• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek transferi sonrası kalp çarpıntısı (yardımmm)

amin canım öyle zor zamanda bu işlerle uğraşıyoruzki hiç sorma ben antidepresan kullanıyorum yoksa başa çıkamazdım valla

mrb burda yeniyim ben de arastirirken sizin açtığınız yazınızı gördüm benim de transferim 9.günü kalp çarpıntısı yaşıyorum ara ara yokluyor acaba neden oldu diye korkuya kapıldım sizin geçti mi acaba çarpıntı kaç gün sürdü :110:

mrb burda yeniyim ben de arastirirken sizin açtığınız yazınızı gördüm benim de transferim 9.günü kalp çarpıntısı yaşıyorum ara ara yokluyor acaba neden oldu diye korkuya kapıldım sizin geçti mi acaba çarpıntı kaç gün sürdü :110:
canım hersey cok normal yasadıgın ılaclardan yada ıctıgın kan sulandırıcıdan oluyor gecyo hepsi ama

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de öyle düşünüyorum ama gene de yarınkardiyologa gozukucem cumartesi akşamından beri carpintim oluyor bol su içiyorum buarada siz bisey yaptınız mı geçmesi için :110:

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de öyle düşünüyorum ama gene de yarınkardiyologa gozukucem cumartesi akşamından beri carpintim oluyor bol su içiyorum buarada siz bisey yaptınız mı geçmesi için :110:
Yok yapmadim ama benin ilk tüp bebk tedavisi olirken ilj o coraspirini ictigimde oldu uzunda surdu sonra kendiliginden gecti ama vucudum alisti sanirim

Back