- 27 Aralık 2024
- 23
- 22
- 3
- 25
- Konu Sahibi merveckr4125
Transfer sonrası bugün 8. Günüm ve adet günüm ama adet olmadım bu durumda hamile kalan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamilesinizdir tam bilemiyorum ama kendimden örnek vereyim ben ikinci transferimde gebe kalmışım benim de adetim gecikti tam adetimin üstünde 4 gün geçti benim kan test günümdü ve pozitif çıktı ama üçüncü transferimde kan testime 1 gün kala yani tam adet günümde adetlerim geldi yine de kan testine gittim negatifti kimisi ilaçla alakalı gecikme olduğunu da söylüyor ama benim ki tam tersi hiç ilaçla alakalı olmadı umarım sizin ki pozitiftirTransfer sonrası bugün 8. Günüm ve adet günüm ama adet olmadım bu durumda hamile kalan var mı acaba
Bilgi için çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir bu benim ilk tüp bebek denemem bu ayın 31 Salı günü gebelik testi vericem hayırlısıİnşallah hamilesinizdir tam bilemiyorum ama kendimden örnek vereyim ben ikinci transferimde gebe kalmışım benim de adetim gecikti tam adetimin üstünde 4 gün geçti benim kan test günümdü ve pozitif çıktı ama üçüncü transferimde kan testime 1 gün kala yani tam adet günümde adetlerim geldi yine de kan testine gittim negatifti kimisi ilaçla alakalı gecikme olduğunu da söylüyor ama benim ki tam tersi hiç ilaçla alakalı olmadı umarım sizin ki pozitiftir
Ben de hiç yapmadım gününü bekliyorum dediğiniz gibi moral bozukluğu olmasın diye herşey nasipBu arada hiç evde test falan yapmadım iki seferde kan sonucunda öğrendim doktorum evde yapmamam gerektiğini söyledi çünkü idrara bazen geç geçiyor diye moral motivasyon düşmesin hep pozitif düşünün pozitif olsun inşallah herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
En iyisi kan test gününü beklemek dilerim sizin ki de pozitif olmuştur Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur inşallahBen de hiç yapmadım gününü bekliyorum dediğiniz gibi moral bozukluğu olmasın diye herşey nasip
Embriyo gelişirse rahime tutunması için progestron Climara forte bant bide duphaston kullanıyorum şuanEğer ilaç kullanıyorsanız ilaçları da kullanırken adet olmuyorsunuz ama inşallah diğer sebeptir ve bebişiniz sizinledir.
İnşallahIlacli transferse ve su an hali hazirda ilac kullaniyorsaniz adet olmazsiniz ama insallah tutunmustur bebeginiz
Son durumunuz nedir bir sonuç alabildiniz mi dilerim pozitif çıkmıştırİnşallah
Ne yazık ki tutmadı 1 ay sonra tekrar başlayacağız dondurulmuş embriyomda olmadığı için tekrar iğne vurulacağımIlacli transferse ve su an hali hazirda ilac kullaniyorsaniz adet olmazsiniz ama insallah tutunmustur bebeginiz
Cok uzuldum kacinci denemeniz bilmiyorum ama benimde ikinci denemede olmustu . Pes etmeyinNe yazık ki tutmadı 1 ay sonra tekrar başlayacağız dondurulmuş embriyomda olmadığı için tekrar iğne vurulacağım
İlk denemeydi şimdi ikinci olucakCok uzuldum kacinci denemeniz bilmiyorum ama benimde ikinci denemede olmustu . Pes etmeyin