Tüp bebek tutunamama

Serum tedavisini tutunması için Dr mu önermişti?

Gıda takviyesi vermiş mıydı Dr yumurta kalitesi için?

Bahçeci diğer merkezlerden farklı mı?
bahçeci isim yapmış bir yer. farkının laboratuvarı olduğunu düşünüyorum, doktorlarının değil. çünkü tedavi boyunca doktorları toplasınız 10 dakika görmüyorsunuz. aşırı yoğun ve ilgisizler.

yumurta toplama öncesi doktor 2 ay boyunca kullanmamız için takviye vitamin verdi. felixon isminde. hem eşim hem ben kullandım.

serum tedaviside bahçecinin zaten uyguladığı bir tedaviydi. sadece o da pahalı olduğu için sanırım hasta istemeden doktor söylemiyor. ben istiyorum dedim. doktor da uyguladı

Merhaba hanımlar size biraz tüp bebek hikayemi anlatıcam bana akıl verirmisiniz.
Ben 2020 den beri tüp bebek için savaş veriyorum. 5 kere tüp bebek yapıldı. Hiç bir şekilde tutunma olmadı. 1.tüp bebek de 1 embriyo kondu tutmadı 2.tüp bebek de 2 tane konacak dı daha çözünürken 2.si kalitesiz çıktı 1 embriyo kondu. 3.de 3 tane embriyo vardı. Yine negatif. Bu süreçte kan pıhtılaşma ve rahime çizik atıldı. Hsgler histereskobiler laparoskobi ler her şeyler yapıldı sadece polip vardı o alındı. Eşim de sperm ileri hareketliliği yavaşlık var bu kadar. 4.tüp bebeği başka merkeze gittik ardışık transfer yapıldı 5.tüp bebek de yine olmadı ve bu arada genetiklere bakıldı sorun yok ya ya yumurta kalitesiz ya sperm de Dr rahim seçici olabilir embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp tutmuyor olabilir. Yada embriyo un genetiğine bakılsın dendi. Ama tutma garantisi verilmedi... İlk 3 tüp bebeği tavmergen de 4.ve 5. Tüp bebeği de Ahmet zeki ışık da yaptırdık ve sonuç de bir şey bulamıyorlar ne yapıcaz kararsız kaldık.
Merhabalar anlattiginiz gibi ben de bu sorunu yasadim uc kere denedim ve vucut yabanci madde olarak algilayip atiyor , acaba herhangi bir cozum onerisine ulastiniz mi ben tekrardan baslayacagim. Tekrar tekrar denemek cok ama cok yorucu ama yapilacak birsey yok herhangi birseye karar verdiniz mi ?

Merhabalar anlattiginiz gibi ben de bu sorunu yasadim uc kere denedim ve vucut yabanci madde olarak algilayip atiyor , acaba herhangi bir cozum onerisine ulastiniz mi ben tekrardan baslayacagim. Tekrar tekrar denemek cok ama cok yorucu ama yapilacak birsey yok herhangi birseye karar verdiniz mi ?
Lenfosit aşısı öneriyor drlar bunun için. Eşinizden alınan kandan lenfositler ayrıştırılıp size koldan iğne ile veriliyor. Transferden once uc defa gebe kalıncada iki uç defa yapılıyormuş. Bu sekilde vucut embriyoyu tanıyor. Her yerde yapılıyor mu bilmiyorum ama İstanbul da uygulayan iki merkez biliyorum. Sizde bir arastrın isterseniz. Bu şekilde gebe kalan cok varmış.

bahçeci isim yapmış bir yer. farkının laboratuvarı olduğunu düşünüyorum, doktorlarının değil. çünkü tedavi boyunca doktorları toplasınız 10 dakika görmüyorsunuz. aşırı yoğun ve ilgisizler.

yumurta toplama öncesi doktor 2 ay boyunca kullanmamız için takviye vitamin verdi. felixon isminde. hem eşim hem ben kullandım.

serum tedaviside bahçecinin zaten uyguladığı bir tedaviydi. sadece o da pahalı olduğu için sanırım hasta istemeden doktor söylemiyor. ben istiyorum dedim. doktor da uyguladı
merhabalar.ALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bende eylül ayında bir aksilik çıkmazsa 3.gün embriyosu transferi olacağım.doktorum bu serumu bana da tavsiye etti öncesinde 2 kimyasal gebeliğim var diye.seruma ne kadar ödediniz acaba burada okuduğum kadarıyla 40 bin diye duydum ama bilemedim.isim olarak intralipid dedi

merhabalar.ALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bende eylül ayında bir aksilik çıkmazsa 3.gün embriyosu transferi olacağım.doktorum bu serumu bana da tavsiye etti öncesinde 2 kimyasal gebeliğim var diye.seruma ne kadar ödediniz acaba burada okuduğum kadarıyla 40 bin diye duydum ama bilemedim.isim olarak intralipid dedi
intralipid başka birşey sanırım, bana reçete ettiği clınoleıc ve omagaven. biri 800 küsür tl ydi diğeri 400 tl falan. eczanelerden hangısini bulursan demişti.

arkadaşlar merhaba ben 3 kez tüp bebek denedim.ilk oğlumun doğumunu aydan biri yaptırmıştı. bizde son tüp bebek denememiz için ve kendisine olan güvenimizden dolayı aydan hanıma gidelim dedik ama aydan hanım aradan geçen yıllarda işi tamamen paraya dökmüş. 3 defa negatif denemem olmasına rağmen bana sadece vitamin verdi ve bununla hamile kalırsın dedi. ve sonra hayatımı kurtaran doktorum recai paubuccu ile yollarımız kesişti.aydan hanımın hiç birşeyin yok dediği halde benim 2 tüpümde tamamen tıkalıymış yani hidrosalpenks hemde dev boyutta,rahmim bağırsaklarıma yapışmış, bi sürü kist oluşmuş çikolata kistide dahil.şimdi tekrar tüp bebek denemesine başladık tabi bu süreçte inanılmaz zor bir ameliyat geçirdim.
ama en önemli kısmı aydan biri kadar para göz,hastasını umursamayan baktığı ultrasyonda rahimimin ve tüplerimin durmunu bile göremeyen bir doktordan beklentiniz olmasın. aydan hanım kendi ortağı olduğu firmanın vitaminleri verip gönderir sizi dev boyuttaki şişmiş tüplerinizi bile göremez.

intralipid başka birşey sanırım, bana reçete ettiği clınoleıc ve omagaven. biri 800 küsür tl ydi diğeri 400 tl falan. eczanelerden hangısini bulursan demişti.
anladım bana daha bir şey reçete etmedi doktorum.bir daha ki adetten sonra transfer olacak eylül ayına denk geliyor.sadece uygulaması 10 saat dedi.belki bu gittiğimizde reçete eder

anladım bana daha bir şey reçete etmedi doktorum.bir daha ki adetten sonra transfer olacak eylül ayına denk geliyor.sadece uygulaması 10 saat dedi.belki bu gittiğimizde reçete eder
2 -3 saat sürüyordu benimkiler. Damarlarda tıkanıklığa sebep olduğu için yavaş veriliyordu birde hemen peşine normal izotenik su takiliyordu.

Merhaba makrofaj aşısını deneyin. Ve kan pıhtılaşması varsa araştırın. Trombofili paneli ve nk hücre paneli testlerini yaptırın.

Kendisi direkt hasta bakmıyorki diğer doktorları bakıyor kendisinin birebir hasta aldığını görmedim duymadım
Kendisinin almasina gerek yok, onun liderliginde ekibi goturuyor butun surecleri. Benim 2 kez muayene me girmis doz ayarlamasinj yapmisti. Ilk denemede pozitif sonucu aldim cok sukur 🤲🏻

Kendisinin almasina gerek yok, onun liderliginde ekibi goturuyor butun surecleri. Benim 2 kez muayene me girmis doz ayarlamasinj yapmisti. Ilk denemede pozitif sonucu aldim cok sukur 🤲🏻
Ahh ne güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin süreciniz. Kaç yaşındasınız? Hangi hocayla başladınız? Pgt yapıldı mı? Benmde belgeleriö içerde ama orada başlayıp başlamamak konusunda çoook kararsız kaldım.

Ahh ne güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin süreciniz. Kaç yaşındasınız? Hangi hocayla başladınız? Pgt yapıldı mı? Benmde belgeleriö içerde ama orada başlayıp başlamamak konusunda çoook kararsız kaldım.

Merhabalar nereye başlamayı düşünüyorsunuz. Ben Ankara bahçeci Berfu hocayı düşünüyorum

Back