• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek yaptıranlar , 2018 mart Sonuçlar

Denizzz0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
291
354
33
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ayın 19 unda transfee oldum bugün 7.gün gebelik testi yaptım silik çizgi kan verdim 20.92 çıktı sizce durum nedir ? Siz de durumlar nasıl :)

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ayın 19 unda transfee oldum bugün 7.gün gebelik testi yaptım silik çizgi kan verdim 20.92 çıktı sizce durum nedir ? Siz de durumlar nasıl :)
Canim hayirli olsun. Bence hamilesin :) Bana da bugün transfer yapildi. Zaman nasil geçecek bilmiyorum. 2 gun arayla kan testini tekrarlayabilirsin. Transfer sonrası neler yaptin ve nelere dikkat ettin? Deneyimlerini alayım :))

Canim hayirli olsun. Bence hamilesin :) Bana da bugün transfer yapildi. Zaman nasil geçecek bilmiyorum. 2 gun arayla kan testini tekrarlayabilirsin. Transfer sonrası neler yaptin ve nelere dikkat ettin? Deneyimlerini alayım :))
Canım ananaa alablrsen anans ye mutlaka embriyonun tutunmasında çok önemli günde 2.5 litre su içtim , marul salatası yedim havuç suyu içtm badem yedim 3 senedir bi türlü olmamıştı hemde bi sorun yokken sigara içiyorsan kesinlikle bırak yoksa sonuc nefatig bende bıraktım direkt hayırlısı olsun bol bol yat :)

Merhaba arkadaşlar bende Salı günü transfer oldum bekliyorum bakalım. Kasık ve bel agrım var ilk günden beri. Bol bol ananas badem kabak çekirdegi sebze yumurta yiyorum. Test tarihim 6 nisan

Merhaba arkadaşlar bende Salı günü transfer oldum bekliyorum bakalım. Kasık ve bel agrım var ilk günden beri. Bol bol ananas badem kabak çekirdegi sebze yumurta yiyorum. Test tarihim 6 nisan
Daha yenisinin canım iyi yapıyosun 2.5 litre su içmeyi unutöa ve kabız olmamak için de akşamdan bi kayısı koy suya sabah iç çok güzel işe yarıyor :) kabızlık bol olur çünlü canım

Herkese merhaba 5 ay once bir tup bebek denemesi sonunda 7 yumurtadan sadece bir tanesi Dollendi ve Onda da dna hasari Tesbit edildigi icin transfer yapilmadan tedavim bitti. Simdi konya kizilay hastanesi e gitmeyi dusunuyorum. Haftaya eşime dna hasar testi yapilacak Ben de rahim filmi cektirecegim. Baska neler yapmam lazim hazirlik asamasinda? Ayrica cip bebek uygulamasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bu arada yasim 37 sansim var mi sizce?

Back