- 4 Ekim 2024
- 2
- 0
- 28
- Konu Sahibi meryem3443
Merhaba arkadaşlar tüp bebek transferimin 4. Günündeyim kasıklarımda ağrı belim ağrı var normal mi sizce yerleşme olabılır mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 günü için bile erken 7 günü yapmak sizin 3 gün embriyosu oyuzden bozmayın moralinizi gününüzü bekleyinMerhaba benim 1 ekimde 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu .5.gün idrarda silik bir çizgi çıktı bugün yani 7.gün kan verdim 0.85 çıktı
Artmaz dimi ?deneyimlerinizden faydalandırın mısınz ?
Merhaba canım 3 günü 4 günü sol kasıkta Benim de ağrım olmuştu bel ağrısı olmuştu şu an 5 günündeyim bütün belirtiler kayboldu bilmiyorum artık sadece göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor bazen de iğne gibi batıyor o kadar başka da bir şey yok onu da progestandan diyorlar bilmiyorum Rabbim ol dersi olacak hayırlısı neyse en kolayından nasip etsin RabbimMerhaba transferimin üçüncü günü sağ kasık ara ara da bel ağrısı normal mi
Amin inş sağ tarafta oluyor yarın dördüncü günüm nasıl heyecan var rabbim müjdelerle karşılaştırsın inş ben konuşuyorum bile :))Merhaba canım 3 günü 4 günü sol kasıkta Benim de ağrım olmuştu bel ağrısı olmuştu şu an 5 günündeyim bütün belirtiler kayboldu bilmiyorum artık sadece göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor bazen de iğne gibi batıyor o kadar başka da bir şey yok onu da progestandan diyorlar bilmiyorum Rabbim ol dersi olacak hayırlısı neyse en kolayından nasip etsin Rabbim
Ben de konuşuyorum canım hatta kendime inanamıyorum bazen olmuş gibi inşallah da olacak Rabbimiz izniyleAmin inş sağ tarafta oluyor yarın dördüncü günüm nasıl heyecan var rabbim müjdelerle karşılaştırsın inş ben konuşuyorum bile :)) de
Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş Benim de şu an adet olacak gibi karnım ağrıyor ara ara huzursuzluk var vücudumda ama adet de aynı ayırt edemeyeceğim galiba Bir de göğüslerim çok acıyor kasık ağrısı bel ağrısı falan yok2. Tüp bebek transferim. İkisinde de aynı belirtiler oldu. Hepsini iğne ve ilaçlar yapıyor kızlar. Biri negatif biri pozitif. Sadece pozitif olanda lekelenmem oldu. Sanırım yerleşme lekelenmesiydi. Negatifte olmamıştHayırlısılısı
Amin canım inş hepimiz en doğru zamanda kolaylıkla kavuşuruz bebeklerimize. Zor bir süreç. Sadece yaşayanlar anlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşHayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş Benim de şu an adet olacak gibi karnım ağrıyor ara ara huzursuzluk var vücudumda ama adet de aynı ayırt edemeyeceğim galiba Bir de göğüslerim çok acıyor kasık ağrısı bel ağrısı falan yok