Tüp bebek ve Rapor

Canım tup bebek merkezinden rapor almak icin bütün işlemlerim var benim. Nereye başvuruyoruz haastanede.poliklinikten randevu mu alicaz ben rapor istiyorum diye.yoksa rapor birimine basvurcam hemen

Canım tup bebek merkezinden rapor almak icin bütün işlemlerim var benim. Nereye başvuruyoruz haastanede.poliklinikten randevu mu alicaz ben rapor istiyorum diye.yoksa rapor birimine basvurcam hemen
Suleymaniye hastanesine gideceksen eger once oranin tup bebek bolumune gidiyorsun, randevu almadan. oradan senin adina dosya aciliyor. Onlar sirayla gidecegin bolumleri soyluyorlar sana.

Suleymaniye hastanesine gideceksen eger once oranin tup bebek bolumune gidiyorsun, randevu almadan. oradan senin adina dosya aciliyor. Onlar sirayla gidecegin bolumleri soyluyorlar sana.
canım amh düşüklüğünden rapor veriliyormu 1 in altı olunca veriliyor diyorlar.resmi dayanağı nedir onu merak ediyorum.yarın gidicem üniversiteye.ücretli muayene sırası al diyorlar 150 tl vericem .eger rapor verilmiyorsa amh 1in altında olunca boşuna gidicek zamanım ve param

Istanbuldamisin. Eger oyleyse niye ucretli olarak gidiyorsunki. Benim sebepsiz infertiliteydi. Olmamasi icin hic neden yoktu ama olmadi. Evlilik yili, ssk prosudurleri falan butun sartlar uygunsa direk suleymaniyeye git bence.
Amh dusuk olunca rapor verilmiyor diye bir sey duymadim. En azindan sartlar arasinda boyle bir secenek yok. Bence parali gitmektense once tup bebek bolumune sor ona gore islemlere devam edersin.

aydındayım canım.tupbebek bölümü yok burda .aşılama birimi var o da ücretli bölüm.inşallah verirler de boşa gitmez umutlarım

Merhaba benim bir çocuk var ama ikinci doğumda çocuk bir kaç ay sonra vefatti ve bende tüplerini balatmistim doğal yoldan ya tüplerini açtırmak lazım yada tüp bebek yaptırmak lazım buda para acaba rapor alamıyor mu doğal yoldan hamile kalamadim için

Tam anlamadimda
şuan 1 çocuğunuz var mı sizin ?

Evet var ve tüplerini balı olduicin hamile kalamiyorum
Çocugunuz oldugu icin raporunuz çikmayacaktir malesef dogal yolla hamilr kalamamaniz olsa bile rapor çıkar mazlar

Ozellikle nüfüs kayit ornegi bile istiyolar çünkü üzerine çocuk olmamadı gerek bu konudan şikayetçi birçok kişi var
inşallah 2.cocuk icinde tup bebek destegine izin veriri devlet

Anladım onu zaten böyle bir imkan yok acaba tüplerini açtırmak için rapor vermiyorlar mi

[QUOTE="Bircan15, post: 59168147,
Merhaba benim bir çocuk var ama ikinci doğumda çocuk bir kaç ay sonra vefatti ve bende tüplerini balatmistim doğal yoldan ya tüplerini açtırmak lazım yada tüp bebek yaptırmak lazım buda para acaba rapor alamıyor mu doğal yoldan hamile kalamadim için
[/QUOTE]
Basin sagolsun canim
allah rahmet eylesin cennet isigini
Daha once hic cocugunun olmamasi gerekir diye bir sart var ama senin ki biraz farkliymis canim
eger tupler oparesyonla acilirsa kabul etmezler bence
bilen birileri ckkar muhakkak forum da
Allah kolaylik versin canim

Basin sagolsun canim
allah rahmet eylesin cennet isigini
Daha once hic cocugunun olmamasi gerekir diye bir sart var ama senin ki biraz farkliymis canim
eger tupler oparesyonla acilirsa kabul etmezler bence
bilen birileri ckkar muhakkak forum da
Allah kolaylik versin canim
[/QUOTE]
cevaplamislar arkadaslar gec gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…