Tüp bebek transfer öncesi ilaçlar

waitingformymiracle

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
693
600
53
Kızlar transfer hazırlığında olan anne adayları hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Bugün ilk muayeneye gittim opu sonrası dekort ile cyclo verdiler salı tekrar gidicem bakalım , dekort için kilo aldırır yazıyor ama tecrübe eden varsa yazarsa sevinirim

Dekortu bende kullanıyorum.
Transfer hazırlığına başlarken ilk bu ilacı içmeye başladım.
Kortizonlu olduğu için kilo aldırdığını gece yatarken içmemi söylediler.

Dekortu bende kullanıyorum.
Transfer hazırlığına başlarken ilk bu ilacı içmeye başladım.
Kortizonlu olduğu için kilo aldırdığını gece yatarken içmemi söylediler.
Merhaba teşekkür ederim yanıtınız için bana böyle bir Bilgi vermediler kullanmasak ne olur dicem ama bir yola başladık sonuçta.. siz kilo aldınız mı peki?
Bir de transferiniz gerçekleşti mi hayırlı olsun

Ben
estrofem 4 tane
Coraspirin 1 tane
Progestan iğne 1
Monodoks antibiyotik 2 kere
Prednol 1
Transferden sonra da sadece estrofem coraspirin ve progestan iğne kaldı

Hormonları düzenliyor o yüzden muhakkak kullanın.
Kilo almadım 1 kilo da vermişim tersine.
Transfer oldum bugün 7. günüm test günümü bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Hormonları düzenliyor o yüzden muhakkak kullanın.
Kilo almadım 1 kilo da vermişim tersine.
Transfer oldum bugün 7. günüm test günümü bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Kaç gün kullandınız peki? üzerinde hamileler kullanmamalı gibi bir yazı yazıyor, ay 7 gün olmuş bile inş güzel haberi alır bizlerle de paylaşırsınız

Amiinn hepimizin inşallahh Hepimizz başka başka ilaçlar kullanıyoruz. Şu işin tek düz bi durumu yok
Evet sanırım 2.muayene gittiğimde ilaçlar artacak benimde şimdilik folik asit dekort cyclo bir de aspirin verdi ama aspirin bana dokunuyor o yüzden onu kullanmıcam

Evet sanırım 2.muayene gittiğimde ilaçlar artacak benimde şimdilik folik asit dekort cyclo bir de aspirin verdi ama aspirin bana dokunuyor o yüzden onu kullanmıcam
Benim transferde azalmıştı ilaçlar. Bir de 5 günde bir pruloton iğne var Allah sonumu hayır etsin. Çift iğne günlerini düşünmek bile istemiyorum aspirinde önemli ama sormadan bırakmayın. Her şeyden doktorunuz haberdar olsun. Size ne yapıyor aspirin.

Doktoruma söyledim kullanma dedi kendi bilgisi dahilinde zaten
İğnelere alıştık opu öncesi süreçte ama artık insan diyor sağlıkla hamile kalalım ve şu ilaçlar bitsin ama sanırım gebelik devam ederken de kullanıcaz bizler 3 aya kadar en az

Bizee hep ilaçlar iğneler tedaviler düşmüşş vardır bir hayır diyorum. Ne diyeyim. Bu kadar kolay kalabilen varken bu kadar kolay ve kendiliğinden oluyorken diğerlerinde neden kii şimdii diye soruyor insan kendi kendine. Sonra diyorum böbreğimiz de tıkır tıkır çalışıyor süzüyor işlevini görüyor. Bir böbrek hastası da aynısını söylüyor diğer sağlıklılara imreniyor. Sonra diyorum tamam her şey senden Allahım kabul ettik fakat Bu sınavınızdan anlımızın akıyla çıkmayı nasip et bizee

Her insanın imtihanı farklı canım işte kolay olanında başka sorunu var sorunsuz dört dörtlük hiçbir hayat yok şükür ki sorunumuzun çözümü var Allah nasip ederse biz de bebeklerimizi alırız kucağımıza sağlıkla geç olur ama güç olmasın ne yapalım bekledik biraz daha sabredelim güzelce tedavimizlerimizden hayırlı sonuç alalım

Siz ne aşamadasınız sorun ne yaş kaç. Ben transfer oldum 3. Gündeyim. 5.gün embriyosu transfer edildi. Yaş29 ilk denememm çift tüp tıkanıklığım var hsg ile fark edildi

Siz ne aşamadasınız sorun ne yaş kaç. Ben transfer oldum 3. Gündeyim. 5.gün embriyosu transfer edildi. Yaş29 ilk denememm çift tüp tıkanıklığım var hsg ile fark edildi
Sebepsiz infertilite canım 1 düşüğüm oldu başka da olmadı, yaş 28 benimde, şuan transfer bekliyorum reglimin 4.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…