mesela iğnelere başladıktan sonraki süreci merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan insanlarla konuşmak bir nebze iyi gelir birbirimize diye düşünüyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Merhaba bende 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim herhangi bir problem eşimdede bendede bulunamadı 2 kere aşılama denedik olmadı bu sırada hormon ilaçları o psikoloji biraz zorladı tabi biraz ara vermek istedim bikaç ay sonra tekrar karar verdik ve başladık aralık ayında adet gördüğümde 2. Günü tedavime başlanacak Allah nasip ederse biraz gerginim kafamda çok soru işaretleri var mesela iğnelere başladıktan sonraki süreci merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan insanlarla konuşmak bir nebze iyi gelir birbirimize diye düşünüyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Hayırlısı olsun inşallah takma kafana bende senin gibi tedirgindim iş başa düşünce hersey oluyor bende başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bizde başladık tedaviye erkek infertilitesi cumartesi günü Opu oldum transfer için bekliyorum süreç çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🙏

İğnelere başladıktan sonrası kolay yumurtalar gelişiyor 10 12 gün sonrasında da toplanıyor

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bizde başladık tedaviye erkek infertilitesi cumartesi günü Opu oldum transfer için bekliyorum süreç çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🙏
Amin canım inşallah bende senin gibi transfer olmayı bekliyorum

Ayy bu sancıya dayanacak 1 dakikam bile kalmadı ama işte mecburiyet 🥹benimde 19 ama 6 tanesi döllenmiş ☹️☹️
Benim yarın bilgilendirecekler inşallah 5. Güne 4 tane filan giderde genetiğe gidicek cünkü😕
Agrı kısmı cok kötü canım afedersin bi yellensen gecicek gibi ama yok olmuyor 😂

X