tüp bebek transferi yaptıranlar ocak 2018

sudamlasu

Sabrın sonu selamet...
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
108
136
23
merhabalar tüp bebek bekleyenler.. ben ocak 22 de transferimi oldum şuan bekleme aşamasındayım ilk deneyimim benim dondurulmuş 5.gün embriyosu aa kalitede tek embriyo transfer edildi. 4 tane daha donmuş embriyom var.. yarın 10.günüm. kan vermeye gideceğim.. tecrübelerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için birbirimize destek olalım bu konu altında.. yaptırmak isteyenlere de yol gösterelim...
2 gündür evde test yaptım hepsinde kırmızı çizgiyi belirgin gördüm. doktorum cumartresi kan testi yaptırmamı söyledi ama ben dayanamıyorummm daha fazla :KK76:.. var mı bu ay transfer olan yada olacak ???
:KK51::KK51:

merhabalar tüp bebek bekleyenler.. ben ocak 22 de transferimi oldum şuan bekleme aşamasındayım ilk deneyimim benim dondurulmuş 5.gün embriyosu aa kalitede tek embriyo transfer edildi. 4 tane daha donmuş embriyom var.. yarın 10.günüm. kan vermeye gideceğim.. tecrübelerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için birbirimize destek olalım bu konu altında.. yaptırmak isteyenlere de yol gösterelim...
2 gündür evde test yaptım hepsinde kırmızı çizgiyi belirgin gördüm. doktorum cumartresi kan testi yaptırmamı söyledi ama ben dayanamıyorummm daha fazla :KK76:.. var mı bu ay transfer olan yada olacak ???
:KK51::KK51:
Selam su damlası benimde bugün transferim yapıldı şuanda evde dinleniyorum benim 3. Denemem .kabak çekirdeği ,ananas ,dut kurusu tutunmaya yardımcı oluyormuş bakalım hayırlısı olsun hakkimizda

Bende yiyim diye düşündüm ama kısmet olmadı sıra gelmedi canım. Sen ye bol bol. Çok fazla kendini yatağa bağlama biraz evin içinde dolaş. O tür şeyleri de çok afedersin kabız olmamanız için tavsiye ediyorlar. Bol bol su iç. Ikınma eğilme öksürme hapşırma bunlardan uzak dur mutlaka..

Selam su damlası benimde bugün transferim yapıldı şuanda evde dinleniyorum benim 3. Denemem .kabak çekirdeği ,ananas ,dut kurusu tutunmaya yardımcı oluyormuş bakalım hayırlısı olsun hakkimizda
Bende yiyim diye düşündüm ama kısmet olmadı sıra gelmedi canım. Sen ye bol bol. Çok fazla kendini yatağa bağlama biraz evin içinde dolaş. O tür şeyleri de çok afedersin kabız olmamanız için tavsiye ediyorlar. Bol bol su iç. Ikınma eğilme öksürmehapşırma bunlardan uzak dur mutlaka..

ben dün aldım sonucumu. 139.1 çıktı... cumartesi tekrar istediler inşallah 2 katına çıkarsa sorun yok.. heyecanla yarını bekliyorum dua edinnn:KK54::KK54:
Hayirli olsun arkadasim tebrik ederim darisi basima inşallah ben pazartesi test yapicam 5 gün ama daha önceki gebeliklerimde 5 gün almıştım pozitifi

Hayirli olsun arkadasim tebrik ederim darisi basima inşallah ben pazartesi test yapicam 5 gün ama daha önceki gebeliklerimde 5 gün almıştım pozitifi
çok teşekkür ederimm. inşallah seninde güzel haberini alırız.. yarın için heyecanlıyım acaba artmayacak mı korkusu var bende... 5.gün çok yanıltıcı olur 10.günü beklemek lazım bence. zaten 10 11 ve 12. günleir öneriyor doktorlar...

Slm kızlar bende 28 ocak pazar transfer oldum.sol kasığımda ağrım çok var adet sancısı gibi.sizdede varmı normalmi ??

Slm kızlar bende 28 ocak pazar transfer oldum.sol kasığımda ağrım çok var adet sancısı gibi.sizdede varmı normalmi ??
Canm o kişiden kişiye değişiyo benm ılk tarnsferımden snra hc belirtim bıseym olmadı suan 2. Tedavıdeym tarnsfermin 5.gunu gene bi belirti yok ama kanda gebelık testi yaptrsana sonucu cıkar ztn

Canm o kişiden kişiye değişiyo benm ılk tarnsferımden snra hc belirtim bıseym olmadı suan 2. Tedavıdeym tarnsfermin 5.gunu gene bi belirti yok ama kanda gebelık testi yaptrsana sonucu cıkar ztn
Test günüm cuma günü inşlh olumludur

Merhaba benim de 2. Denemem ilki tutmadi..5.gun a kalite embriyoydu..1 ay sonra tekrar denedik 2 gundeyim su an bel kasik agrisi yasamiyorum uzulmelimiyim ? 😔 sizin ilk 2 si tutmadi mi hic ? Yoksa degeriniz yukselip geri mi dustu

Back