Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesin var :) hayırlısı olsunTransferin 8nci günü dondurulmuş 5. Gün embriyosu sizce gebelik varmı pazar günü kan vericem heycandan kaşbim pıt![]()
Evet pozitif gebelik varBence kesin var :) hayırlısı olsun![]()
Kan tahlilinde cıkar, ıdrar da cıkmazKızlar merhaba 3. Gün embriyosu 8.gun sizce cikarmi tahlilde
Tşk ederim 12 martı bekleyelim o haldeKan tahlilinde cıkar, ıdrar da cıkmaz
Ben once kan tahlili verıp, sonra ıdrar tahlili yapmıstım hayal kırıklığından korktuğum ıcın.. Sımdı kucağımdaTşk ederim 12 martı bekleyelim o halde
Aynı şeyi dusunmusuz önce diyorum kan vereyim pozitif çıkarsa hatıra amaçlı idrar testi yaparım.İki embriyo transfer edildi ona güvenerek idrarda çıkar diye düşündüm ama yeterki sonuç sağlıkla kolaylıkla pozitif çıksın beklerim razıyım.rabbim hayırlı yazılar yazsın insallah kaderi güzel olsunBen once kan tahlili verıp, sonra ıdrar tahlili yapmıstım hayal kırıklığından korktuğum ıcın.. Sımdı kucağımda
Allahım size de nasip etsin insallah.. Umutla beklemeyi, sabretmeyi bu sitede en ıyı ben bilirim..![]()
2 3 gun daha sabırAynı şeyi dusunmusuz önce diyorum kan vereyim pozitif çıkarsa hatıra amaçlı idrar testi yaparım.İki embriyo transfer edildi ona güvenerek idrarda çıkar diye düşündüm ama yeterki sonuç sağlıkla kolaylıkla pozitif çıksın beklerim razıyım.rabbim hayırlı yazılar yazsın insallah kaderi güzel olsun![]()
Merhaba bugün transferin 12. Gunu kan verdim 16.83 çıktı çok düşük degilmi 3 gün embriyosu icin2 3 gun daha sabır
Allahım gönlünüze göre nasıp etsin![]()
Biraz ama gec tutunmus olabilir, 2gun sonrakı deger onemlıMerhaba bugün transferin 12. Gunu kan verdim 16.83 çıktı çok düşük degilmi 3 gün embriyosu icin
Bu şekilde olupta artan oldumu acabaBiraz ama gec tutunmus olabilir, 2gun sonrakı deger onemlı