- 9 Eylül 2015
- 21
- 16
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatildeyim esimle Balıkesir e geldik. Böyle zamanı boşa geçirmeyi diye yumurta takibi testlerden aldım yanima obuladyon testi yanı... Onunla kendime dikkat ettim İst a gidince iyi bir hastaneye gideceğim inşaallah. Kafam çok karisik çok sukur sağlıklı bedenim var hormonların çok sukur iyi. Ancak gebelik yok. Hormon ilaclarida pek hoşuma gitmiyor. Bu kadar saglikliyken evladım olsun diye iğneler ilaçlar... İnsaAllah seninde " hayirlisiyla tutar da tekrarını dusunmezsin aminnnn" ve " inşaallah ne kadar evlat isteyenler varsa S sultan arkadaşınıza ve herkese aralarında da bana da Mevlam acilen hayirlisiyla nasip etsin" kucqklarimizi boş kalmasın amiiiinnnSiz ne asamadasiniz?
Yazilarinizi okudum. Allah hepimize hayirli evlatlar nasipl etsin. Sorun ne sizde ve yaş kac..2. Denemenizi 1. Den ne kadar sonra yaptırdınızSabahtan beri tesbih geliyorum. Hayırlı haberlerle gel. Ne olursa olsun kül olduğunu taktirin Allah tan olduğunu unutma.
Soğan kurunu arastir mis miydin ?
Merhaba canım, aramıza hoş geldin ben 32 yaşındayım ve 2 deneme arasında en az 5 ay var tam zamanı hatirlamiyorum . dualarında seni de ekledim. Sen nasılsın senin neyin var?Yazilarinizi okudum. Allah hepimize hayirli evlatlar nasipl etsin. Sorun ne sizde ve yaş kac..2. Denemenizi 1. Den ne kadar sonra yaptırdınız
Bekle bekle ve bekle hatta unut :)Sabahtan beri tesbih geliyorum. Hayırlı haberlerle gel. Ne olursa olsun kül olduğunu taktirin Allah tan olduğunu unutma.
Soğan kurunu arastir mis miydin ?
Allah razi olsun. 32 yaşım. Esimde morfoloji biraz düşük. İlk deneme negatif. Sizde sorun ne kac yıllık evlisiniz. Bizim 3 yıl oldu.Merhaba canım, aramıza hoş geldin ben 32 yaşındayım ve 2 deneme arasında en az 5 ay var tam zamanı hatirlamiyorum . dualarında seni de ekledim. Sen nasılsın senin neyin var?
Arkadsim ne guzel bi haber seni uzaktan takib ediyodum yazdiklsrni okuyodum sonunda mutlu haberi aldin rabbm kucagina almayida nasib etsin insalh darisi bizlere en kisa zamnda ve canim arkdism topigin kurucusundaJsmnjoy canım Allah senden Razi olsun en kisa zamanda seni ve diger arkadaslari da sevindirsin.Suan cok mutluyum persembe tekrar test yapicam yukselme varmi diye inşaAllah sonuc iyi olur
Arkadsim ne guzel bi haber seni uzaktan takib ediyodum yazdiklsrni okuyodum sonunda mutlu haberi aldin rabbm kucagina almayida nasib etsin insalh darisi bizlere en kisa zamnda ve canim arkdism topigin kurucusunda [/QUOT
Canımcım hiç üzülme ... Bende 6,5 senelik evliyim. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım ... Zaman ve mekan ne olursa olsun Rabbim "ol" deyince herşey olacak.Allah razi olsun. 32 yaşım. Esimde morfoloji biraz düşük. İlk deneme negatif. Sizde sorun ne kac yıllık evlisiniz. Bizim 3 yıl oldu.
Kizlar test sonucum belli oldu pozitif hanileyim cok şükür Rabbim kabul etti dualarimi
Jsmnjoy canım Allah senden Razi olsun en kisa zamanda seni ve diger arkadaslari da sevindirsin.Suan cok mutluyum persembe tekrar test yapicam yukselme varmi diye inşaAllah sonuc iyi olur
Arkadsim ne guzel bi haber seni uzaktan takib ediyodum yazdiklsrni okuyodum sonunda mutlu haberi aldin rabbm kucagina almayida nasib etsin insalh darisi bizlere en kisa zamnda ve canim arkdism topigin kurucusunda
Elhamdulillah 8 senedir hep doktorlarin gozunun icine baktim hamilesin desinler diye bugün doktor arayip soyleyince aglamaktan konusamadim canim benim dua ediyorum inan ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda inşaAllah