Tüp bebek tutunamama

Merhabalar nereye başlamayı düşünüyorsunuz. Ben Ankara bahçeci Berfu hocayı düşünüyorum
Merhaba şuan başlamayı düşünüyorum ama nereye belirsiz. İstanbuldayım . Umarım güzel haberleri alırsınızz Allh güç kuvver sabır ve akıl sağlığı versin bizlere zira yol biraz yorucu

Merhabalar, tam olarak sizinle bende aynı durumdayım. Farklı olarak ben pgt li embryo transferde oldum ancak yinede olmadı. Sürecinizde bir gelişme var mı ?

İzmir’de yaşayanlar ve imkanı olanlar kesinlikle Medicalpark Funda Göde’ye gitsin. Farklı merkezde 4 negatif sonucumuz vardı ilk denemede ardışık transfer ile pozitif sonucu aldık. Funda hanım varken başkası ile hiç vakit kaybetmeyin.

Cok cok tesekkur ederimm. Kizim suan 18 aylik hamile kaldigimda 28 yasindaydim, zor bir hasta degildik pgt yapilmadi taze transfer yapildi Beril hoca ile basladik (suan kibrisa gitmis sanirim) ve ben onunla devam etmek istedigimi rica ettim butun muayenelerimi o yapti yumurta toplama ve embriyo transferi dahil semra hoca da 2 kez muayene me girdi.

Burada sisli memorial diye bi topic var orada 100 lerce tedavi gormus kisilere ulasabilirsinjz guncel ne durumda bilmiyorum ama o donem birlikte tedavi gordugumuz zamanlarda cok zor vakalar vardi ozellikle o vakalarda cok fazla pozitif haber alinmisti .
Allahim insallah size de the n kolay sekilde saglikla hayirla nasip etsin

Aslında biz gittik de ne bilim yaaa hiç bir yer olmayınca ama bir daha düşüncem

Merhabalar benim de aynı sekilde olucak ardışık transfer nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…