Bende yaşadım tup bebekti 5 aylıklardi birinin suyu patladı ona rağmen yaşadı hastanede yattım 10 gün ama malesef düşük ile sonuçlandı bide ikizdiDüşük amh nedeni ile tüp bebek tedavisine başladım . İlk transferimi 7 martta oldum ve 6 haftalıkken kalp atışı durması nedeni ile düşük yaptım . Sonra ki transferim 21 ağustosa gerçekleşti onu da 4 gün önce 9+2 haftalıkken kalp atışı durması nedeni ile kaybettim . Benim gibi düşük yapan arkadaşlarım var mı ? Neler yaptınız benim neler yapmam gereki . Sorun ne ? Günlerdir bunu soruyorum kendime tekrar bi düşük daha yaşamak istemiyorum .
Çok geçmiş olsun size de çok üzücü ve zor bi durum gerçekten , umarım en kısa zaman da sağlıklı bir gebelik geçirirsinizBende yaşadım tup bebekti 5 aylıklardi birinin suyu patladı ona rağmen yaşadı hastanede yattım 10 gün ama malesef düşük ile sonuçlandı bide ikizdi
Doktorlar erken düşükler için sağlıksız gebelik olduğunu söylüyor başka bi açıklama onlar da yapamıyor herhangi bir sıkıntı yoksa testlerde .Genetikge gönderdik bisey çıkmadı bebeklerinin niye kaybettigimi anlamadim kan pıhtılaşma olması mümkün değildi çünkü tedaviye başladım başlayalı kan sulandırıcı kullandım hap
Merhaba neden önemsemedi acaba doktorunuz benimde 2 gende heterozigot var gerisi normal ama doktor kan pıhtılaşma riskinden ötürü bana transfer aşamasına gelebilirsem eğer (benimde amh düşük çok düşük hatta yumurtam tek)Test vermiştim pıhtılaşma mthfr c6677t heterozigot ve pai 5g/5g çıkmıştı fakat doktor bunların önemli olmadığını söyledi
Merhaba hangi geninizde pıhtılaşma çıktıMerhaba neden önemsemedi acaba doktorunuz benimde 2 gende heterozigot var gerisi normal ama doktor kan pıhtılaşma riskinden ötürü bana transfer aşamasına gelebilirsem eğer (benimde amh düşük çok düşük hatta yumurtam tek)
iğne vereceğini söyledi oksapar kullanmam gerektiğini şu an mesela daha toplama bile olmadı kan sulandırıcı hap kullanıyorum
Merhaba hangi geninizde pıhtılaşma çıktı
Geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese (banada)Merhaba benim 2 genimde var hetorozigot var. Homozigot yok. Bir sağlıklı doğumum var o zaman bilgim yoktu doğal yolla olmuştu iğne vs hiç bişey kullanmadım. Şimdi ikinci icin çabalıyorum tüp bebekle olacak olursa bu genlerimde pıhtı cıktı doktor transfer olursa o zaman oksapar kullandıracak. Hatta geçen ay bana doğum kontrol hapı kullandirmisti kist yüzünden o yüzden yanında oksaparda kullandım
Dokorum bu genlerin çok önemli olmadığını söylemişti, belki bu tedavim de kullandırır diye düşünüyorum . Kendisi yine yok derse ben kullanmak istediğimi söyleceğimMerhaba neden önemsemedi acaba doktorunuz benimde 2 gende heterozigot var gerisi normal ama doktor kan pıhtılaşma riskinden ötürü bana transfer aşamasına gelebilirsem eğer (benimde amh düşük çok düşük hatta yumurtam tek)
iğne vereceğini söyledi oksapar kullanmam gerektiğini şu an mesela daha toplama bile olmadı kan sulandırıcı hap kullanıyorum
Bazı doktorlar önemsiz görüyor ama bazıları da mesela benimki kullanmam gerektiğini söyledi. Riske atılmasın bu sefer sizinde kullanın derimDokorum bu genlerin çok önemli olmadığını söylemişti, belki bu tedavim de kullandırır diye düşünüyorum . Kendisi yine yok derse ben kullanmak istediğimi söyleceğim