- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
- Konu Sahibi kubraakkurt
-
yani 6 ve 7. gün çift çizgi cıktıDün yaptım 5.gün bugün yaptım bide transfer gününü saymıyorum
Evet ama kanda varmı bilmiyorumyani 6 ve 7. gün çift çizgi cıktı
Ayy varya bende 22 Aralık'ta transfer olacağım. Beni gaza getirmeyinbDün yaptım 5.gün bugün yaptım bide transfer gününü saymıyorum
iAyy varya bende 22 Aralık'ta transfer olacağım. Beni gaza getirmeyinbben 9. Gün yapmıştım ilkini bu transferimde 6. Gün yapim bare
yaaaaaaaaaaa :)))))))Ayy varya bende 22 Aralık'ta transfer olacağım. Beni gaza getirmeyinbben 9. Gün yapmıştım ilkini bu transferimde 6. Gün yapim bare
Test yaptınmıyaaaaaaaaaaa :)))))))
negatifTest yaptınmı
Hamilemsiniz bende 6. Gün normal kaset test yaptım aynı çıkmıştıTest yaptınmı
Evet hamileyim çok şükür bence yarın tekrar yapın şuan var gözüküyorHamilemsiniz bende 6. Gün normal kaset test yaptım aynı çıkmıştı
Teşekkür ederim canım kaç haftalıksınEvet hamileyim çok şükür bence yarın tekrar yapın şuan var gözüküyor
6 haftalık darısı sana inşallahTeşekkür ederim canım kaç haftalıksın
Taze transferde gebelik testi kaçıncı günde yaptın canimBence hamilesin canım. Doktor bana hamilesin demişti testi attığımda. Kan vereyim mi dediğimde normal test gününde ver demişti. Ama ben dayanamamıştım vermiştim 26 çıkmıştı. Benimde 5aa transferdi senle tek farkımız ben taze transferim. Şimdiden hayırlı olsun canım
Benim 5. Gün embriyosuydu. Transfer günümü 1. Gün sayarak 6.günde test yapmıştım. Erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı kanım 20 küsurlerde çıkmıştı canım. Sende mi taze oldun?Taze transferde gebelik testi kaçıncı günde yaptın canim
Evet benim taze transfer canim 5.gun embriyosuydu testim dün şu şekilde cikti.bnde aynı transfer günü de sayarsak 6.gunde.ama iğne etkisi olabilir dediler.kan testi günüm Perşembe .yarın yeniden test alsam koyulaşma varsa gebelik denebilir mi ki?senin de bu gbi miyidBenim 5. Gün embriyosuydu. Transfer günümü 1. Gün sayarak 6.günde test yapmıştım. Erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı kanım 20 küsurlerde çıkmıştı canım. Sende mi taze oldun?
Hadi hayırlı olsunnnn, hamilesin güzelim. Benimle aynı çıkmış resmen. Bende paylaşayım benimkini kıyasla istersen.Evet benim taze transfer canim 5.gun embriyosuydu testim dün şu şekilde cikti.bnde aynı transfer günü de sayarsak 6.gunde.ama iğne etkisi olabilir dediler.kan testi günüm Perşembe .yarın yeniden test alsam koyulaşma varsa gebelik denebilir mi ki?senin de bu gbi miyid
İnşallah canım yaa . İşte iğne etkisi de diyorlar ya o yüzden tam sevinemiyirum ama umudumu da kaybetmiyorum . Snra bdaha test yaptın mi peki?senin test günü ne zamandiHadi hayırlı olsunnnn, hamilesin güzelim. Benimle aynı çıkmış resmen. Bende paylaşayım benimkini kıyasla istersen.
6.günüm salı günüydü. Normalde 9.gün yapmam gerekiyordu cuma günü. Cuma gidip direkt kan verdim 113 çıkmıştı. Ama sen hamilesin net. Ayrıca sen hangi iğnenin etkisinden bahsediyosun ki. Çatlatma iğnesinin o zamana etkisi mi kalırmış Allah askına :)İnşallah canım yaa . İşte iğne etkisi de diyorlar ya o yüzden tam sevinemiyirum ama umudumu da kaybetmiyorum . Snra bdaha test yaptın mi peki?senin test günü ne zamandi
İnşallah canım yaa . İşte iğne etkisi de diyorlar ya o yüzden tam sevinemiyirum ama umudumu da kaybetmiyorum . Snra bdaha test yaptın mi peki?seninHadi hayırlı olsunnnn, hamilesin güzelim. Benimle aynı çıkmış resmen. Bende paylaşayım benimkini kıyasla istersen.
Pazartesi transfer oldgumda da yaptılar canim iğneyi.senin transferde yapmadılar mı.? 3te 1 oranında yaptılar bana .yarın ben bdaha bı test alayım6.günüm salı günüydü. Normalde 9.gün yapmam gerekiyordu cuma günü. Cuma gidip direkt kan verdim 113 çıkmıştı. Ama sen hamilesin net. Ayrıca sen hangi iğnenin etkisinden bahsediyosun ki. Çatlatma iğnesinin o zamana etkisi mi kalırmış Allah askına :)
Ben olmadım canım transfer günü bişi, sana neden yapmışlar onu da anlamadım açıkçası :)İnşallah canım yaa . İşte iğne etkisi de diyorlar ya o yüzden tam sevinemiyirum ama umudumu da kaybetmiyorum . Snra bdaha test yaptın mi peki?senin
Pazartesi transfer oldgumda da yaptılar canim iğneyi.senin transferde yapmadılar mı.? 3te 1 oranında yaptılar bana .yarın ben bdaha bı test alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?