- 10 Haziran 2024
- 80
- 47
Bu süreçte başka bir anlam yükleme bence gününü beklemeni tavsiye ederim yoksa yük oluyor insanaBaşka ne olabilir acaba sebebi yerlesme kanaması değilse nedir ki bu
Şuan çok korkuyorum ya doktor kanama hiç istemediğimiz şey dediBu süreçte başka bir anlam yükleme bence gününü beklemeni tavsiye ederim yoksa yük oluyor insana
hic korkmayın olmazsa Rabbimin bir bildiği var demekten başka bisey gelmiyor elimizden atlatamam dediğimiz her şeyi atlatiyoruz. Rabbim en guzel ve hayirlisiyla karşılaştırsın. Bende de ayni korkular var ama kendimi telkin edip sakinleştiriyorum ilk denememde cok heyecanlı ve korkuyordum simdi ikinci transferimi oldum bugün 4. Günüm sakin sakin götürmeye calisiyorum süreci daha güzel oluyor hersey inan. Oyle yada böyle geçecek 10 gün kendini yıpratma hicŞuan çok korkuyorum ya doktor kanama hiç istemediğimiz şey dedi
Benim doktorumda olabilir lekelenme seklinde dedi korkutmasın seni ilursa dedjŞuan çok korkuyorum ya doktor kanama hiç istemediğimiz şey dedi
Yaaa allah razı olsun ne güzel konuştunhic korkmayın olmazsa Rabbimin bir bildiği var demekten başka bisey gelmiyor elimizden atlatamam dediğimiz her şeyi atlatiyoruz. Rabbim en guzel ve hayirlisiyla karşılaştırsın. Bende de ayni korkular var ama kendimi telkin edip sakinleştiriyorum ilk denememde cok heyecanlı ve korkuyordum simdi ikinci transferimi oldum bugün 4. Günüm sakin sakin götürmeye calisiyorum süreci daha güzel oluyor hersey inan. Oyle yada böyle geçecek 10 gün kendini yıpratma hic
Bana böyle bisey demedi en istemediğim sey kanama dediBenim doktorumda olabilir lekelenme seklinde dedi korkutmasın seni ilursa dedj
Herkes başka bisey diyor gerçektenBana böyle bisey demedi en istemediğim sey kanama dedi
İlkinde bende öyleydim 7. Gun kan verdim sonra 12. Güne iğneleri yapmak zulum gibi geldi simdi direniyorum bakmamak için cok iyi anlıyorum seni.Yaaa allah razı olsun ne güzel konuştunbugun negatifi görünce ben kabullendim artık tamam yok tutmadı dedim ve normal hayatıma döndüm ama sonra kanama basladı anlam veremedim
Negatifmi cıkmıstı 7. Gün senindeİlkinde bende öyleydim 7. Gun kan verdim sonra 12. Güne iğneleri yapmak zulum gibi geldi simdi direniyorum bakmamak için cok iyi anlıyorum seni.
EvetNegatifmi cıkmıstı 7. Gün seninde
Bende burdan baktıgım kadarıyla 7. Günden sonra pozitife dönmüyomus