• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tetkikleri

Zarifkadinnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
213
141
23
Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Bugün tüp bebek tedavisi için görüşme yaptım. Doktor benden aşağıda attığım resimde ki tetkikleri ve AMH da istedi ..
Bunları devlet hastanesi kadın doğuma gitsem hepsini eksiksiz yaparmı? Sağlık ocağın da 4 yada 5 tanesini yapıyorlar.. Acaba devlet hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?
DSC_0403.JPG

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Bugün tüp bebek tedavisi için görüşme yaptım. Doktor benden aşağıda attığım resimde ki tetkikleri ve AMH da istedi ..
Bunları devlet hastanesi kadın doğuma gitsem hepsini eksiksiz yaparmı? Sağlık ocağın da 4 yada 5 tanesini yapıyorlar.. Acaba devlet hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?Eki Görüntüle 2304783
Bende yaptırdım bu testleri. Ankara da oturuyorum ben. Özel laboratuvar da yaptırdım. Devlet hastanesinde de yaptırabiliyorsun. Ama zaman alıyor sonuçların çıkması

Bende yaptırdım bu testleri. Ankara da oturuyorum ben. Özel laboratuvar da yaptırdım. Devlet hastanesinde de yaptırabiliyorsun. Ama zaman alıyor sonuçların çıkması
Pazartesiye randevu aldım bakalım, inşallah çok uzamaz

Back
X