• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK TRANSFER 8 gün acil bakııınnnn

buseniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
5
6
1
25
Transferin 8nci günü dondurulmuş 5. Gün embriyosu sizce gebelik varmı pazar günü kan vericem heycandan kaşbim pıt 🥲

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 198
Pazar günü kan vericem ay inşAllah cok tesekkur ederım darısı ısteyen herkesın başına olsun 🤲🙏

7.gün aynı böyle öğrenmiştim tebrik ederim 🌷

Tşk ederim 12 martı bekleyelim o halde
Ben once kan tahlili verıp, sonra ıdrar tahlili yapmıstım hayal kırıklığından korktuğum ıcın.. Sımdı kucağımda 🙏🏻
Allahım size de nasip etsin insallah.. Umutla beklemeyi, sabretmeyi bu sitede en ıyı ben bilirim..🤍

Ben once kan tahlili verıp, sonra ıdrar tahlili yapmıstım hayal kırıklığından korktuğum ıcın.. Sımdı kucağımda 🙏🏻
Allahım size de nasip etsin insallah.. Umutla beklemeyi, sabretmeyi bu sitede en ıyı ben bilirim..🤍
Aynı şeyi dusunmusuz önce diyorum kan vereyim pozitif çıkarsa hatıra amaçlı idrar testi yaparım.İki embriyo transfer edildi ona güvenerek idrarda çıkar diye düşündüm ama yeterki sonuç sağlıkla kolaylıkla pozitif çıksın beklerim razıyım.rabbim hayırlı yazılar yazsın insallah kaderi güzel olsun🤲🤲

Aynı şeyi dusunmusuz önce diyorum kan vereyim pozitif çıkarsa hatıra amaçlı idrar testi yaparım.İki embriyo transfer edildi ona güvenerek idrarda çıkar diye düşündüm ama yeterki sonuç sağlıkla kolaylıkla pozitif çıksın beklerim razıyım.rabbim hayırlı yazılar yazsın insallah kaderi güzel olsun🤲🤲
2 3 gun daha sabır🙏🏻
Allahım gönlünüze göre nasıp etsin 🤍

Back
X