cok tesekkur ederım ınsaalah pozıtıf cıkarda ıyı olurum da okula gıderım haftaya bebıslerle::)ben okula gitmiştim transferin 7. günü başladım.mediven çıkmak filan etkilemez dedi doktorum.hatta 3. gün bile işe başlayabilirsin demişti.merdivenleri yavaş yavaş çıktım.derste de anlatıp ara ara oturdum
acaba ıdrar testı yapsam cıkar mıCanim hayrli ugurlu olsun ins su mubarek gunlerde sevincli haberler alirsin ins.kacinci gun embriyosu transfer ettiler
Bende dayanamayip bir gun once yapmistim rabbime sukurler olsun cikmisti ins cikar arkadasim seninde benim 5.gun embriyosuyduınsallah tesekkur ederım.dondurulmus emryo transfrı yapıldı bana.degerım yuksek cıktıgı ııcın bır ay ertelemıstık bugun tarnsferın 9.gunu
cok tesekkur ederım ınsaalah pozıtıf cıkarda ıyı olurum da okula gıderım haftaya bebıslerle::)
)
acaba ıdrar testı yapsam cıkar mı
mayıs ayında tup bebek dusunuyorsanız hemen rapor almayın once ıgneler verılıyr yumurta buyutuluyr vs vs ara ra gıdıyorsunuz sonra yumurta toplanıyr transfer olunca rapor alın 5+5 yanı ama oncesınden ara ara bırergun gıdeceksınızMayosta tüp düiünüyorum şehir dışında iki hafta yeter mi ki rapor verir dr değil mi?
bugun kan verdım 10.gunum hayırlısı bakalım bır saat sonra ogrenırım ınsalllah sonuc pozıtıf olur.doktorum ıdrarda cıkmaz dedı dayanamayıp sordumbenim blasttı 7. gün idrarda silik çıkmıştı
bende bugün transfer oldum raporluydum yarın okula gideceğim
inşallah sonucun pozitif olur Allah 'ım isteyen herkese nasip etsin evlat.bende bugün transfer oldum raporluydum yarın okula gideceğim
Canim suan zamn sana gecmek bilmez ins guzel habelr verirsin bizeinşallah sonucun pozitif olur Allah 'ım isteyen herkese nasip etsin evlat.
su an zaten aradım kan alma mesgul dedıler yarım saat sonra arayın dedıler heyecanım o kadar fazla oldu kı sureklı tuvalet ıhtıyacı duymaya basladım Rabbım herkese nasıp etsın insallahCanim suan zamn sana gecmek bilmez ins guzel habelr verirsin bize
su an zaten aradım kan alma mesgul dedıler yarım saat sonra arayın dedıler heyecanım o kadar fazla oldu kı sureklı tuvalet ıhtıyacı duymaya basladım Rabbım herkese nasıp etsın insallah
Öyle yapıcam çarşambalarım boş 4 güne bir cağırıyomuş dr ona göre arada bşrer gün rapor alırım transferden sonra da bir iki hafta alıcammayıs ayında tup bebek dusunuyorsanız hemen rapor almayın once ıgneler verılıyr yumurta buyutuluyr vs vs ara ra gıdıyorsunuz sonra yumurta toplanıyr transfer olunca rapor alın 5+5 yanı ama oncesınden ara ara bırergun gıdeceksınız
negatıf oldu arkadslar ve gercekten cok uzgunum kısmet degılmısCanim suan zamn sana gecmek bilmez ins guzel habelr verirsin bize
artık bebegım olur mu olmaz mı bılmıyorum hayat Rabbım bılır hayırlısı elden bırsey gelmıyor sadece artık hayal kurmayacagımnegatıf oldu arkadslar ve gercekten cok uzgunum kısmet degılmıs
Rabbim hayitlisini versin arkadasim biliyorum.cok zor ama elimizden gelen heeseyi yapip dua edecegiz baska hic bir yolu yok bize kolay mi oldu saniyorsuntuttu yedinci hafta dustu hala toparlanmaya caliaiyorum ama buna mecburuzartık bebegım olur mu olmaz mı bılmıyorum hayat Rabbım bılır hayırlısı elden bırsey gelmıyor sadece artık hayal kurmayacagım
Rabbim hayitlisini versin arkadasim biliyorum.cok zor ama elimizden gelen heeseyi yapip dua edecegiz baska hic bir yolu yok bize kolay mi oldu saniyorsuntuttu yedinci hafta dustu hala toparlanmaya caliaiyorum ama buna mecburuz[
ben gecen hafta pazartesı transfer olmustum bugum yaptrdım testı sonucta deger yukselmez degıl mı
artık bebegım olur mu olmaz mı bılmıyorum hayat Rabbım bılır hayırlısı elden bırsey gelmıyor sadece artık hayal kurmayacagım