• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferim 4.gün

Aynı durumdayız 2 yaş küçüğüm sizden. Pozitifi gördüm Cuma da keseyi gördüm şükür. 4 aşılama 2.tüp bebek bu 1 kese göründü hiç kanamam olmadı. Pozitif düşünün 🥰
🥰Hayırlı olsun maşallah 🧿🤲🙏 Darısı başımıza inş. hep pozitif düşünüyorum inş. herkesin pozitif olur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. 🙏🤲

Arkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
Merhaba canım hayırlı olsun inş. pozitifi görürsün 🧿🙏🤲 Ben de 40 yaşındayım 02 temmuzda transfer edildi 2 adet embriyo bekleyiş başladı stres yapma rahat ol canım , kaç gün kaldı testine ? Bana 13 temmuz dediler eşim sadece o gün yaptıralım dedi öyle yapacağız Allah'ın izniyle 🥰hepimiz pozitifi görürüz inş.🙏🤲

Merhaba canım hayırlı olsun inş. pozitifi görürsün 🧿🙏🤲 Ben de 40 yaşındayım 02 temmuzda transfer edildi 2 adet embriyo bekleyiş başladı stres yapma rahat ol canım , kaç gün kaldı testine ? Bana 13 temmuz dediler eşim sadece o gün yaptıralım dedi öyle yapacağız Allah'ın izniyle 🥰hepimiz pozitifi görürüz inş.🙏🤲
İki embriyo ile şansı çok artırıyoruz sağlıklı hayırlı evlat olsun da bir iki farketmez diyerek pozitif düşünelim Evrene güzel mesajlar yollayalım 🥰🧿

Aynı durumdayız 2 yaş küçüğüm sizden. Pozitifi gördüm Cuma da keseyi gördüm şükür. 4 aşılama 2.tüp bebek bu 1 kese göründü hiç kanamam olmadı. Pozitif düşünün 🥰
Canim merhaba benimde kan sonucum pozitif geldi son adet tarihime gore 1 ay olmus oluyor 5. Gun embriyosuydu kese sence ne zaman gorulur senin ne zaman goruldu

Merhaba. Hayırlı olsun 🤩 benim beta hcg 390 çıktıktan 5 gün sonra gel keseyi görelim dedi üstten hemen gördü. Tekrar kana bakmadık o arada.

Back