- 10 Mayıs 2019
- 135
- 69
- 98
- 42
- Konu Sahibi pamuk _prenses
Arkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende 41 yaşındayım ve 7 temmuzda transfer olcamArkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
Hayırlı olsun canım Bende 40 yaşındayım 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi 02 temmuzda Heyecanla bekliyorum 13 temmuz test tarihimValla bende 41 yaşındayım ve 7 temmuzda transfer olcam
Hayırlı olsun canım inş. pozitifi görürsün, bende 02 temmuzda transfer oldum 40 yaşındayım tek embriyo mu konuldu ?Merhaba ben de 40 yaşındayım 6.transferimi oldum bugun 6.günüm
Hayırlı olsun maşallah Darısı başımıza inş. hep pozitif düşünüyorum inş. herkesin pozitif olur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Aynı durumdayız 2 yaş küçüğüm sizden. Pozitifi gördüm Cuma da keseyi gördüm şükür. 4 aşılama 2.tüp bebek bu 1 kese göründü hiç kanamam olmadı. Pozitif düşünün
Merhaba canım hayırlı olsun inş. pozitifi görürsün Ben de 40 yaşındayım 02 temmuzda transfer edildi 2 adet embriyo bekleyiş başladı stres yapma rahat ol canım , kaç gün kaldı testine ? Bana 13 temmuz dediler eşim sadece o gün yaptıralım dedi öyle yapacağız Allah'ın izniyle hepimiz pozitifi görürüz inş.Arkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
Aynen ben de oyle 40 yasindayimHayırlı olsun canım inş. pozitifi görürsün, bende 02 temmuzda transfer oldum 40 yaşındayım tek embriyo mu konuldu ?
Ben varım 40 yaşındayım.Az once test verdimArkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
İki embriyo ile şansı çok artırıyoruz sağlıklı hayırlı evlat olsun da bir iki farketmez diyerek pozitif düşünelim Evrene güzel mesajlar yollayalımMerhaba canım hayırlı olsun inş. pozitifi görürsün Ben de 40 yaşındayım 02 temmuzda transfer edildi 2 adet embriyo bekleyiş başladı stres yapma rahat ol canım , kaç gün kaldı testine ? Bana 13 temmuz dediler eşim sadece o gün yaptıralım dedi öyle yapacağız Allah'ın izniyle hepimiz pozitifi görürüz inş.
Sonucunuz çıktımıBen varım 40 yaşındayım.Az once test verdim
Ben hiç belirtisiz hamile kaldım transfer sonrası ilaçlardan bişiyler oluyo vücuttaAynen ben de oyle 40 yasindayim
5.gun cift embriyo koyuldu hic belirtim yok
Canim merhaba benimde kan sonucum pozitif geldi son adet tarihime gore 1 ay olmus oluyor 5. Gun embriyosuydu kese sence ne zaman gorulur senin ne zaman gorulduAynı durumdayız 2 yaş küçüğüm sizden. Pozitifi gördüm Cuma da keseyi gördüm şükür. 4 aşılama 2.tüp bebek bu 1 kese göründü hiç kanamam olmadı. Pozitif düşünün
5. Haftanın içindeydik ilk keseyi görmeye gittiğimizde.Canim merhaba benimde kan sonucum pozitif geldi son adet tarihime gore 1 ay olmus oluyor 5. Gun embriyosuydu kese sence ne zaman gorulur senin ne zaman goruldu