- 5 Aralık 2024
- 64
- 15
- 35
-
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Ben varım açlık şekeri yüksek dahiliyeye gidin ilaç verirler dediler gittim kan verdim daha sonuçları almadım.tüp bebek transfer öncesi şekeri yüksek çıkan var mı? Neler yaptınız nasıl düşer ?
Kaç çıktı peki şekerin canımBen varım açlık şekeri yüksek dahiliyeye gidin ilaç verirler dediler gittim kan verdim daha sonuçları almadım.
Ben varım açlık şekeri yüksek dahiliyeye gidin ilaç verirler dediler gittim kan verdim daha sonuçları almadım.
Mesaj gelmedi canım kaç geldi şekerin ?Ben varım açlık şekeri yüksek dahiliyeye gidin ilaç verirler dediler gittim kan verdim daha sonuçları almadım.
Düşmüş şuan normale dönmüş 92Mesaj gelmedi canım kaç geldi şekerin ?
Açlık şekerim 122 di şimdi düşmüş 92Kaç çıktı peki şekerin canım
Nasıl düşürdün canım Allahrizası için söyler misinAçlık şekerim 122 di şimdi düşmüş 92
Hemoglobin kaç pekiDüşmüş şuan normale dönmüş 92
Dün 104 , bugün 120 çıktı çok üzüldümBenim de 120 lerde çıktı ama ilaç vermedi ben şok valla, dikkat edersin dedi sadece. Edemiyorum da açıkçası. Ferritinim de düşmüş 8 e, kan ilacı yazdı
Transfer ne zamana planlandı canım ?Benim de 120 lerde çıktı ama ilaç vermedi ben şok valla, dikkat edersin dedi sadece. Edemiyorum da açıkçası. Ferritinim de düşmüş 8 e, kan ilacı yazdı
Hiç bisey yapmadım benim zaten her zaman normaldi ilk defa böyle çıkınca dediler dahiliyeye gidin diye.Nasıl düşürdün canım Allahrizası için söyler misin
Benim de herzaöan normaldi doktor inanamadi.. mümkün değil dedi,Hiç bisey yapmadım benim zaten her zaman normaldi ilk defa böyle çıkınca dediler dahiliyeye gidin diye.
Bu tüp bebek ilaçlarının yan etkisi olabilir mi? Bir deHiç bisey yapmadım benim zaten her zaman normaldi ilk defa böyle çıkınca dediler dahiliyeye gidin diye.
5.6Hemoglobin kaç peki
6,4
Transferin ne zaman canımBenim de 120 lerde çıktı ama ilaç vermedi ben şok valla, dikkat edersin dedi sadece. Edemiyorum da açıkçası. Ferritinim de düşmüş 8 e, kan ilacı yazdı
O dediklerin ne oluyor bilmiyorum benim sadece açlık şekeri yüksek dediler dahiliyeye gittim prolaktin hormonu da yüksek ona bisey demediler mi dedi doktor esas o gebeliğe engel olur dedi. Daha doktora gitmedim yarın sabah sonuçlar için gidicem bunları e nabizdan gördüm.Bu tüp bebek ilaçlarının yan etkisi olabilir mi? Bir de
HBA1C
AKS
Değerlerin nasıl canım şuan
Valla hiç bildiğim şeyler değil şimdiye kadar hiç bir doktor bununla ilgili bana bisey demedi6,4hergün yediklerimize göre değişken bir şey mi peki
Dahiliye aks diye bir şeye bakmadı. Hba1c 30 larda çıkmış referansın arasında değerde. Transfer oldum yeni valla artık yapacak bir şey yok yazmadı ilaçTransferin ne zaman canım
HBA1C
AKS.
Bu değerler kaç senin