- 24 Kasım 2021
- 24
- 13
- 38
- 30
- Konu Sahibi bulutsuzkadin
-
Maşallah hayırlı olsun. İkiz olabilirKızlar selam umarım iyisinizdir2 Ocak dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum test günüm 16 Ocak fakat ben testleri erken yaptım şükür sonuç olumlu 5.gün kaset testte çok çok silik çizgiyle acaba mı dedim . Sonra 7. Günü erken gebelik testi yaptım çizgi dahs netleşti gidip kan verdim o gün 76 çıktı . 9.gün 465 olmuştu 12. Gün yaptım 1015 olmuş sizce artış nasıl ? İkiz olma olasılığı var mı kese için rahat 10 gün verdi çok heyecanlıyım
Belirtiler için çok erken sizin. Transfer günü hariç 5. Ya da 6.gun hafif hissetmeye başlarsınız. Ben de şu an beklemedeyim. Hafif kasık ağrım başladı gibi. Benim 8. Gün bugün.Kızlar 14 ocakta transfer oldum hiç belirti yok regl sonrası gibi rahatım daha önce transferimde tutmuştu ama ilerlemesi onda bel ağrısı vs olmuştu sizlerde belirtiler nelerdi me zaman başladı
Sizin kaçıncı denemenizBelirtiler için çok erken sizin. Transfer günü hariç 5. Ya da 6.gun hafif hissetmeye başlarsınız. Ben de şu an beklemedeyim. Hafif kasık ağrım başladı gibi. Benim 8. Gün bugün.
İlk denememiz bizimSizin kaçıncı denemeniz
Benim iki diğeri kimyasal olduİlk denememiz bizimsizin peki
Merhaba belirtileriniz var mıydı acabaKızlar selam umarım iyisinizdir2 Ocak dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum test günüm 16 Ocak fakat ben testleri erken yaptım şükür sonuç olumlu 5.gün kaset testte çok çok silik çizgiyle acaba mı dedim . Sonra 7. Günü erken gebelik testi yaptım çizgi dahs netleşti gidip kan verdim o gün 76 çıktı . 9.gün 465 olmuştu 12. Gün yaptım 1015 olmuş sizce artış nasıl ? İkiz olma olasılığı var mı kese için rahat 10 gün verdi çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Benim iki diğeri kimyasal oldu
Merhaba belirtileriniz var mıydı acaba
Merhabalar hayırlı olsun , ben de 7. Gun önce erken gebelık testıyle sonra kan testıyle öğrenmıstim degerınız gayet iyi fakat ikiz olup olmadıgı sonucla degıl ultrason muayenesi ile belli olurKızlar selam umarım iyisinizdir2 Ocak dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum test günüm 16 Ocak fakat ben testleri erken yaptım şükür sonuç olumlu 5.gün kaset testte çok çok silik çizgiyle acaba mı dedim . Sonra 7. Günü erken gebelik testi yaptım çizgi dahs netleşti gidip kan verdim o gün 76 çıktı . 9.gün 465 olmuştu 12. Gün yaptım 1015 olmuş sizce artış nasıl ? İkiz olma olasılığı var mı kese için rahat 10 gün verdi çok heyecanlıyım
Aminnn inşallahSelam canım evet sadece bel ağrısı oldu 6. Günden itibaren onun dışında gayet rahat geçti . Dinlenemeye özen gösterin sağlıklı beslenin bol su için ev işlerinize bir süre ara verin . İlaçlarınız varsa mutlaka düzenli kullanın . Ben kese gününü heyecanla bekliyoruminşallah sen ve diğer haber bekleyen tüm güzel anne adayları pozitifi görürsünüz
Yok canım bende hiç olmadı o ama oluncada korkmamak lazımmış olabiliyormuş yaniAminnn inşallahbu arada lekenme kanama belirtiniz olmuş muydu?
Teşekkür ederim evet beklemek biraz zor oluyor bu süreçteMerhabalar hayırlı olsun , ben de 7. Gun önce erken gebelık testıyle sonra kan testıyle öğrenmıstim degerınız gayet iyi fakat ikiz olup olmadıgı sonucla degıl ultrason muayenesi ile belli olurkaç kese ve kac bebek olduguna doktorunuz bakar size bildirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?