Evet öyle derler rabbim güzelleştiriyor biliyorum inancım tam. Hatta garip ama içim rahat neden bilmiyorum normal de çok takıntılı elhamli biriyim
Bende hiç agrı falan yok ilk yarım saat yattım sonra kalktım canım sadece tuvaletimi yaparken biraz agrım oluyo geçiyo sonra senin yumurtan çok toplandıysa agrın olır belkiCnm ağrın sızın var mı peki hiç. benim alt karnım aciyor ya içine bıçak atmışlar gibi özellikle yürürken sallaniyo gibi sıkı sıkı tutarkeen buluyorum kendimi yürürken
Hemde nasıl inşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler yarında güzel haber verirlerAynen cnm olabilir. Beni bir heyecan bastı yarın herşey belli olacak ya. Bugüne kadar çok yoktu ama sabah embriyolog un soylediginden sonra heyecan bastı sende de var mı
Amin inşallah ben taze istiyorum aslında zaten dondurulmuş bide orta kalite benimkiler çözüldükten sonra hiç kalmaz en iyisi yarın çagırsınlar transfer olsun inanıyorum annesini bırakmıcak ve annesinin rahminde daha saglıklı bölünüp tutunacak seninkiler iyiymiş dondurulmuşum tutma şansı daha yüksek aslında rahim dinlenmiş oluyor nasip artık hakkımızdaİnşallah cnm bakalım yarına kadar zamanı nasıl.gecirecegiz ya. Senin benimkinden daha kritik çünkü Taze transfer olacak. Allah yardımcınlmiz olsun
Taze dondurulmuş pek önemli değil aslında cnm bu saatten sonra kader kısmet devreye giriyor biz elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Allah'ım tez zamanda en kolaylikla nasip etsin ele.bakitmsin gıpta ettirmesin bize de bu duyguyu tattirsin mevlam.Amin inşallah ben taze istiyorum aslında zaten dondurulmuş bide orta kalite benimkiler çözüldükten sonra hiç kalmaz en iyisi yarın çagırsınlar transfer olsun inanıyorum annesini bırakmıcak ve annesinin rahminde daha saglıklı bölünüp tutunacak seninkiler iyiymiş dondurulmuşum tutma şansı daha yüksek aslında rahim dinlenmiş oluyor nasip artık hakkımızda
Ararlar cnm beni de 10-11 arası arıyorlar. Bende heyecanla bekliyorum cnm. Haber gelirse yazacgim sanaHerhün 9 dedimi arıyorlardı bugun aramadılar daha ben aradım gün içinde haber verilir dediler
Mutlaka yaz beni aradılar o kadar heycanlıyım ki transfere çagırdılar embriyolar iyi durumdaymış ikiside 1 de transfer olucak inşallah dua edin banaArarlar cnm beni de 10-11 arası arıyorlar. Bende heyecanla bekliyorum cnm. Haber gelirse yazacgim sana
Çift koyulcak balım gidiyorum şuan yoldayım senide merak ediyorum inşallah iyi durumdadırlar bebeklerinAyy cnm Benim ya Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı olsun demkki sana 3. Gün embriyosu koyulacak . önemli olan kalitesi günü önemli değil. Ben bekliyorum hala aramadilar stres oldum.iyice. çift Embriyo mu koyulacak cnm? Dualarım seninle
Dualarımız seninleMutlaka yaz beni aradılar o kadar heycanlıyım ki transfere çagırdılar embriyolar iyi durumdaymış ikiside 1 de transfer olucak inşallah dua edin bana
Benide geç aradılar normalde 9 da arıyolardı 10 bucukta aradılar doktorumla görüşmüşler karar vermişler ondan uzun sürmüş seninde muhtemelen dondurucaklar karar veriyolar az embriyo olunca 3. Gün donduruluyormuş arastırdım biraz merak etme güzel sonuçlar alıcazAyy cnm ya çok heyecanlı Allah yardımcın olsun. İnşallah en kolaylikla olur. İnşallah cnm bugün geç kaldılar aramak için iyice telaşlalandim stres oldum ya. Dün 10 da aramışlar. Şuan şu saat oldu ses seda yok bende anlamadım. Acaba bı terslik mi var
Amin canım inşallah allah razı olsunDualarımız seninleinşallah güzel, pozitif olur sonucu
İnşallah cnm ya dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor artık. Korkum hiç embriyo kalmamasiBenide geç aradılar normalde 9 da arıyolardı 10 bucukta aradılar doktorumla görüşmüşler karar vermişler ondan uzun sürmüş seninde muhtemelen dondurucaklar karar veriyolar az embriyo olunca 3. Gün donduruluyormuş arastırdım biraz merak etme güzel sonuçlar alıcaz
Bende ondan korkuyodum rabbim korusun inşallah güzel güzel bölünsün embriyolarımızİnşallah cnm ya dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor artık. Korkum hiç embriyo kalmamasi