Tüp bebek transferi 4. Günü

Yerleşme de olabilir kullandığımız ilaçlar da yapıyo progestan. içiniz rahat olsun test günü belli oluyor herşey

Merhaba benim 1 ekimde 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu .5.gün idrarda silik bir çizgi çıktı bugün yani 7.gün kan verdim 0.85 çıktı 😞
Artmaz dimi ?deneyimlerinizden faydalandırın mısınz ?

Merhaba benim 1 ekimde 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu .5.gün idrarda silik bir çizgi çıktı bugün yani 7.gün kan verdim 0.85 çıktı 😞
Artmaz dimi ?deneyimlerinizden faydalandırın mısınz ?
5 günü için bile erken 7 günü yapmak sizin 3 gün embriyosu oyuzden bozmayın moralinizi gününüzü bekleyin 🥰

Bugünde benim transferimin 4.günü kasıklarımda ve belimde ağrı var dinleniyorum bol bol ama işlerimi de yapıyorum.3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi

Merhaba transferimin üçüncü günü sağ kasık ara ara da bel ağrısı normal mi
Merhaba canım 3 günü 4 günü sol kasıkta Benim de ağrım olmuştu bel ağrısı olmuştu şu an 5 günündeyim bütün belirtiler kayboldu bilmiyorum artık sadece göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor bazen de iğne gibi batıyor o kadar başka da bir şey yok onu da progestandan diyorlar bilmiyorum Rabbim ol dersi olacak hayırlısı neyse en kolayından nasip etsin Rabbim

Merhaba canım 3 günü 4 günü sol kasıkta Benim de ağrım olmuştu bel ağrısı olmuştu şu an 5 günündeyim bütün belirtiler kayboldu bilmiyorum artık sadece göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor bazen de iğne gibi batıyor o kadar başka da bir şey yok onu da progestandan diyorlar bilmiyorum Rabbim ol dersi olacak hayırlısı neyse en kolayından nasip etsin Rabbim
Amin inş sağ tarafta oluyor yarın dördüncü günüm nasıl heyecan var rabbim müjdelerle karşılaştırsın inş ben konuşuyorum bile :))

2. Tüp bebek transferim. İkisinde de aynı belirtiler oldu. Hepsini iğne ve ilaçlar yapıyor kızlar. Biri negatif biri pozitif. Sadece pozitif olanda lekelenmem oldu. Sanırım yerleşme lekelenmesiydi. Negatifte olmamıştı.

2. Tüp bebek transferim. İkisinde de aynı belirtiler oldu. Hepsini iğne ve ilaçlar yapıyor kızlar. Biri negatif biri pozitif. Sadece pozitif olanda lekelenmem oldu. Sanırım yerleşme lekelenmesiydi. Negatifte olmamıştHayırlısılısı
Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş Benim de şu an adet olacak gibi karnım ağrıyor ara ara huzursuzluk var vücudumda ama adet de aynı ayırt edemeyeceğim galiba Bir de göğüslerim çok acıyor kasık ağrısı bel ağrısı falan yok

Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş Benim de şu an adet olacak gibi karnım ağrıyor ara ara huzursuzluk var vücudumda ama adet de aynı ayırt edemeyeceğim galiba Bir de göğüslerim çok acıyor kasık ağrısı bel ağrısı falan yok
Amin canım inş hepimiz en doğru zamanda kolaylıkla kavuşuruz bebeklerimize. Zor bir süreç. Sadece yaşayanlar anlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

X