• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transferi ve Beslenme

elifbsraaa1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
139
57
13
27
Kızlar selamlar. 1 Şubatta transfer oldum o günden beri 2 günde 1 bardak çay 3 günde 1 fincan Türk kahvesi içtim. Bunun bi tehlike olduğunu söyleyenler var, ilk transferim ve taze diyorlar galiba. Maydonoz tüketmiyorum, adaçayı içmiyorum vs. Bugün transfer olalı 1 hafta oldu doktor sadece tuz yasaklamıştı. Siz nelere dikkat ettiniz, ediyorsunuz??

Kahve çay içmeyin bir süre transfer sonrası tamamen kısmet nasip. İstirahat etmek lazım.
Bol bol istirahat ediyorum hatta sürekli yatıyorum canım ama transfer 2.günü 15 dk falan yürüyüşe çıktım yavaş yavaş yürüdüm. Birde 3. Ve 5.günleri aynı şekilde. Zaten yürüyünce aşırı bel ağrım oluyor.

İnşallah sağsaglim kavuşursunuz bebeğinize 🙏🫂korkmayın hiç birşey olmaz eninde sonunda nasibimiz bulacak bizi

Bnde yeni katıldım herkese selam öncelikle 🙂benim ikinci transferim olacak ama öksürük başladı büyük bir ihtimal haftaya pazartesi transferim ilaç kullanmak sakıncalı mı bilmiyorum doktorum serum almamı istedi

Back