Tüp bebek transferim 4.gün

Aynı durumdayız 2 yaş küçüğüm sizden. Pozitifi gördüm Cuma da keseyi gördüm şükür. 4 aşılama 2.tüp bebek bu 1 kese göründü hiç kanamam olmadı. Pozitif düşünün
Hayırlı olsun maşallah Darısı başımıza inş. hep pozitif düşünüyorum inş. herkesin pozitif olur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

Arkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
Merhaba canım hayırlı olsun inş. pozitifi görürsün Ben de 40 yaşındayım 02 temmuzda transfer edildi 2 adet embriyo bekleyiş başladı stres yapma rahat ol canım , kaç gün kaldı testine ? Bana 13 temmuz dediler eşim sadece o gün yaptıralım dedi öyle yapacağız Allah'ın izniyle hepimiz pozitifi görürüz inş.

İki embriyo ile şansı çok artırıyoruz sağlıklı hayırlı evlat olsun da bir iki farketmez diyerek pozitif düşünelim Evrene güzel mesajlar yollayalım

Aynı durumdayız 2 yaş küçüğüm sizden. Pozitifi gördüm Cuma da keseyi gördüm şükür. 4 aşılama 2.tüp bebek bu 1 kese göründü hiç kanamam olmadı. Pozitif düşünün
Canim merhaba benimde kan sonucum pozitif geldi son adet tarihime gore 1 ay olmus oluyor 5. Gun embriyosuydu kese sence ne zaman gorulur senin ne zaman goruldu

Merhaba. Hayırlı olsun benim beta hcg 390 çıktıktan 5 gün sonra gel keseyi görelim dedi üstten hemen gördü. Tekrar kana bakmadık o arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…