merhabalar tüp bebek bekleyenler.. ben ocak 22 de transferimi oldum şuan bekleme aşamasındayım ilk deneyimim benim dondurulmuş 5.gün embriyosu aa kalitede tek embriyo transfer edildi. 4 tane daha donmuş embriyom var.. yarın 10.günüm. kan vermeye gideceğim.. tecrübelerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için birbirimize destek olalım bu konu altında.. yaptırmak isteyenlere de yol gösterelim...
2 gündür evde test yaptım hepsinde kırmızı çizgiyi belirgin gördüm. doktorum cumartresi kan testi yaptırmamı söyledi ama ben dayanamıyorummm daha fazla
.. var mı bu ay transfer olan yada olacak ???
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
2 gündür evde test yaptım hepsinde kırmızı çizgiyi belirgin gördüm. doktorum cumartresi kan testi yaptırmamı söyledi ama ben dayanamıyorummm daha fazla
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)