TÜP BEBEK TRANSFER SÜRECIMIN 8.GÜNÜNDEYIM

Kubranur A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
15
28
26
Merhabalar :)
Ilk tüp bebek sürecimin transfer sonrasi 8.günundeyim.Dondurulmuş 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Çatlatma ignesi va kullanmadım transferde.Beta hcg test günüm 12 mart ama meraktan dün ve bugün erken gebelik testi yaptım. 4 gündür ciddi şekilde bel ağrısı yaşıyorum,ve kasiklarimda adet sancısı gibi sancılar var.
Test 1-7.gün, test 2-8.gün de yapıldı(transfer günüm 28şubat) acibadem maslakta yaptırdım. silik bi cizgi çıktı sizce sonuç??

Eklentiler

• IMG-20240306-WA0002.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 1.107
Son düzenleme:
Hayırlısı ile sağlıkla geçsin gebeliğiniz her şey yolunda gitsinz. Çok teşekkür ederim bende yoğun bi işte çalışıyorum bakalım hayırlısı herkes için
Sizin için güzel ve olumlu olsun inşallah hersey,bebişlerimiz güçlü olsun ve yoğunluğa rağmen bizimle bu yolu başarılı bi şekilde yürüsünler inşallah

Test sonucunız nedir, benimde acıbadem Maslak'ta ilk denemem 4. Gün taze transfer oldum 2 tane

Merhaba benim de bugün 7. Günüm erken gebelik testinde zor görülen bir çizgi çıktı. 1,2 gün önce yapmıştım yine hiç çizgi çıkmamıştı. Yani ilaçlardan değil demek. Ama şuan da çizgi çıktıysada sonra negatif olma ihtimali var mı acaba

Merhaba ben de 16 Mart'ta yani cumartesi günü transfer oldum. Ben de Maslak Acıbademe gidiyorum. İlk denemem ve dediğiniz ekstra olan her şeyi ben de yaptırdım. Cumartesi ve pazar evde dinlendim. Genel olarak çok kalkmamaya çalıştım. Bugün işe geldim. Burada da oturarak çalışıyorum. Rahime oksijen gitmesi için hareketsiz kalmayı da pek önermiyorlar diye bir 15dk yavaş tempoda yürüyüş yaptım. Acaba onu yapmakla kötü mü yaptım diye düşünüyorum şimdi. Benim de 5. gün 2 adet embriyo transferi oldu. Genel olarak süreçlerimiz çok benzer :) İnşallah ben de sizin gibi güzel sonuç alırım :)

Benim 11 günüm ,idrar testi yaptım tek tik oldu o kadar yorum okudum doğru olmaya bilir Allah'tan umudumu kesmedim 3 gün sonra kan testi vermeye gidecem ins herkes gibi bende de bir mucize olur ,Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…