TÜP BEBEK TRANSFER SÜRECIMIN 8.GÜNÜNDEYIM

Kubranur A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
15
28
26
Merhabalar :)
Ilk tüp bebek sürecimin transfer sonrasi 8.günundeyim.Dondurulmuş 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Çatlatma ignesi va kullanmadım transferde.Beta hcg test günüm 12 mart ama meraktan dün ve bugün erken gebelik testi yaptım. 4 gündür ciddi şekilde bel ağrısı yaşıyorum,ve kasiklarimda adet sancısı gibi sancılar var.
Test 1-7.gün, test 2-8.gün de yapıldı(transfer günüm 28şubat) acibadem maslakta yaptırdım. silik bi cizgi çıktı sizce sonuç??

Eklentiler

• IMG-20240306-WA0002.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 1.107
Son düzenleme:
Ayy çok sevindim sizin adınıza,gebelik aşısı dediniz rahimden yapılıyor sanırım ağrılı bi işlem mi,karar verdiniz mi bu arada tek embriyo mu çift mi olucak

Merhaba bende iki gün önce transfer oldum sizin gibi transfer günü dönmek zorundaydım aynı gün git gel şeklinde sabah 5 uçağıyla Ankara’ya uçtuk bir saatlik yolculuk ardında 14.00 civarlarında transfer oldum 3. Gün çift embriyo dönüş uçağımız 23.55 teydi hastaneden 16.30 gibi çıktık Kızılay’a geçip yemek yedik daha sonra 19.00 gibi havaalanına geçtik sonra uçağımız rötar yaptı sürekli kapı girişi değişti bu sürede yürümek zorunda kaldım sabah erken uyanmanın verdiği yorgunluk etkisiyle de ekstra yoruldum havaalanında oturmaya ayaklarımı uzatmaya da özen gösterdim eve gelişimiz sabah 4 civarı oldu ve kafama takıldı sizin dediğiniz gibi herkes dinlenmiş vs iki gündür de ev de dinleniyorum yemeğe WC’ye ilaçları içmeye kalkıyorum içim rahat ama bir yandan şüphe de ediyorum inşallah sizin gibi olur

Bugün regl oldum şükürler olsun hemşireye yazdım pazartesi gelin kan verip estrofome başlıcaz dedilersiz gittiniz hadi güzel haberlerle gelin işall
Ayy çok sevindim sizin adınıza,gebelik aşısı dediniz rahimden yapılıyor sanırım ağrılı bi işlem mi,karar verdiniz mi bu arada tek embriyo mu çift mi olucak
Gebelik aşısı rahimden yapılıyor ağrılı acılı değil sadece rahmi açarken biraz rahatsız ediyor, onun dışında 3 dakika sürdü, çift isteyeceğiz eğer 2 tane 5. Güne giderse çünkü bizim 3. Günde doldurdu

Merhaba ben de sizin gibi hemşireyim. 20 Mayısta çift embriyo transferi oldum. Doktorum benim ısrarımla sadece 3 gün rapor verdi. Neyse sonrasında ayakta çok durmayın ağır kaldırmayın vs önerilerinde bulundular ama 24 saat mesai yaptığımı söylememe rağmen rutin hayatınıza devam edebilirsiniz diye eve gönderdiler. Ben içim rahat etsin diye hafta başına kadar yıllık izin alarak işe gitmedim. Normal şartlarda da 24 saat nöbet tutmak çok zorluyor beni. Şimdi nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…