• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transferi Sonrasi Belirtiler

hilal goksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
11
3
1
40
Merhabalar.2 gun once 5.gun embriyosu Aa kalite 2 tane embriyo transferim oldu ama hic belirtim yok ne agri ne sizi korkuyorum biraz acaba tutmayacak mi diye siz de oldu mu belirtiler bu donemde stres yaptim daha simdiden sonrasi ne olacak bilemiyorum 😏

Herkesin bunyesi çok farklı , ilaçlar da etki ediyor o yüzden test sonucuna kadar belirtiye takilmamaya kafani dağıtmaya çalış. Belirtiler 6nci haftada çıkıyor genelde hamilelikle ilgili.

Ne bileyim hep aklimda sorular burda bazen bakiyorum cogu insanda belirtiler acaba diyorum bende mi sorun var bir de sigara kullaniyorum gerci onceden 1 paket iciyordum gunde simdi 5 tane ama yinede icmemem gerektiginide biliyorum valla zor isler psikoloji kalmiyor yani 😕

Ne bileyim hep aklimda sorular burda bazen bakiyorum cogu insanda belirtiler acaba diyorum bende mi sorun var bir de sigara kullaniyorum gerci onceden 1 paket iciyordum gunde simdi 5 tane ama yinede icmemem gerektiginide biliyorum valla zor isler psikoloji kalmiyor yani 😕
Ben de cok iciyorum pazartesi trasefer var nasil birakabiloriz

B
Merhabalar.2 gun once 5.gun embriyosu Aa kalite 2 tane embriyo transferim oldu ama hic belirtim yok ne agri ne sizi korkuyorum biraz acaba tutmayacak mi diye siz de oldu mu belirtiler bu donemde stres yaptim daha simdiden sonrasi ne olacak bilemiyorum 😏
ende pazartesi transfer oldum 5.gün 2 embriyo benimde belirtim yok test günümü bekliyorum

İnsallah canim cok heyecanliyim ya dondurulmus embriyo transferi yapildi doktor 12 gun sonra gel dedi test ici ama cok degil mi ya yok mu daha erken sonuc alan 😮
Bugun bende transfer oldum bana da 7 arslik yani 12 gün sonra dediler baska arkadaşlara bugun transfere girenlere yani 5 aralik demisler

Kız ilk bebeğimde benimde öyleydi acaba hamile değilmiyim vs dedim sonra meğersem tutunmuş haşhaşım.

Back