- 4 Kasım 2023
- 15
- 28
- 26
-
- Konu Sahibi Kubranur A
Ay çok sevindim işlallah olucak,bende iğnemi vurulacam sonra adet olmayı beklicemSelamlargittik bugün rahim istenilen inceliğe gelmiş, estrofeme başladım bir çizelge veriyorlar ona göre ilaç düzeni oluyor , şimdi rahmi kalınlaştırmaya çalışacaklar ve mayısın 10 u transfer günü dediler her şey yolunda giderse siz nasılsınız her şey yolunda mı.
Ay çok sevindim işlallah olucak,bende iğnemi vurulacam sonra adet olmayı beklicem
Ozamana kadar bir daha gidecekmişsinizSelamlargittik bugün rahim istenilen inceliğe gelmiş, estrofeme başladım bir çizelge veriyorlar ona göre ilaç düzeni oluyor , şimdi rahmi kalınlaştırmaya çalışacaklar ve mayısın 10 u transfer günü dediler her şey yolunda giderse siz nasılsınız her şey yolunda mı.
İlaç gittiğinde kontrole çağırdı tekrar sonra da yumurta çözme işlemi başlayacak eğer 5. Güne devam eden embriyo olursa da transfer yapılacak inşallahOzamana kadar bir daha gidecekmişsiniz
Umarım 5.güne gider ve çok güzel sonuçlar alırsınız,alırızİlaç gittiğinde kontrole çağırdı tekrar sonra da yumurta çözme işlemi başlayacak eğer 5. Güne devam eden embriyo olursa da transfer yapılacak inşallahbirbirimize dua edelim aynı anda güzel haberleri verelim inşallah
İnşallah aminUmarım 5.güne gider ve çok güzel sonuçlar alırsınız,alırız
Merhaba, ben de Acıbadem’de oluyorum tedaviyi. Paketin içerisinde doktor kontrolleri, opu ve transfer var. Fakat dondurulmuş embriyo transfer edilecekse onun da dondurma ücretini ayrıca alıyorlar. Genetiğe embriyo gönderirseniz de biyopsi ücreti olarak da sizden ayrı bir ücret alıyorlar. (DNA test ücretini de ayrıca ilgili merkeze yatırıyorsunuz)e2 tahlilleri ve kontrol dahil oluyor genel tüm değerleri kontrol ettikleri dahil değil anladım . peki bu genel tahlil olarak tam kan sayımımı oluyor çok maliyetli zaten süreç birde sürpriz ekstralarla karşılamayım o yüzden sormak istedim
İğneyi yaptınız sanırım nasıl durumunuz bende çok fazla ödem yapmıştı resmen elim ayağım karnım bir anda şişmiştiUmarım 5.güne gider ve çok güzel sonuçlar alırsınız,alırız
Evet yaptımİğneyi yaptınız sanırım nasıl durumunuz bende çok fazla ödem yapmıştı resmen elim ayağım karnım bir anda şişmişti
Evet yaptımbeze ve acı var igne olan yerde normal mi sizdede oldu mu
Sizin nasıl gidiyorİğneyi yaptınız sanırım nasıl durumunuz bende çok fazla ödem yapmıştı resmen elim ayağım karnım bir anda şişmişti
Bende de olmuştu ama 2. Gün geçti , heyecanlı bekleyiş sürüyor bendeSizin nasıl gidiyor
hadi hayırlısı işallahBende de olmuştu ama 2. Gün geçti , heyecanlı bekleyiş sürüyor bendeestrofemin 3.günündeyim 5inde kontrolüm olacak bakalım ne diyecekler
Şöyle ki sigorta hepsini karşılamıyor açıkçası ben özelde yaptırdım bir kısmını sigortam karşıladı bir kısmını karşılamadı 2 buçuk civarında tuttu diye hatırlıyorumhadi hayırlısı işallahsonraki tahlilleri sağlık ocağında mı yaptırdınız yapıyor mu acaba hepsini yoksa hastanede mi yaptırmalıyız
Şöyle ki sigorta hepsini karşılamıyor açıkçası ben özelde yaptırdım bir kısmını sigortam karşıladı bir kısmını karşılamadı 2 buçuk civarında tuttu diye hatırlıyorum
Birde şey sormak istiyorum ben lucrin depottan sonra çok ödem oldu her yerim şişti özellikle karnım , sizde de böyle bir durum var mı ?hadi hayırlısı işallahsonraki tahlilleri sağlık ocağında mı yaptırdınız yapıyor mu acaba hepsini yoksa hastanede mi yaptırmalıyız
Şöyle ki sigorta hepsini karşılamıyor açıkçası ben özelde yaptırdım bir kısmını sigortam karşıladı bir kısmını karşılamadı 2 buçuk civarında tuttu diye hatırlıyo
Yok ben yaşamadım öyle bişeyBirde şey sormak istiyorum ben lucrin depottan sonra çok ödem oldu her yerim şişti özellikle karnım , sizde de böyle bir durum var mı ?
Merhabalar nasılsınız beni bugün lucrin sonrası 11.günündeyim hala regl olmadım neden olmadım strese giriyorumBirde şey sormak istiyorum ben lucrin depottan sonra çok ödem oldu her yerim şişti özellikle karnım , sizde de böyle bir durum var mı ?
Selamlar bugün aklıma geldiniz regl oldu mu acaba dedim , bence hiç strese girmeyin bana 15 gün içinde demişlerdi eli kulağındadırMerhabalar nasılsınız beni bugün lucrin sonrası 11.günündeyim hala regl olmadım neden olmadım strese giriyorumsiz nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım
Akıp geçsin zaman işallah güzel haberler alın bende bir an önce regl olurum işallah,çok sabırsız bir insandım ben sabırı öğrendim resmen yaSelamlar bugün aklıma geldiniz regl oldu mu acaba dedim , bence hiç strese girmeyin bana 15 gün içinde demişlerdi eli kulağındadırbenimde cumartesi kontrolüm var şuna sadece estrofem kullanıyorum ama vücudum ödem oldu hep , genel olarak iyi gidiyor ama bir sıkıntım yok çok şükür umarım rahim kalınlığı istenilen kalınlığa ulaşmıştır, eğer her şey normal ise sanırım 1 hafta sonra transfer olacak , çok heyecanlıyım çok düşünmemeye çalışıyorum ama yok arada aklıma geliyor olumlu olumsuz düşünceler valla karmakarışık bir haldeyim
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok güzel olur her şeyAkıp geçsin zaman işallah güzel haberler alın bende bir an önce regl olurum işallah,çok sabırsız bir insandım ben sabırı öğrendim resmen ya
Bugün regl oldum şükürler olsun hemşireye yazdım pazartesi gelin kan verip estrofome başlıcaz dedilerHepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok güzel olur her şeyben cumartesi doktordan sonra gelişmeleri yine haber veririm, sizde regl olunca yazın mutlaka , hiç stres yapmayın , valla bende öyle temmuzdan beri 1 sene olacak neredeyse hayırlısı bakalım
Yaaa çok sevindim çok şükür , biz eve yeni geldik çook uzun bir gün oldu sabah 7 den 12.30 a kadar hastanedeydik , gebelik aşısı yapıldı ama rahimden yapılıyor idrara sıkışık olmak lazımmış o kısım beni zorladı biraz 10 dk yatış veriyorlar sonra normal devam ediyorsunuz , kan verdim birde , sonrasında çok fazla ilaç yazıldı , yarın bir tane serumum var onu taktırsam estrofeme devam edicem , progastan , verdiler bir iğne ve bir kapsül ilaç verdiler çok karışık birinin videosunu hemşire gönderiyor nasıl yapılacağı ile ilgili , bu arada rahim kalınlığı da iyi görünüyormuş çok şükür 10 Mayıs transfer günümBugün regl oldum şükürler olsun hemşireye yazdım pazartesi gelin kan verip estrofome başlıcaz dedilersiz gittiniz hadi güzel haberlerle gelin işallah