Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba multibiyol 2 kutu kullandim balık yağıda multigrav 2 kutu kullandim doktorunuz kim ayni mi acaba doktorumuzTüp bebek sürecine yeni başlıyorum, bu süreçte bulunan herkesin Allah yardımcısı olsun ve mutlu haberler vermeyi nasip etsin. Kullandığınız vitaminleri yazabilir misiniz ? Balık yağı probiyotik kullandınız mı ? Multibiyol kullanan var mı?
Hangi diyetisyenle görüştünüzMerhabalar
Doktor bana
dhea, Seaqten ve Gonomax verdi. Her gun bunlari iciyorum.
Ama ayrica diyetisyenle gorustum ve saglikli beslendim. Karbonhidrat tuketmedim.
Ek takviye Reservetrol, selenyum aliyorum.
Bir de bolll boll kirmizi yiyecekler yememiz gerekiyormus yumurta gelisimi icin; yaban mersini, nar, siyah uzum, vb.
Ayrica gunde 2 bardak yesil cay
Ve koyu yesil yaprakli sebzeler tuketmemiz lazimmis (bunu pek yapamadim sanirim)
Kemik ilik suyu her gun 2 yemek kasigi.
Sumak, keten tohumu, zencefil zerdecal, bunlari eksik etmiyoruz.
Kafein azaltiyoruz, sigara ve alkol zaten yok,
Bildiklerim bunlar. Hayirlisi olsun hepimiz icin..
Meryem hoca sizin?Merhaba multibiyol 2 kutu kullandim balık yağıda multigrav 2 kutu kullandim doktorunuz kim ayni mi acaba doktorumuz
Ayni değilmis benim doktorum kayseri acıbadem mustafa taşMeryem hoca sizin?
Hangi aşamadasınız acabaAyni değilmis benim doktorum kayseri acıbadem mustafa taş
Ben şuan 29 haftalik hamileyim darisi basinizaHangi aşamadasınız acaba
Dyt. Hülya GülHangi diyetisyenle görüştünüz
Mustafa beyden memnunmusunuzAyni değilmis benim doktorum kayseri acıbadem mustafa taş
Gebelik takibi yapmıyor bebegin kalp atisini dinledikten sonra baska dr a geçtimMustafa beyden memnunmusunuz
Tüp bebekmi yaptinizGebelik takibi yapmıyor bebegin kalp atisini dinledikten sonra baska dr a geçtim
Evet tup bebek tedavisini mustafa beyde oldumTüp bebekmi yaptiniz
Fiyatlar nedirEvet tup bebek tedavisini mustafa beyde oldum
2025 itibariyle zam geldi ben 2024 haziran ayinda yaptirmistim 60 veya 61 di transfer ücreti ben bi dernek araciligiyla gittim 4 bin de ordan indirim almistim güncel fiyatlarida hic bilmiyorum yumurta dondurmada 14.750 idiFi
Fiyatlar nedir
Merhaba. Femin alfa ve Spero Alfayı eczaneden mi aldınız yoksa internet sitesinden mi?Opu öncesi eşimle beraber spero alfa ve femin Alfa kullandık. Ondan öncesinde de düzenli aldığımız vitaminler vardı, omega 3, d vitamini gibi. Bir de düzgün besleniyoruz.