• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer sonrası test sonuçları

ipekilayda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
27
25
3
31
Merhaba yeni üye oldum da nasıl soru soracağımı bulamadım:)) . Bir şey danışmak istiyorum. 5. gün embiriyosu ile 6 gün önce transfer oldum. 5. günümde evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı bende hemen kan testi vermeye gittim ama kan testinde hcg oranım3.98 çıktı yani negatif eve gelince idrar testi yanlışmıydı acaba diye düşünüp 2 test daha yaptım onlarda aynı şekilde çift ama silik çıktı. Sizce hamile olma olasılığım nedir? Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Testi erken yapmışsınız değer yükselebilir tekrar kan verin. 10. 12. Gün

Testi erken yapmışsınız değer yükselebilir tekrar kan verin. 10. 12. Gün
Evet aslında bekleyecektim ama dayanamadım 3. denemem bu benim daha önceki iki denememde ne idrar testlerim böyle çift çizgi çıktı nede hcg değerim 1in üstünde çıktı. O yüzden heyecanlandım baya. Şuan için negatifim ama yine de idrar testinden dolayı içimde bir ümit var.

Merhaba yeni üye oldum da nasıl soru soracağımı bulamadım:)) . Bir şey danışmak istiyorum. 5. gün embiriyosu ile 6 gün önce transfer oldum. 5. günümde evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı bende hemen kan testi vermeye gittim ama kan testinde hcg oranım3.98 çıktı yani negatif eve gelince idrar testi yanlışmıydı acaba diye düşünüp 2 test daha yaptım onlarda aynı şekilde çift ama silik çıktı. Sizce hamile olma olasılığım nedir? Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Transfer zamanı çatlatma iğnesi vuruldunuz mu o da çıkartıyor çift çizgi. Eğer olmadıysanız da kaset testle koyulaşmayı takip edip gününüzde kan verin daha kesin olur.

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Transfer zamanı çatlatma iğnesi vuruldunuz mu o da çıkartıyor çift çizgi. Eğer olmadıysanız da kaset testle koyulaşmayı takip edip gününüzde kan verin daha kesin olur.
Merhaba 8. Günümde tekrar idrar testi yaptım bu sefer ikinci çizgi çok koyu çıktı tekrar kan testi yaptım sonucun 35,7 çıktı pazartwsi tekrar test vericem

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir
Merhaba tutunmuş yada tutunmamış bişey diyemem ama şunu diyebilirim asla olumsuz düşünme hep İnan mutlu ol güzel şeyler olucak inşallah da hepimizin güzel sağlıklı bebeklerimiz olacak🙏

Teşekkür ederim. Pazartesi gün ki testimin sonucu 48 çıktı. Doktor her laboratuvardaki sonuçlar birbirinden farklı olabilir endişelenme iki gün sonra gel tekrar kanına bakalım dedi . Yarın kan testi vereceğim tekrar inşallah iki katı artış olmuştur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin :((

I ipekilayda Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar 8.günde kanda 35 cıkan idrar testinin fotosu varmı rica etsem atarmısın bende 8. Günden beri test yapıyorum hep silik çıkıyo kanı dün verdim ama sonuç daha çıkmamış

WhatsApp Image 2021-11-06 at 12.57.17.jpeg

I ipekilayda Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar 8.günde kanda 35 cıkan idrar testinin fotosu varmı rica etsem atarmısın bende 8. Günden beri test yapıyorum hep silik çıkıyo kanı dün verdim ama sonuç daha çıkmamış
amin güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah sizin de değerleriniz çok iyi çıkar bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

amin güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah sizin de değerleriniz çok iyi çıkar bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Aminn teşekkür ederim canım seninki erken gebelik testi sanırım benimde normal testte böyle çıkıyodu çok korkuyorum hep silik çıkınca kimyasalmı acaba diye kan sonucu görmeyince daha inanamıyom

Aminn teşekkür ederim canım seninki erken gebelik testi sanırım benimde normal testte böyle çıkıyodu çok korkuyorum hep silik çıkınca kimyasalmı acaba diye kan sonucu görmeyince daha inanamıyom
bende senin gibi düşünüyordum. 3üncü denemem bu bırak silik çizgiyi ikinci çizgiyi bile hiç görmemiştim daha önce sonra kan testim 35 çıktı sonra 48 sevinemedim bile ikiye katlamadı dediler şimdi korkudan ölüyorum ya sağlıksız gebelikse diye :(
Allah'ım hayırlısını versin hepimize

bende senin gibi düşünüyordum. 3üncü denemem bu bırak silik çizgiyi ikinci çizgiyi bile hiç görmemiştim daha önce sonra kan testim 35 çıktı sonra 48 sevinemedim bile ikiye katlamadı dediler şimdi korkudan ölüyorum ya sağlıksız gebelikse diye :KK43:
Allah'ım hayırlısını versin hepimize
Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bişekilde ilerler kanını aynı saatlerde ve aynı merkezde vermeye çalış onlar sonucu etkiliyo çünkü farklı yerde verdiysen ondan öyle çıkmış olabilir

Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bişekilde ilerler kanını aynı saatlerde ve aynı merkezde vermeye çalış onlar sonucu etkiliyo çünkü farklı yerde verdiysen ondan öyle çıkmış olabilir
evet farklı yerlerde vermiştim doktorda aynısını söyledi inşallah da öyle olmuştur, da yarın ki kan değerim iki katı çıkar.:(

Günaydın kızlar kan sonucum 28 cıkmış sevinmelimiyim düşükmü ya

Back