• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek vitamin

gg67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
6
1
1
32
Tüp bebek sürecine yeni başlıyorum, bu süreçte bulunan herkesin Allah yardımcısı olsun ve mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Kullandığınız vitaminleri yazabilir misiniz ? Balık yağı probiyotik kullandınız mı ? Multibiyol kullanan var mı?

Ben balık yağı kullanıyordum fakat doktorum ekstra hiçbir takviye kullanmamamı söyledi hemen bırak dedi doğal yiyeceklerden almamız gerekiyormuş ben bu şekilde biliyorum :))

Tüp bebek sürecine yeni başlıyorum, bu süreçte bulunan herkesin Allah yardımcısı olsun ve mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Kullandığınız vitaminleri yazabilir misiniz ? Balık yağı probiyotik kullandınız mı ? Multibiyol kullanan var mı?
Merhaba multibiyol 2 kutu kullandim 😊 balık yağıda multigrav 2 kutu kullandim doktorunuz kim 🥰 ayni mi acaba doktorumuz

Merhabalar
Doktor bana
dhea, Seaqten ve Gonomax verdi. Her gun bunlari iciyorum.
Ama ayrica diyetisyenle gorustum ve saglikli beslendim. Karbonhidrat tuketmedim.
Ek takviye Reservetrol, selenyum aliyorum.
Bir de bolll boll kirmizi yiyecekler yememiz gerekiyormus yumurta gelisimi icin; yaban mersini, nar, siyah uzum, vb.
Ayrica gunde 2 bardak yesil cay
Ve koyu yesil yaprakli sebzeler tuketmemiz lazimmis (bunu pek yapamadim sanirim)
Kemik ilik suyu her gun 2 yemek kasigi.
Sumak, keten tohumu, zencefil zerdecal, bunlari eksik etmiyoruz.
Kafein azaltiyoruz, sigara ve alkol zaten yok,
Bildiklerim bunlar. Hayirlisi olsun hepimiz icin.. 🙏🏻🙏🏻

Hiç vitamin kullanmadim eşim kullandi ama tamamen doğal beslendim sıfır kapalı gıda yeşillik ağırlıklı beslendim 🤩

Merhabalar
Doktor bana
dhea, Seaqten ve Gonomax verdi. Her gun bunlari iciyorum.
Ama ayrica diyetisyenle gorustum ve saglikli beslendim. Karbonhidrat tuketmedim.
Ek takviye Reservetrol, selenyum aliyorum.
Bir de bolll boll kirmizi yiyecekler yememiz gerekiyormus yumurta gelisimi icin; yaban mersini, nar, siyah uzum, vb.
Ayrica gunde 2 bardak yesil cay
Ve koyu yesil yaprakli sebzeler tuketmemiz lazimmis (bunu pek yapamadim sanirim)
Kemik ilik suyu her gun 2 yemek kasigi.
Sumak, keten tohumu, zencefil zerdecal, bunlari eksik etmiyoruz.
Kafein azaltiyoruz, sigara ve alkol zaten yok,
Bildiklerim bunlar. Hayirlisi olsun hepimiz icin.. 🙏🏻🙏🏻
Hangi diyetisyenle görüştünüz

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 sizler ne aşamadasınız? Benim amh düşüklüğüm var. 0.52 yaşım 31. Ocak ayında ilk kez tüp bebek deneyeceğiz çok heyecanlıyım.

Opu öncesi eşimle beraber spero alfa ve femin Alfa kullandık. Ondan öncesinde de düzenli aldığımız vitaminler vardı, omega 3, d vitamini gibi. Bir de düzgün besleniyoruz.

Fi
Fiyatlar nedir
2025 itibariyle zam geldi ben 2024 haziran ayinda yaptirmistim 60 veya 61 di transfer ücreti ben bi dernek araciligiyla gittim 4 bin de ordan indirim almistim güncel fiyatlarida hic bilmiyorum yumurta dondurmada 14.750 idi

Opu öncesi eşimle beraber spero alfa ve femin Alfa kullandık. Ondan öncesinde de düzenli aldığımız vitaminler vardı, omega 3, d vitamini gibi. Bir de düzgün besleniyoruz.
Merhaba. Femin alfa ve Spero Alfayı eczaneden mi aldınız yoksa internet sitesinden mi?

Back