• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve Rapor

Canim bende tup bebek hamilesiyim bildiğimi anlatmak istedim faydasi olur umarim. Izmirdeyim ben egenuniversitesi hastanesinin tup bebek servisinden randevu aldim evrak listesi verdiler hazirladim goturdum muayene oldum canim boyle basladi durumuna göre yol izliyolar ve onangore rapor.cikiyor hastaneye ve ilaclara belli bir yuzde oduyosun
merhaba bende ege üniversitesine gidiyorum ama daha rapor çıkmadı 2 dir gidiyoruz 3. ye de tekrar randevu verdiler eşim için.. ilkinde bende amh testi verdim götürdüğüm hormon sarılık ve smear testleri hariç.. eşime hap verdi progeny diye.. anlamadığım eş kaynaklı mı rapor vercekler acaba benden hiçbişey istemiyolar.. sizde ne kadar sürdü rapor aşamaları bide doktorunuz kimdi bilgi verir misiniz

İrenbe de hangi doktor için fiyat aldınız? Ben de daha önce orada tedavi oldum tekrar gideceğim ama 11 bin olması imkansız İstanbuldaki hastaneler bile 8000
ben insan kaynaklari ile girustim cnm. oyle dedi. ayrica kendi doktorumda orda islemleri yapigor oda ayni fiyat dedi

ben insan kaynaklari ile girustim cnm. oyle dedi. ayrica kendi doktorumda orda islemleri yapigor oda ayni fiyat dedi
Ben iki yıl önce 5bucuğa yaptırdım iki katı zam mı ne için yaptılar acaba çol merak ettim ,bende 15 tatilde görüşmeyi düşünüyordum o fiyata İstanbula gitmek daha mantıklı.ilaçlar içinde mi peki

merhaba bende ege üniversitesine gidiyorum ama daha rapor çıkmadı 2 dir gidiyoruz 3. ye de tekrar randevu verdiler eşim için.. ilkinde bende amh testi verdim götürdüğüm hormon sarılık ve smear testleri hariç.. eşime hap verdi progeny diye.. anlamadığım eş kaynaklı mı rapor vercekler acaba benden hiçbişey istemiyolar.. sizde ne kadar sürdü rapor aşamaları bide doktorunuz kimdi bilgi verir misiniz
Eş kaynaklı bir problem varsa rapor oyonde cikar sıkıntı yapmayin. Esin ne kadar kullancak ilaci söylemişlerdir zaten. Poliklinik tarafina gittiğim icin doktor kim boştaysa o bakiyor canim

Eş kaynaklı bir problem varsa rapor oyonde cikar sıkıntı yapmayin. Esin ne kadar kullancak ilaci söylemişlerdir zaten. Poliklinik tarafina gittiğim icin doktor kim boştaysa o bakiyor canim
1 ay kullancak 1 şubatta tekrar test vericez faydası olmuş mu diye bakılcak.. sizin problem neydi acaba.. sizin toplamda ne kadar sürdü

ege de ozl hocaya mi gidiosunUz

bende baslicm bakalm. ama daha 3 yil olmadi evlilikte. siz nasil ilerlediniz
Ilk randevu da eşim örnek verdi ben muayene oldum kan verdim eşimden de kan testi istediler ultrasonla birlikte bide dahiliyeye imzalatmak için kağıt verdiler onuda imzalatıp götürdüm.. 2. Randevuda eşim örnek verdi sadece.. bu sefer hap verdiler denemek için fayda edecek mi diye.. tekrar bi randevu daha verdiler bakalım 3. Den sonra ne olacak rapor için bilgi vercekler mi

Ilk randevu da eşim örnek verdi ben muayene oldum kan verdim eşimden de kan testi istediler ultrasonla birlikte bide dahiliyeye imzalatmak için kağıt verdiler onuda imzalatıp götürdüm.. 2. Randevuda eşim örnek verdi sadece.. bu sefer hap verdiler denemek için fayda edecek mi diye.. tekrar bi randevu daha verdiler bakalım 3. Den sonra ne olacak rapor için bilgi vercekler mi
ne hapi verdiler cnm.

Cerrahpaşa ya git orda alırsın

Merhaba canım tüp bebekle ilgili o kadar cok baslık varki neyi nerden okuyacagını sasırıyor insan. Bende bu ay başlayacagım Alah nasip ederse. Bende ankaradayım ve zubeyde hanımda tedavi göreceğim istediğini sorabilirsin rapor için gerekli sartlar var eşinden kaynaklı ise yıl sartı aranmadan üç farklı sperm testiyle baslıyorsun. İkinizdede bir problem görünmüyor sebebsiz iferilite ise üç yıl sartı ve bu süreçte iki ilaçlı iğneli toplamda 4 basarısız asılama gerekiyor. Birde kadın faktörlü amh düşüklüğü yada doğustan rahım bozuklugu acılamayan tüp gibi seyler varsada yıl sartı asılama sartı aranmıyor. Rabbım isteyen herkese içindede bizlere nasip eylesin insallah
slm canım tüp bebekte rapor hiç çocuğu olmayanlara mı çıkıyor? benim 4 yaşında oğlum var fakat korunmamamıza rağmen 3 senedir olmuyor. eşimde sıkıntı varmış ayrıca benim rahmin kalp şeklinde. bize rapor olur muki

slm canım tüp bebekte rapor hiç çocuğu olmayanlara mı çıkıyor? benim 4 yaşında oğlum var fakat korunmamamıza rağmen 3 senedir olmuyor. eşimde sıkıntı varmış ayrıca benim rahmin kalp şeklinde. bize rapor olur muki
Ben cvp veriyim cnm istersen rapor çıkmaz sana rapor olanaklarından faydalanamazsin yani

Selam canım malesef sana cıkmaz hiç çocugun olmaması gerekiyor. İnsallah Rabbım doğal yolla verir bebeginizi

Back