- 2 Eylül 2022
- 107
- 76
- 13
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde 12 eylul test günüm yaşım 25 inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız ☺Transfer sonrası nasıl beslendiniz hanımlar? İlk tüp bebek deneyimim yaşım 25 inşallah güzel sonuç alırız. 12 Eylül kan’da gebelik testi yapacağız. Hiç bir sorunumuz olmadığı halde tüp bebek yapmaya karar verildi. Şimdilik bir problem yok. Bu arada 4yıldır evliyim.
İnşallah hep beraber pozitif haberi veririz burda inşallahMerhaba benim de test günüm 12 Eylül umarım pozitif sonuç alırız. Protein ağırlıklı beslenme önerdiler 3 gün lavabo dışında kalkma dediler de iğnem için mecbur hastaneye gidiyorum arada kalkıp yürüyorum hayırlısı bakalım
İnşallah canımMerhaba bende 3yıllık evliyim :) sebepsiz inferlite deniyor bugun itibaren iğneleri kullanmaya başlayacağım inşallah. Bebeklerimiz bizimle olsun
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız burdan paylasirsiniz. Doktor bana sebze ve protein agirlikli beslen acı ekşi baharatlı tuzlu tüketme dedi hergun bir kase yoğurt kahve yasak çay çok açık olmak şartıyla.ve kuruyemiş meyve bu şekilde bir beslenme listesi vermişti.insallah bebişin seninle kalsın
Teşekkür ederim bilgileriniz için amin inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız burdan paylasirsiniz. Doktor bana sebze ve protein agirlikli beslen acı ekşi baharatlı tuzlu tüketme dedi hergun bir kase yoğurt kahve yasak çay çok açık olmak şartıyla.ve kuruyemiş meyve bu şekilde bir beslenme listesi vermişti.insallah bebişin seninle kalsın
Amin inşallah lütfen dua edin olur muİnşallah güzel sonuçlar alırsınız burdan paylasirsiniz. Doktor bana sebze ve protein agirlikli beslen acı ekşi baharatlı tuzlu tüketme dedi hergun bir kase yoğurt kahve yasak çay çok açık olmak şartıyla.ve kuruyemiş meyve bu şekilde bir beslenme listesi vermişti.insallah bebişin seninle kalsın
aaa Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda inşallah çok güzel sonuçlar alırız. Duam sizinleMerhaba benimde 12 eylul test günüm yaşım 25 inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız ☺
Hadi hayırlısı olsun duam sizinle inşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba benim de test günüm 12 Eylül umarım pozitif sonuç alırız. Protein ağırlıklı beslenme önerdiler 3 gün lavabo dışında kalkma dediler de iğnem için mecbur hastaneye gidiyorum arada kalkıp yürüyorum hayırlısı bakalım
Harika bir yorum olmuş detaylı yazmışsınız teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız burdan paylasirsiniz. Doktor bana sebze ve protein agirlikli beslen acı ekşi baharatlı tuzlu tüketme dedi hergun bir kase yoğurt kahve yasak çay çok açık olmak şartıyla.ve kuruyemiş meyve bu şekilde bir beslenme listesi vermişti.insallah bebişin seninle kalsın
Amin inşallah dediklerinize uyacağım. Bu arada allah bağışlasın inşallahMerhaba, transfer sonrasi kabızlık sorunu yaşamayacak şekilde beslenmeye çalıştım. Kullanılan ilaçlar kabızlık yapabiliyor çünkü. Çok ıkınmamakta fayda var. Bunun dışında fast food, işlenmiş gıda, kafein, maydonoz vb. düsüğe yol acabilecek gidaları tüketmedim. Bol su içtim ve günde 45 dk yürüyüş yaptım. Yürüyüş doktorumun önerisiydi. 25dk- 20dk şeklinde bölüp yürüdüm. Kızım 6 aylik oldu. Sizin de güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
Amin çok saolun:)Amin inşallah dediklerinize uyacağım. Bu arada allah bağışlasın inşallah
Ayyy ben yarın transfer olcammm çok heyecanlıyımmmmm ayyKızlar neler yapıyorsunuz belirtiniz varmi?
Heyecan yapma canım çok kısa anlamıyorsun bile beklemek daha zor geçmiyor günlerAyyy ben yarın transfer olcammm çok heyecanlıyımmmmm ayy
sizin kaçınçı gün peki belirtileriniz var mıHeyecan yapma canım çok kısa anlamıyorsun bile beklemek daha zor geçmiyor günler
5.günüm belirti mi bilmiyorum kasiklarda bazen ufak bir ağrı oluyor başka bisey hissetmiyorumsizin kaçınçı gün peki belirtileriniz var mı