• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve Rapor

Aslan Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
948
1.035
113
Kizlar kk da o kadar konu acilmis ki tup bebek raporuyla ilgili nerden nasil baslayacagim
Egitim arastirmaya gittim burda olmuyor tam tesekkullu degil dr eksik dediler stresten erken adet oldum ustelik
Bilgisi olan varsa lutfen yardim bekliyorum

Rahim filmi var 2 ay once cekindim
Esimin sperm tahlilleri var ama aralikli surelerle en son 28.05.2018 de yaptirdik

Kizlar kk da o kadar konu acilmis ki tup bebek raporuyla ilgili nerden nasil baslayacagim
Egitim arastirmaya gittim burda olmuyor tam tesekkullu degil dr eksik dediler stresten erken adet oldum ustelik
Bilgisi olan varsa lutfen yardim bekliyorum

Tüp bebek raporu kısmını anlayamadım ben...

Bende tup bebekle hamileyim ama ozelde yaptirdigim icin bilmiyorum.Sadece size tavsiyem bu surec cok yipratici ve bu yuzden insan ister istemez stres yapiyor.Rapor isleriyle ugrasirken bir yandan da psikiyatriye gidip durumunuzu anlatin.Ben oyle yaptim.Geceleri hic uyuyamazdim.Tedaviye baslayasiya kadar ilac aldim.Tabi kadin dogum drumunda bilgisi var.Bence tup bebek tedavisi goren veya gorecek olan herkes yardim almali.Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Bende tup bebekle hamileyim ama ozelde yaptirdigim icin bilmiyorum.Sadece size tavsiyem bu surec cok yipratici ve bu yuzden insan ister istemez stres yapiyor.Rapor isleriyle ugrasirken bir yandan da psikiyatriye gidip durumunuzu anlatin.Ben oyle yaptim.Geceleri hic uyuyamazdim.Tedaviye baslayasiya kadar ilac aldim.Tabi kadin dogum drumunda bilgisi var.Bence tup bebek tedavisi goren veya gorecek olan herkes yardim almali.Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Merhaba Allah saglikla kavustursun sizi evladiniza insallah kac yasindaydiniz acaba birde hangi merkezde yaptirdiniz ve kac.liraya mal oldu tup bebek ben 8 sene antidepresan ictim ne oldugunu iyi biliyorum onlarin size hangi.ilaci verdiler

Ben istanbulda ozel tup bebek merkezinde yaptirdim, oncesinde suleymaniye semiha sakir kadin dogum hastanesi tup bebek merkezinden rapor cikardim. O raporla ozel merkeze gittim. UcretinUBir kismini devlet karsiliyor rapor olunca. Fakat tedavi olacagin merkezle gorusmelisin ssk anlasmalimi diye

Ankara Etlik zübeyde hanımda
Rapor çıkartılıyor diye biliyorum

Ben Süleymaniye kadın doğumda
rapor çıkartıp orda tedavimi gördüm ve çok şükürki hamile kaldım

Siz dış heyet raporumu çıkartmak istiyosunuz yoksa devlet hastanesinde mi yaptirmak istiyosunuz?

Merhaba Allah saglikla kavustursun sizi evladiniza insallah kac yasindaydiniz acaba birde hangi merkezde yaptirdiniz ve kac.liraya mal oldu tup bebek ben 8 sene antidepresan ictim ne oldugunu iyi biliyorum onlarin size hangi.ilaci verdiler
Merhaba Amin sagolun cok tesekkur ederim.36 yasindayim. Izmirde irenbe de yaptirdim ama drum disardan.Hemen hemen 10 bine yakin tuttu.Ilac ismi vemek yasak mi bilmiyorum.Ismini ozelden atarim size

Tüp bebek raporu kısmını anlayamadım ben...
Egitim aratirmaya gittim burda verilmiyor sen iyisimi yaptirdigin merkeze git onlar soyler dedi sanki merkez yok yakinimda 2 dk yer
Yani direk nereye basvuruyoruz canim onu soruyorum adetin 2. Gunu kadin doguma gidip ben rapor cikartmak istiyorum mu demeli yoksa infertilite ye mi gidilmeli hic bilmiyorum bir suru sey okudum kafam kazan gibi oldu

Ben istanbulda ozel tup bebek merkezinde yaptirdim, oncesinde suleymaniye semiha sakir kadin dogum hastanesi tup bebek merkezinden rapor cikardim. O raporla ozel merkeze gittim. UcretinUBir kismini devlet karsiliyor rapor olunca. Fakat tedavi olacagin merkezle gorusmelisin ssk anlasmalimi diye
Anlasmalari varmis cnm int gordum sordumda
Ankaradayim canim aslinda burda oturmuyorum bebek icin geldim
Anladim cnm merkeze git deyince kafam karisti
O kadar kafam dolu ki

Etlik bana cok uzak cnm esimde yanimda y

Siz dış heyet raporumu çıkartmak istiyosunuz yoksa devlet hastanesinde mi yaptirmak istiyosunuz?
canjm

Siz dış heyet raporumu çıkartmak istiyosunuz yoksa devlet hastanesinde mi yaptirmak istiyosunuz?[/QUOTE
Canim etlik bana cok uzak esimde yanimda yok tedavi baslarken gelecek
Rapor isi hic aklimizda yoktu acikcasi ani oldu
Ozelde yaptiracagim onun icin heyet raporu lazim galiba
Bilginiz var mi ne kadar katki sagliyor devlet

Etlik bana cok uzak cnm esimde yanimda y
canjm
İlk tedavimi özelde yaptırırken
Devlette dış heyet raporu çıkardım
Normalde 7bin olan özel hastaneye
3500 vermiştim

İlaçlarda 2bin lira felandı
raporlu diye 550 vermiştim