• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve Rapor

Anlasmalari varmis cnm int gordum sordumda
Ankaradayim canim aslinda burda oturmuyorum bebek icin geldim
Anladim cnm merkeze git deyince kafam karisti
O kadar kafam dolu ki
Merhaba canım tüp bebekle ilgili o kadar cok baslık varki neyi nerden okuyacagını sasırıyor insan. Bende bu ay başlayacagım Alah nasip ederse. Bende ankaradayım ve zubeyde hanımda tedavi göreceğim istediğini sorabilirsin rapor için gerekli sartlar var eşinden kaynaklı ise yıl sartı aranmadan üç farklı sperm testiyle baslıyorsun. İkinizdede bir problem görünmüyor sebebsiz iferilite ise üç yıl sartı ve bu süreçte iki ilaçlı iğneli toplamda 4 basarısız asılama gerekiyor. Birde kadın faktörlü amh düşüklüğü yada doğustan rahım bozuklugu acılamayan tüp gibi seyler varsada yıl sartı asılama sartı aranmıyor. Rabbım isteyen herkese içindede bizlere nasip eylesin insallah

Egitim aratirmaya gittim burda verilmiyor sen iyisimi yaptirdigin merkeze git onlar soyler dedi sanki merkez yok yakinimda 2 dk yer
Yani direk nereye basvuruyoruz canim onu soruyorum adetin 2. Gunu kadin doguma gidip ben rapor cikartmak istiyorum mu demeli yoksa infertilite ye mi gidilmeli hic bilmiyorum bir suru sey okudum kafam kazan gibi oldu
Canim bende tup bebek hamilesiyim bildiğimi anlatmak istedim faydasi olur umarim. Izmirdeyim ben egenuniversitesi hastanesinin tup bebek servisinden randevu aldim evrak listesi verdiler hazirladim goturdum muayene oldum canim boyle basladi durumuna göre yol izliyolar ve onangore rapor.cikiyor hastaneye ve ilaclara belli bir yuzde oduyosun

Canim bende tup bebek hamilesiyim bildiğimi anlatmak istedim faydasi olur umarim. Izmirdeyim ben egenuniversitesi hastanesinin tup bebek servisinden randevu aldim evrak listesi verdiler hazirladim goturdum muayene oldum canim boyle basladi durumuna göre yol izliyolar ve onangore rapor.cikiyor hastaneye ve ilaclara belli bir yuzde oduyosun
hemen gitsem tup bebek bolumune randevu alinabilirmi cnm. ben direkt hocaya almistm

hemen gitsem tup bebek bolumune randevu alinabilirmi cnm. ben direkt hocaya almistm
Dun baska bir.alanda sizle.konusmustuk bu konuyu.. hemen randevu verilmiyor hocanin tedavisi bana pahali geldigi icin ucretsiz poliklinik kismina gecmistim siz sekreteri ile gorusup ucretleri ogrenebilirsiniz yardimci.oluyor.. polillinik bolimunu arayip ne gune.randevu veriyolar sorun kendiniz karar verin

Dun baska bir.alanda sizle.konusmustuk bu konuyu.. hemen randevu verilmiyor hocanin tedavisi bana pahali geldigi icin ucretsiz poliklinik kismina gecmistim siz sekreteri ile gorusup ucretleri ogrenebilirsiniz yardimci.oluyor.. polillinik bolimunu arayip ne gune.randevu veriyolar sorun kendiniz karar verin
ksr bakma.cnm ya. evet simdi hatirladim. kafam bi milyon. cok.streslyim ksr bakma

Merhaba canım tüp bebekle ilgili o kadar cok baslık varki neyi nerden okuyacagını sasırıyor insan. Bende bu ay başlayacagım Alah nasip ederse. Bende ankaradayım ve zubeyde hanımda tedavi göreceğim istediğini sorabilirsin rapor için gerekli sartlar var eşinden kaynaklı ise yıl sartı aranmadan üç farklı sperm testiyle baslıyorsun. İkinizdede bir problem görünmüyor sebebsiz iferilite ise üç yıl sartı ve bu süreçte iki ilaçlı iğneli toplamda 4 basarısız asılama gerekiyor. Birde kadın faktörlü amh düşüklüğü yada doğustan rahım bozuklugu acılamayan tüp gibi seyler varsada yıl sartı asılama sartı aranmıyor. Rabbım isteyen herkese içindede bizlere nasip eylesin insallah
Canim bende bugun gittim zübeyde hanim hastanesine esimim raporlari vs hersey yanimda ama kabul etmediler hasta haklarina aykiri esinizde yaninizda bulunmali dediler
Ve biz gerekli gorursek asilama yada tup bebek dedi doktor bende direk bahceciye gittim konustum subatta baslayacagiz
2 milyar az para degil ama esimde animda yok simdi bide bu islerle ugrasamam zaten etlik 2 dolmusluk yer bugun oyle yoruldum ki haklisin canim oyle cok konu varki neyi nerden baslayacagini karistiriyor insan

bana da 11 bin dediler cnm. iren be de
O merkez nerde canim ilaclar dahil mi birde rahim dinlendirme yapiyoruz dediler subattaki adette yumurtalari toplayip embriyo yapacagiz dedi martta rahim kendini toplasin hormonsuz normal gebelik gibi temiz olsun dedi oyle yapiyorlarmis

O merkez nerde canim ilaclar dahil mi birde rahim dinlendirme yapiyoruz dediler subattaki adette yumurtalari toplayip embriyo yapacagiz dedi martta rahim kendini toplasin hormonsuz normal gebelik gibi temiz olsun dedi oyle yapiyorlarmis
izmirde cnm. siz nerde yaptiriosunuz.

irenbe evet yuksk cnm. memnun kalmayan da cok.ordan. anlamadim neden yuksek fiyatlari. doktorla gorusmek.icin 65 tl istedi sekreter muayene ucreti saka gibi
İrenbe de hangi doktor için fiyat aldınız? Ben de daha önce orada tedavi oldum tekrar gideceğim ama 11 bin olması imkansız İstanbuldaki hastaneler bile 8000

Back