• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ücreti

Bu soru benim için çok önemli tüp bebek yaptırma ücreti yaklaşık ne kadar sosyal güvencemiz yok özelde yaptırıcaz
Ben nisan ayinda basladim tedaviye henuz zam gelmemisti su an baya zamlanmis diye duydum Bahceci umut tup bebekte tedavi goruyorum - 17.500 tup bebek 3.100 dondurma 1250 ilk muayne( bidaha muayne ucreti odemedik) - ilaclarda 15 20 bini buldu su an tam hatirlamiyorum.. Hsg istiyorlar testler istiyorlar yani bi 50 bin harcadik sanirim biz.

Bu soru benim için çok önemli tüp bebek yaptırma ücreti yaklaşık ne kadar sosyal güvencemiz yok özelde yaptırıcaz
Ama size soyle bisey onerebilirim ben bahceciyi ilk aradigimda fiyatlar hakkinda bilgi almak istiyorum dedim yaklasik 10 dakika sonra hilal isminde cok tatli bi kiz bana donus yapip 17.500 dedi aglamaya basladim cunku cok buyuk paralardan bahsediyolardi inanamamistim 🤣 inanmadigim kadarda varmis sadece tup bebek ucretiyle kalmiyor histereskopi oldum 2 kere hsg cektirdim ilaciydi vitaminiydi derken baya tuttu yani

İstanbul Acıbadem hastanesi 20 bin tüp bebek +dondurma 15 bine yakın ilaçlar 6 bin de cozdurme işlemi bin de muayene ücreti sadece pakete dahil olan testler yapılıyor diğerlerini istersen dışarıdan da yaptirabilirsin

Merhaba, daha 1 ay oldu deneyeli İstanbul Tüp Bebek Merkezinde denedim, ilaçlar, kan testleri, yumurta toplama, embriyo dondurma ve genetik teste gönderme toplam 75.000 TL ödedik. transfer olmadı

Merhaba, daha 1 ay oldu deneyeli İstanbul Tüp Bebek Merkezinde denedim, ilaçlar, kan testleri, yumurta toplama, embriyo dondurma ve genetik teste gönderme toplam 75.000 TL ödedik. transfer olmadı
Özlem hanım genetik testte nelere bakıldı? Kromozom hastalıklarına mi tüm hastalıklara mı?

Back