Tüp bebek transfer öncesi şekeri yüksek çıkanlar

Tabiki canım inşallah hersey yoluna girer. Stres yapma bence kullandığımız ilaçlar ve streste bunları etkiliyor.
Ben ilaçlardan diye düşünüyorum çnki 1 ay önce şeker testlerim normal çikmiş 1 ayda nasıl değişir mümkün değil diyor
Evet o halde bana gerek yok dedi ,
ben sabahtan beri ağlamaktan şiştim , hiç şeker problemim olmadı bu nedir die ? Peki
HBA1C
AKS değerlerine bakma Şansın varmı e devletten

Ben ilaçlardan diye düşünüyorum çnki 1 ay önce şeker testlerim normal çikmiş 1 ayda nasıl değişir mümkün değil diyor doktor
Olabilir bir sürü ilaç kullanıyoruz mutlaka etkileri vardır. Benim de 2 oldu transferi iptal ediyor doktor progesteron hormonu yüksek çıkıyor. Biraz ara vermek istiyorum sürekli ilaç kullana kullana hormonlar tavan yaptı.

Aslında hep normalse şekeriniz sizin diyetle düzelebilir bence, tüp bebek doktorunuza da sorun da. Ağlamayın hiç bzde genetik sülale şeker hastası. Aks hiç bakılmamış bende dahiliyeye şeker geçmişimizden bahsetfiğim halde butesti ilk defa duydum. H1abc olan iyi çıkmış orta değerde referanssın ortasında

Evet canım kasımda transfer olacaktım iptal oldu Aralıkta olacaktım yine iptal oldu bu gidişle olamiycam galiba iyice sinirlerim bozuldu artık ama yapcak bisey yok bekliycez mecburen.
Lucrin iğnesi olmuyor musunuz transfer öncesi. Yumurtamayı baskılayıp progesteron üretmemize engel oluyor diye biliyorum. Benimki transferden önceki ay lucrin yapıyor adetin 21.günü. gelecek adetle de transfere başlıyoruz hep öyle oldu

Cmt Lucrin 3,75 oldum tabi , ondan işte acaba lucrin mi yan etki yapti diye kafama takıldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…