Tüp Bebek Transferden Sonra Neler Yaptım?Mart 2015

Siz ne asamadasiniz?
Tatildeyim esimle Balıkesir e geldik. Böyle zamanı boşa geçirmeyi diye yumurta takibi testlerden aldım yanima obuladyon testi yanı... Onunla kendime dikkat ettim İst a gidince iyi bir hastaneye gideceğim inşaallah. Kafam çok karisik çok sukur sağlıklı bedenim var hormonların çok sukur iyi. Ancak gebelik yok. Hormon ilaclarida pek hoşuma gitmiyor. Bu kadar saglikliyken evladım olsun diye iğneler ilaçlar... İnsaAllah seninde " hayirlisiyla tutar da tekrarını dusunmezsin aminnnn" ve " inşaallah ne kadar evlat isteyenler varsa S sultan arkadaşınıza ve herkese aralarında da bana da Mevlam acilen hayirlisiyla nasip etsin" kucqklarimizi boş kalmasın amiiiinnn

Burda da var o testlerden ama hic denemedim.Arada adet düzensizliğim oldugundan tam tahminde bulunamadigim icin bosa para vermiyordum.Afrikada ki doktor bana hormon dengesizliyin var dedi Hayatim boyu icmem icin iki tane ilac verdi Yani aniyacagin 8 senede cesitli doktorlara gittim hepsi de sunu yapalim bunu yapalim diye deney faresine cevirdiler .Yinde Hamd olsun Rabbimie bu kadar hormon ilaclarina gore 57 kiolyla devam ediyorum hayatima

Dua-n icin amin amin amin binlerce kez amin diyorum Ranbim tez zamanda sevindirsin bizleri inşaAllah bugun test gunum sabah sekiz gibi gidip kan vericem.Türkiye ile bura arasinda iki saat fark var tahlil sonucunu yazariM dua et kardesim gecede uyuyamadim heyecandan

Sabahtan beri tesbih geliyorum. Hayırlı haberlerle gel. Ne olursa olsun kül olduğunu taktirin Allah tan olduğunu unutma.
Soğan kurunu arastir mis miydin ?

verdim kan testini ya ogelene yada yarina cikar dedi doktorun aramasini bekliycem artik ah bugun bi bitse nefes almakta zorlanıyorum .evet bi kere yaptim sogan kurunu zorla iciyordum cok tiksindigim icin bıraktım devam etmedim

Yazilarinizi okudum. Allah hepimize hayirli evlatlar nasipl etsin. Sorun ne sizde ve yaş kac..2. Denemenizi 1. Den ne kadar sonra yaptırdınız
Merhaba canım, aramıza hoş geldin ben 32 yaşındayım ve 2 deneme arasında en az 5 ay var tam zamanı hatirlamiyorum . dualarında seni de ekledim. Sen nasılsın senin neyin var?

Merhaba canım, aramıza hoş geldin ben 32 yaşındayım ve 2 deneme arasında en az 5 ay var tam zamanı hatirlamiyorum . dualarında seni de ekledim. Sen nasılsın senin neyin var?
Allah razi olsun. 32 yaşım. Esimde morfoloji biraz düşük. İlk deneme negatif. Sizde sorun ne kac yıllık evlisiniz. Bizim 3 yıl oldu.

Jsmnjoy canım Allah senden Razi olsun en kisa zamanda seni ve diger arkadaslari da sevindirsin.Suan cok mutluyum persembe tekrar test yapicam yukselme varmi diye inşaAllah sonuc iyi olur

Jsmnjoy canım Allah senden Razi olsun en kisa zamanda seni ve diger arkadaslari da sevindirsin.Suan cok mutluyum persembe tekrar test yapicam yukselme varmi diye inşaAllah sonuc iyi olur
Arkadsim ne guzel bi haber seni uzaktan takib ediyodum yazdiklsrni okuyodum sonunda mutlu haberi aldin rabbm kucagina almayida nasib etsin insalh darisi bizlere en kisa zamnda ve canim arkdism topigin kurucusunda :anneadayı::KK68::KK68:

Elhamdulillah 8 senedir hep doktorlarin gozunun icine baktim hamilesin desinler diye bugün doktor arayip soyleyince aglamaktan konusamadim canim benim dua ediyorum inan ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda inşaAllah

Allah razi olsun. 32 yaşım. Esimde morfoloji biraz düşük. İlk deneme negatif. Sizde sorun ne kac yıllık evlisiniz. Bizim 3 yıl oldu.
Canımcım hiç üzülme ... Bende 6,5 senelik evliyim. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım ... Zaman ve mekan ne olursa olsun Rabbim "ol" deyince herşey olacak.
Morfoloji önemli bir durum tabi ki ama seninde dikkat etmen gereken hususlar vardır. Eşine iyi bak besle büyüt :)
Benim kanallarımda sorun var doktorlar açık diyor ama bence kapalı... Mevlam acar inşaAllah

Şeker böceklerim brnim... Cok sevindim çok mutlu oldum. Çok hoplayıp zıplama sakın sıkı sıkı tutunsun minnak...acaba ikiz olabilir mi onu da öğrenseydin :)
Canım çok sevindim sabah sabah çok güzel haber verdin dualarında başım gözüm üstüne Rabbim herkese isteyenlere sultanıma belgesele ve bana da hayırlısıyla salih evlatlar versin.
Hadi darısı başımıza lakin önümüzde yine olacağın testler var. Dualar şimdi o testlere . Hayırlısıyla şu bir kaç günü de atlat ondan sonra burada eğlence yaparıZ çok öpüyorum seni
Durmak ypk dualara devam :)

Kizlar test sonucum belli oldu pozitif hanileyim cok şükür Rabbim kabul etti dualarimi

Arkadsim ne guzel bi haber seni uzaktan takib ediyodum yazdiklsrni okuyodum sonunda mutlu haberi aldin rabbm kucagina almayida nasib etsin insalh darisi bizlere en kisa zamnda ve canim arkdism topigin kurucusunda :anneadayı::KK68::KK68:

Elhamdulillah 8 senedir hep doktorlarin gozunun icine baktim hamilesin desinler diye bugün doktor arayip soyleyince aglamaktan konusamadim canim benim dua ediyorum inan ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda inşaAllah

Mesajımda bunları da ekledim ama heyecandan tıklamayı unutmuşum

X