- Konu Sahibi Aslan Annesi
-
Canım tup bebek merkezinden rapor almak icin bütün işlemlerim var benim. Nereye başvuruyoruz haastanede.poliklinikten randevu mu alicaz ben rapor istiyorum diye.yoksa rapor birimine basvurcam hemenBen istanbulda ozel tup bebek merkezinde yaptirdim, oncesinde suleymaniye semiha sakir kadin dogum hastanesi tup bebek merkezinden rapor cikardim. O raporla ozel merkeze gittim. UcretinUBir kismini devlet karsiliyor rapor olunca. Fakat tedavi olacagin merkezle gorusmelisin ssk anlasmalimi diye
Suleymaniye hastanesine gideceksen eger once oranin tup bebek bolumune gidiyorsun, randevu almadan. oradan senin adina dosya aciliyor. Onlar sirayla gidecegin bolumleri soyluyorlar sana.Canım tup bebek merkezinden rapor almak icin bütün işlemlerim var benim. Nereye başvuruyoruz haastanede.poliklinikten randevu mu alicaz ben rapor istiyorum diye.yoksa rapor birimine basvurcam hemen
canım amh düşüklüğünden rapor veriliyormu 1 in altı olunca veriliyor diyorlar.resmi dayanağı nedir onu merak ediyorum.yarın gidicem üniversiteye.ücretli muayene sırası al diyorlar 150 tl vericem .eger rapor verilmiyorsa amh 1in altında olunca boşuna gidicek zamanım ve paramSuleymaniye hastanesine gideceksen eger once oranin tup bebek bolumune gidiyorsun, randevu almadan. oradan senin adina dosya aciliyor. Onlar sirayla gidecegin bolumleri soyluyorlar sana.
Istanbuldamisin. Eger oyleyse niye ucretli olarak gidiyorsunki. Benim sebepsiz infertiliteydi. Olmamasi icin hic neden yoktu ama olmadi. Evlilik yili, ssk prosudurleri falan butun sartlar uygunsa direk suleymaniyeye git bence.canım amh düşüklüğünden rapor veriliyormu 1 in altı olunca veriliyor diyorlar.resmi dayanağı nedir onu merak ediyorum.yarın gidicem üniversiteye.ücretli muayene sırası al diyorlar 150 tl vericem .eger rapor verilmiyorsa amh 1in altında olunca boşuna gidicek zamanım ve param
Himm oranin isleyisi nasil ilerliyor bilmiyorum ama insallah yolunda gider hersey. Rabbim bos birakmasin kucagini insallah.aydındayım canım.tupbebek bölümü yok burda .aşılama birimi var o da ücretli bölüm.inşallah verirler de boşa gitmez umutlarım
AMİN CANIM İSTEYEN UGRASAN HERKESİN İNŞALLAHHimm oranin isleyisi nasil ilerliyor bilmiyorum ama insallah yolunda gider hersey. Rabbim bos birakmasin kucagini insallah.
Tam anlamadimdaMerhaba benim bir çocuk var ama ikinci doğumda çocuk bir kaç ay sonra vefatti ve bende tüplerini balatmistim doğal yoldan ya tüplerini açtırmak lazım yada tüp bebek yaptırmak lazım buda para acaba rapor alamıyor mu doğal yoldan hamile kalamadim için
Evet var ve tüplerini balı olduicin hamile kalamiyorumTam anlamadimda
şuan 1 çocuğunuz var mı sizin ?
Anladım şi çocuğunuz olduğu içinEvet var ve tüplerini balı olduicin hamile kalamiyorum
Çocugunuz oldugu icin raporunuz çikmayacaktir malesef dogal yolla hamilr kalamamaniz olsa bile rapor çıkar mazlarEvet var ve tüplerini balı olduicin hamile kalamiyorum
Anladım onu zaten böyle bir imkan yok acaba tüplerini açtırmak için rapor vermiyorlar miÇocugunuz oldugu icin raporunuz çikmayacaktir malesef dogal yolla hamilr kalamamaniz olsa bile rapor çıkar mazlar
Ozellikle nüfüs kayit ornegi bile istiyolar çünkü üzerine çocuk olmamadı gerek bu konudan şikayetçi birçok kişi var
inşallah 2.cocuk icinde tup bebek destegine izin veriri devlet
Anladım onu zaten böyle bir imkan yok acaba tüplerini açtırmak için rapor vermiyorlar mi
Basin sagolsun canim[QUOTE="Bircan15, post: 59168147,
Merhaba benim bir çocuk var ama ikinci doğumda çocuk bir kaç ay sonra vefatti ve bende tüplerini balatmistim doğal yoldan ya tüplerini açtırmak lazım yada tüp bebek yaptırmak lazım buda para acaba rapor alamıyor mu doğal yoldan hamile kalamadim için
Merhaba siz süleymaniye de tüp bebek sürecine başladınız miSuleymaniye hastanesine gideceksen eger once oranin tup bebek bolumune gidiyorsun, randevu almadan. oradan senin adina dosya aciliyor. Onlar sirayla gidecegin bolumleri soyluyorlar sana.
Ben orada rapor cikarttim 2016 da. O raporla isranbul tup bebek merkezine gittikMerhaba siz süleymaniye de tüp bebek sürecine başladınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?